Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Efe öğle uykusuna yatınca sen de uyu. Unutma yarın nöbet var.Günaydın demeden olaya girdim çünkü günün aydın olabilmesi için yatıp kalkmak lazım. Dün gece ise sadece kalkma kısmı oldu malesef. Efenin burnu çok tıkalı. Serum fizyolojiğe rağmen yine tıkandı durdu. Evde fısfıs vardı ama kocam bana bunu dabah hatırlattı. İşte bu kadar basit şeyleri unutuyor olduğum için kendime kızıyorum vallahi. Resmen beynimin yarısını kullanmıyor gibiyim!! Neyse... Güzel bir pazar diliyorum herkeseeeeeee
Efe öğle uykusuna yatınca sen de uyu. Unutma yarın nöbet var.
Ins yukselmez de.gitmek.zorunda kalmazsiniz ama.giderseniz d bari mantikli bi doktora glirsiniz ins acil.sifalar.diliyorum kuzuya...born, tam anlamiyla sorunlu birine rastlamissin. Bekara kari bosamak kolay derler. Ayrica ukala ve hadini bilmez. Kendini bi sey saniyor. Bi de cocuk bakimi ve gelisiminde uzman gibi ona soruyorlar. o kim, capi ne? İyi cevap vermissin, o kadar insan icinde rezil oldu, aldi cevabini oooh !!
elifnaz, dogumgunu bugun di mi?
Kolay gelsin, ins kucuk hanimin gonlune gore bi kutlama olur. Simdiden saglikla huzurla nice yillara diyorum.
Bu arada gunaydiiin. Aysecikle zor bi gece gecirdik.
Atesi surekli yukseliyor. Sabah namazda yine surup verdik. Suan ayagimda salliyorum. Yine yukselirse hastaneye gidicez. Pazar pzar cocuk dr u bulabiliriz ins..
Herkese guzel bi guniliyorum..
Fiziksel siddeti o coktan haketti yine az bile soyledim hakkaten inanilmaz sinirlendim cocuk da teli sadece.elinde.tutuyodu bisiler de izlemiyodu hos izlesede onane!!Ecrincim ya ben dün yeni paşa hayırlı olsun demedim sanırım??? Allah'ım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım.
Elifnazım bugün kolay gelsin sana doğum gününde ve herşey çok güzel olsun inşallah :)
Borncum gerçekten sinir bozucu bir olay yaşamışsın.. Zaten karşındaki kişi işinde iyi olan biri olsaydı ilk defa tanıştığı birine çocuğu ile ilgili yorum yapmazdı. Hele ikinciyi yapmama yorumunu tanısa da yapmazdı... Hormonların da tavan yaptığı için iki kat kızmışsın sanırım :) fiziksel şiddet vs çok ayıpha ama işin doğrusuna gelirsek tabiki telefon vermemeli ve tv izletmemeliyiz. Ama malesef yok öyle bir dünya. Bazen onları hırpalamamak için önceden karşı çıktığımız bu şeyleri paşa paşa yapıyoruz valla... Sonuç: annelik iç güdü ile olan bişi; sana ne doğru geliyorsa yap geç. Allah bizi büyük hatalar yapmaktan korusun...
Günaydın demeden olaya girdim çünkü günün aydın olabilmesi için yatıp kalkmak lazım. Dün gece ise sadece kalkma kısmı oldu malesef. Efenin burnu çok tıkalı. Serum fizyolojiğe rağmen yine tıkandı durdu. Evde fısfıs vardı ama kocam bana bunu dabah hatırlattı. İşte bu kadar basit şeyleri unutuyor olduğum için kendime kızıyorum vallahi. Resmen beynimin yarısını kullanmıyor gibiyim!! Neyse... Güzel bir pazar diliyorum herkeseeeeeee
MasaAllah kuzuyaa hep boyle saglikla sihhatle guzelce buyusun ins...Gunaydinlarrr..bizde erkenciyiz bugun 7 olmadan kalktik..dun tebrik eden herkese cokkkk cokkk tesekkur ediyorumm..eksik olmayin hic emiii..bu arada dunku kontrolde oglus 126 gr ve 11 cm ciktii..basladik bakalim boy kg takibine simdiden..
Nfk cim ve pembisimm cok gecmisler olsun..kuzular hasta olunca biz bes beter oluyoruz..dislerde zorluyor sanirim onunda etkisi var biraz..gece yatarken kaynamis suya biraz viks koyup basucuna dogru bi yere kucuk bi kap koyarsaniz daha rahat nefes aliyorlar genelde oyle yapiyorum iae yariyor;daha rahat uyuyorlar..birde en son kullandigim tylol cold isimli soguk alginligi surubu bayagi iyi geldi bize bilginize...
Colios..borekcikleri seviyorum ben citir citir oluyor patateslisi favorim..denemeye deger yani canim.
Elifnazcim..dogumgununuzz kutlu mutlu olsunn..umarim guzel bir gun gecirirsinizz..
Bugun hava bayagi bi kapali burda evde tikilmaca sanirsamm..ama herkese 3Gli ve saglikli gunler olsun canlarm..
O kiza da dedim seninde pespese olsun cocuklarin ondan sonra senle ins biyerlerde tekrar karsilasalim diye...kitaptaki bebeler nerdeee her bebeye ayri.kitap lazim simdilerde...nisani bekleyecegiz desene sizin icin de hadi bakalim ins otelde iyi gecmistir.herseyGünaydıınnn....
Ecrinim hayırlı olsun. Bi oğluş daha geliyormuş gözün aydın.
Nfk cım bence diş olabilir ya. Bizim de her dişte bi hastalık patlıyor. Birde Ayşecik erken çıkarıyor dişleri. Bizim daha köpek dişler bile gelmedi.
Pembişim çok geçmiş olsun parmağın ezilmiş. Bugün daha iyidir umarım. Bu kocaları da biz alıştırıyoruz böyle. Ceremesini de yine biz çekiyoruz.
Borncum herşey kitaplarda yazdığı gb olaydı ooooo.... Bin tane kitap okudum doğumdan önce, hala da okuyorum. Sorsan hangisini uygulayabiliyorum hiç birini... Yine dönüp dolaşıp size sorup fikir ediniyorum. O kız da bunları bilmediği için baya saçmalamış bence.
Bize gelince dr hiç yorum yapmadı sağolsun. Nisandaki kontrolümüzde herşey belli olacak sanırım. Ama taş değil midir acaba diye hala ümidimiz vardı, ama kesin bir şekilde taştır demiş sadece.
Biz oteldeyiz hala. Bugün çıkışımız. Son saatleri değerlendiriyorum.
İnsan psikolojisinden anlamıyor bir de psikoloji okumuş.hiçççç kafana takma sen cevabını vermişsin.
Çocuk acilde olur canım.
Gunaydinlarrr..bizde erkenciyiz bugun 7 olmadan kalktik..dun tebrik eden herkese cokkkk cokkk tesekkur ediyorumm..eksik olmayin hic emiii..bu arada dunku kontrolde oglus 126 gr ve 11 cm ciktii..basladik bakalim boy kg takibine simdiden..
Nfk cim ve pembisimm cok gecmisler olsun..kuzular hasta olunca biz bes beter oluyoruz..dislerde zorluyor sanirim onunda etkisi var biraz..gece yatarken kaynamis suya biraz viks koyup basucuna dogru bi yere kucuk bi kap koyarsaniz daha rahat nefes aliyorlar genelde oyle yapiyorum iae yariyor;daha rahat uyuyorlar..birde en son kullandigim tylol cold isimli soguk alginligi surubu bayagi iyi geldi bize bilginize...
Colios..borekcikleri seviyorum ben citir citir oluyor patateslisi favorim..denemeye deger yani canim.
Elifnazcim..dogumgununuzz kutlu mutlu olsunn..umarim guzel bir gun gecirirsinizz..
Bugun hava bayagi bi kapali burda evde tikilmaca sanirsamm..ama herkese 3Gli ve saglikli gunler olsun canlarm..
Günaydıınnn....
Ecrinim hayırlı olsun. Bi oğluş daha geliyormuş gözün aydın.
Nfk cım bence diş olabilir ya. Bizim de her dişte bi hastalık patlıyor. Birde Ayşecik erken çıkarıyor dişleri. Bizim daha köpek dişler bile gelmedi.
Pembişim çok geçmiş olsun parmağın ezilmiş. Bugün daha iyidir umarım. Bu kocaları da biz alıştırıyoruz böyle. Ceremesini de yine biz çekiyoruz.
Borncum herşey kitaplarda yazdığı gb olaydı ooooo.... Bin tane kitap okudum doğumdan önce, hala da okuyorum. Sorsan hangisini uygulayabiliyorum hiç birini... Yine dönüp dolaşıp size sorup fikir ediniyorum. O kız da bunları bilmediği için baya saçmalamış bence.
Bize gelince dr hiç yorum yapmadı sağolsun. Nisandaki kontrolümüzde herşey belli olacak sanırım. Ama taş değil midir acaba diye hala ümidimiz vardı, ama kesin bir şekilde taştır demiş sadece.
Günaydın.
Bugün gezmeye gidiyoruz.![]()
Ins yukselmez de.gitmek.zorunda kalmazsiniz ama.giderseniz d bari mantikli bi doktora glirsiniz ins acil.sifalar.diliyorum kuzuya...
Kiz da kendini bilmezin teki ama bu.curet nedir yahu
Fiziksel siddeti o coktan haketti yine az bile soyledim hakkaten inanilmaz sinirlendim cocuk da teli sadece.elinde.tutuyodu bisiler de izlemiyodu hos izlesede onane!!
( effecige de cok gecmis olsun gun icinde yasirin de tikanikligi cok anlasilmiyo ama bu gece bizde tikanikliktan pek uyuyamadik
MasaAllah kuzuyaa hep boyle saglikla sihhatle guzelce buyusun ins...
O kiza da dedim seninde pespese olsun cocuklarin ondan sonra senle ins biyerlerde tekrar karsilasalim diye...kitaptaki bebeler nerdeee her bebeye ayri.kitap lazim simdilerde...nisani bekleyecegiz desene sizin icin de hadi bakalim ins otelde iyi gecmistir.hersey
Dun baya bi takmistim da bugun sabah kahvaltiya.disari gittik sonrada gezdik geldik hava yagmurlu ama olsun simdik de geldk oglus baya yoruldu uyudu bnde uyucam ins...
bu arada kahvaltiya sosyal tesislere gittik sabah erken saatlerde gittigimiz icin manzaramiz da oldukca iyiydi kahvalti tabagi 10 tl fiyat da gayet iyi oyle iste...
Ben salak gibi cold mix damlayı bile kullanmayı akıl edemedim!! Şimdi sen viksli su diynce dankkkk etti.
Sağol canım. Valla artık alıştırmamak için çoook geç. Dönülmez akşamın ufkundayızzzzzz
Kaçamağınız güzel geçmiştir umarım.
Yakışır canikom gez :)
Kıza bi ton laf saymışsın zaten daha ne kızıyosun :)))??? Bi daha kimsenin çocuğuna bişi demez sanıyorum
Bu salak tapatalkı silicem. Biçok yorumu göstermiyo....
kizlar, 3-4 gundur aysecigin salyasi cok akiyor. Surekli kiyafet degistiriyorum. Diger azilar mi cikiyor blmyrm. Acaba bu ates disle alakali olabilir mi? :44:
Aksam yine atesi cikti. İlaci zorla verdim. Sonra ilik bi dus aldirdim. Kiyamet kopardi tabi, bolca su yuttu, midesi bulandi ve epeyce cikardi. Simdi tekrar surup verdim uyutmaya calisiyorum.
born.. haddini bilmez birine denk gelmiş ve ağzının payını vermişsin...ben zaten bizim camianın aslında içinin nasıl pis koktuğunu hep söylerim...kadına bak hadi bunları düşünmüş ama kötü dile getirmiş ve üstelik karşısında hamile bir anne var...rebperlikçi ve duyarlılık sıfırın altında.. neyse kapak olmuş onun başına daha önce hiç gelmemiş demekki delidir diye idare ediyolarmış....artık seni görünce sopayı saklar
nfk...biz diş durumu nezleye döndü...artık sadece uyanmıyor bir de ağlıyolar geceleri...ortam çok nemli hissedilen kriz yorgunluğu daha yüksek bu durumda...
ecrin bebeği ben de tebrik etmemişim ama idare edin işte gündemden hem kopmamak istiyorum hem de hepsini takip etmeyi beceremiyorum...sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
aryam geçmiş olsun...umarım bünyesel çıkmaz ve çabuk toparlar...ben de ne yapacağımı şaşırdım sanırım tekrar oldu idrar yolu kızım 4. kez...bugün tahlil vereyim diyorum...gerçi onun mızmızlığı bende fobi oldu.inşallah çıkmaz dadoktor voiding yapalım diyor!!!! siz sadece ultrason görüntülemesiyle mi anladınız aryanın taşını
ve yine tüm hasta bebiş ve annelerine geçmiş olsun
Nfkcım ya geçmişler olsun. Sabahtan beri bi yazdırmadı ev ahalisibizim aylardır salyamız var ama hiçbişi çıktığı yok... Ayşeciğimin mümüklü olma durumu da vardı ya bana grip gibi geliyor
![]()
Canımcım tekrar geçmiş olsun. Kadın doğum ve çocuk hastanesi tarzı biryere giderseniz nöbetçi çocuk doktoru bulursunuz; yoksa hiç sanmıyorum![]()
İkiniz de tez zamandan iyileşirsiniz inşallah.
sağolun canlar, borncum sen de sağol bacım..nfkkk geçmişşş olsunnn cnm.. inşallah tez zamnda atlatırsınız.
deli yaaakocanı boşayıp beni alırmısın![]()
fedakar cefakar anneeBana geçmiş olsun diyen demeyen herkese teşekkür ederimmmmm. Parmağım bugün daha iyiydi. Hava da güzel olunca Efeyi dışarı çıkardık. Hopladı zıpladı mutlu oldu. Zaten yarın hava bozacakmış ve haftaiçi yavrum çıkamıyo diyerekten kendimi feda ettim :)
''yababiliten'' yüksek ahahahahahHahahaha kız boşansam aynı hatayı yapar mıyım senceeee???![]()
bana kalırsa, hayatında iş çevrende ailende de eminim sevmediğin insanlar vardır.Bazen sevmemek için çok fazla nedene ihtiyaç olmuyor. Nefret de aşk gibi...ve ben sevmediğimi çooook belli ediyorum.
Allah Allah.. sen hala o ilacı veriyorsun di mi bacım?Bize gelince dr hiç yorum yapmadı sağolsun. Nisandaki kontrolümüzde herşey belli olacak sanırım. Ama taş değil midir acaba diye hala ümidimiz vardı, ama kesin bir şekilde taştır demiş sadece.
iyi eğlenceler, bizim için de gez bacımmGünaydın.
Bugün gezmeye gidiyoruz.![]()
nereye gittiniz bacım? çoğu sosyal tesisin kahvaltısı vasatın altında..Dun baya bi takmistim da bugun sabah kahvaltiya.disari gittik sonrada gezdik geldik hava yagmurlu ama olsun simdik de geldk oglus baya yoruldu uyudu bnde uyucam ins...
bu arada kahvaltiya sosyal tesislere gittik sabah erken saatlerde gittigimiz icin manzaramiz da oldukca iyiydi kahvalti tabagi 10 tl fiyat da gayet iyi oyle iste...
yorgunsun bacım. aklın, beynin, zihnin yorgun..Ben salak gibi cold mix damlayı bile kullanmayı akıl edemedim!! Şimdi sen viksli su diynce dankkkk etti.
Allah kolaylık versin bacım, inş kısa zamanda biter şu diş krizleri.nfk...biz diş durumu nezleye döndü...artık sadece uyanmıyor bir de ağlıyolar geceleri...ortam çok nemli hissedilen kriz yorgunluğu daha yüksek bu durumda...
sağolun canlar, borncum sen de sağol bacım..
ayşeciğin ateşi her 3-4 saatte bir 38i geçiyor. yakındaki bi özel hastaneyi aradım, çocuk dr u varmış gittik.
muayene etti, kan ve boğazından salgı numunesi alındı, tahlillerde kanda mikrop varmış.
bi antibiyotik bi de pediatrik şurup verdi, bir hafta kullanıcaz.
gelir gelmez içirdim uyuttum, kalktığında daha iyiydi, şuan ateşi de çıkmıyor hamdolsun..
bi de aklıma ne takıldı; acilde muayene ücreti alınmadığını biliyorum. eşime de tembihledim
ama kayıt açan görevli, muayene ücreti almış. biz 38,5 ateşle oraya gittik, öksürük tıksırık değilki.
anlamadım bu işi, eminim kendine yontuyor hastane
bi de devletten alacak bi o kadar para.
deli yaaa
fedakar cefakar annee
''yababiliten'' yüksek ahahahahah
bana kalırsa, hayatında iş çevrende ailende de eminim sevmediğin insanlar vardır.
kimisini görmekten bile haz etmezsin. ama dengeleri korumak için idare edersin.
karşındaki eşinin annesi olunca, biraz daha sabretmek durumundasın.
kendimden biliyorum. uzun süre önce, kv bana sunu yapmıştı, şöyle demişti diye aklımdan geçirirdim.
düşünürdüm, olanları bi kere daha kendime anlatırdım. bu insanın kinini artırmaktan başka bi şey yapmıyor.
sen yine olabildiğince yüzüne gül bacım, ettiğin iyilikleri Rabbim karşına çıkarır mutlaka![]()
Allah Allah.. sen hala o ilacı veriyorsun di mi bacım?
kısa tatil yaramıştır inş, enerjik dön aramıza
iyi eğlenceler, bizim için de gez bacımm
nereye gittiniz bacım? çoğu sosyal tesisin kahvaltısı vasatın altında..
bazen beykoza gidiyoruz, manzaradan ötürü. o güzelliğe rağmen bile yenmiyor kahvaltısı.
yorgunsun bacım. aklın, beynin, zihnin yorgun..
bi takviye mi alsan acaba? vitamin, multivitamin gibi bi şey:44:
Allah kolaylık versin bacım, inş kısa zamanda biter şu diş krizleri.
bizimkinin köpek dişleri ve birinci azılar çıktı zaten. bugün dr a sordum ikinci azılar mı acaba diye. baktı yok, henüz erken dedi.
eşim deniz havası alacakmış bu soğukta!!!
üsküdara gitti. ayşecik de babaannesinde, birazdan gelir. ben de spor yaptım, duş aldım.
birazdan bi yeşilçay demleyip içicem. akşam birkaç parça ütüm var. inş ayşecik bu gece rahat uyur.
busmai den de hiç ses çıkmadı.
eminim zamanı ve fırsatları maksimum derecede değerlendiriyordur.
yarın, ''gittim gezdim döndüm'' diye yazarsa şaşmam..![]()
Geçmiş olsun canım. Kanda mikroplanma okulda bir arkadaşın kızında da var şimdi. Bizimkilerle yaşıt. Ona dr iğne vermiş.ve ben moru cooooook severiiiim!
Dr bogazinda kizariklik gorunce kana bakti.
Bazi degerler ust sinirin iki kati kadar yuksekti.
Mikrobik bi durum, su gunlerde salgin var dedi
Zaten bize de sordugu ilk sey; okula giden cocugunuz var mi?
Ohh yemek isini halletmissin. İns efe de fazla sorun cikarmaz digerlerini de kolaylarsin.
Aysecigin hic istahi yok.
Bir iki kasik yemek yiyor. Bol su iciyor ve memeye acayip dustu. Yapisik ikiz gibiyiz. Cok tahris oldular, emerken canim cok yaniyo
Offf ya, en sorunlu katta nöbetçiyim bir de.hepsi birbirinin sınıfında, tuvalette geziyorlar.Günaydınlar herkeseeeeeeee :) yeni haftamız hayırlı, uğurlu olsun :)
İlbilgecim nöbetimiz su gibi aksın gitsin inşallah :)
Ay canım ya, çok geçmiş olsun. Bende de durum aynı ciddi bir şekilde fobi oldu. Arya nın yememesinden anlıyordum idrar yolu enf olduğunu. Şimdi ne zaman yemese çıldırıyorum. Hasta gb geliyor. Voiding nedir onu ben bilmiyorum. Ama bizde 3. Kez tekrarından sonra özel bi hastaneye götürdüm böbreklerine falan baktılar. Mesane reflüsü, böbrek kanallarında bir bozukluk, yada taş varmı diye. Ama orda bişi yok demişlerdi. 4. Kez olunca çocuk dr unun da tekrar tavsiyesiyle üniversiteye götürdük orada önce ultrasondan taşı gördüler. Aynı gün 2 tane kan testi ve 3 tane idrar örneği aldılar. Onların sonuçlarına göre bir solüsyon hazırlattık eczaneye. Şimdi 3 ay onu kullanıyoruz, o bitince tekrar bakılacak aynı tahlillere. Ama ilk ultrasonla anlaşılıyor anlayacağın. Bence ihmal etme güvendiğin bir yere götür, için rahat etsin.born.. haddini bilmez birine denk gelmiş ve ağzının payını vermişsin...ben zaten bizim camianın aslında içinin nasıl pis koktuğunu hep söylerim...kadına bak hadi bunları düşünmüş ama kötü dile getirmiş ve üstelik karşısında hamile bir anne var...rebperlikçi ve duyarlılık sıfırın altında.. neyse kapak olmuş onun başına daha önce hiç gelmemiş demekki delidir diye idare ediyolarmış....artık seni görünce sopayı saklar
nfk...biz diş durumu nezleye döndü...artık sadece uyanmıyor bir de ağlıyolar geceleri...ortam çok nemli hissedilen kriz yorgunluğu daha yüksek bu durumda...
ecrin bebeği ben de tebrik etmemişim ama idare edin işte gündemden hem kopmamak istiyorum hem de hepsini takip etmeyi beceremiyorum...sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
aryam geçmiş olsun...umarım bünyesel çıkmaz ve çabuk toparlar...ben de ne yapacağımı şaşırdım sanırım tekrar oldu idrar yolu kızım 4. kez...bugün tahlil vereyim diyorum...gerçi onun mızmızlığı bende fobi oldu.inşallah çıkmaz dadoktor voiding yapalım diyor!!!! siz sadece ultrason görüntülemesiyle mi anladınız aryanın taşını
ve yine tüm hasta bebiş ve annelerine geçmiş olsun