Merhabalar kızlar, nasılsınız bugün , benim işlerim ancak bitti , bıdık da yeni uyudu , şimdi de kargodan kitaplarim geldi, bir tanesi Adnan Menderes biyografisi, merakla ona baslayacagim şimdi ,
Born hoşgeldiniz canım geçmiş olsun ikinize de, diş ağrısı çok zorlar seni, insallah az ilaçla müdahale ederler , meme işi de sona ermiş sıra küçük kardeşe artık (;
Bizde de babamız bu hafta da yok , yalnızlık zor ya hu, haftaya pazardan itibaren komple yok , Allah yokluklarını göstermesin , her zaman geç geliyor diye yakınıyorum da hiç gelmemesi daha zor oluyor
Kızlar kötü bir tecrubemi yazayım siz de belki alışveriş edersiniz, geçen gün tergandan nubuk bi spor ayakkabı almıştım indirim reyonundan , bir kez giydim, o gün de yağmur yağdı, komple Islandı ayakkabı , sonra kurudu fakat bazı kısımları siyah siyah lekeli kaldı,
merkeze gitti geldi el dahi sürülmemiş , olduğu gibi geri gelmiş,
tüketici hatasıymış, nubuk yağmur da yırtıladabilirmiş vs vs .. E kardeşim kış sezonu kapalı bi ürün bu, kaldı ki öyle satarken söyle kesinlikle yağmur değmesin diye....
Sanki hiç nubuk giymedik şimdiye kadar, bir de alay eder gibi, temizlenmeden dahi geri gelmesi en sinir bozucu kısmı işin,
ah ah inci nin gözünü seveyim 2-3 yıllık ürününü götür anında sorunu halledip veriyorlar , e mail yazdım , lekeli ayakkabıyı merkeze kargolıycam yazdıkları saçma mektupla beraber

alıp başlarına çalsınlar , kendileri kullansın madem öyle pis pis lekeli