Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada günaydınnn...
nfk ayşecik nasıll???
NFK Ayşecik nasıl tatlım.
herkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah
nfk canım çok geçmiş olsun ayşeciğe yaa inşallah antibiyotik bir an evvel etkisini gösterirde ayşecik rahata erer:26:
eee sen nasılsın peki ayşeciğin hastalığı ile kendine bakmayı da ihmal etme aman
canım her özel hastane maalesef para için çalışıyor o yüzden hiç şaşırmıyorum artık bu durumlara![]()
bizde bu hafta sonu cumartesi eve geldim melisayı yıkadım yatırdım bende onunla beraber uyudum bir güzel ayy bundan sonra temizliğimi hafta sonuna bırakmamaya dikkat edeceğim kafam rahat çok güzel uyudum valla
hoş kalktığımızda babamız çok güzel bir hava vardı siz uyuyarak geçirdiniz bu günü dediaman olsun canım yaz gelir bütün günler bizim olur inşallah
pazara gittik bizim patatescimiz o gün gelmemişti bende girmeden çıkmış olduk market alışverişi falan dedik eve geldik eşimin halası amerikadaydı torunlarının doğumları nedeniyle onlar gelmş oğluyla beraber onların yanına gitik oturduk falan akşam oldu zaten birde eşime süpriz yaptım sarma yaptım bayılır kendisi
pazar günüde kahvaltıya gittik sonra eve geldik melisa uyudu uyandı biz annemlere gittik eşimde maça o ara melisayı annemlere bırakıp ben dışarı çıktım biraz alışveriş yaptım kendime iyi geldi valla çok güzel ciciler aldım çok para gitti ama neyapayım lazım arada bir![]()
diş demişken melisada 4 köpek dişini aynı anda çıkarıyor o yüzden bütün huysuzlukları ve emme düşkünlüğü sanki yaa
tam ağzını açtırmıyor ama sayabildiğim kadarıyla sadece ikinici ağzı dişleri kaldı sanırım diğerleir tamamlanmış oldu böylece
16 dişimiz var yani sanki çokmu oldu ben mi yanlış saydım acaba :44:
alsın alsın deniz havası iyi gelir. burasıda sıcak olmakla beraber çok rüzgarlı. Spor dedinde aklıma geldi kilo durumun nasıl. Ben rejim yapmıyorum ama streston kurudum iyice doğum kilosunu attım zatende üstüne 4-5 kilo daha verdim. sporsuz fitim anlayacağın.eşim deniz havası alacakmış bu soğukta!!!
üsküdara gitti. ayşecik de babaannesinde, birazdan gelir. ben de spor yaptım, duş aldım.
birazdan bi yeşilçay demleyip içicem. akşam birkaç parça ütüm var. inş ayşecik bu gece rahat uyur.
Azda olsa bişeyler yiyor yesin kuzucum iyiki seni emiyor gıdasını oradanda alıyor ne güzel.ve ben moru cooooook severiiiim!
Dr bogazinda kizariklik gorunce kana bakti.
Bazi degerler ust sinirin iki kati kadar yuksekti.
Mikrobik bi durum, su gunlerde salgin var dedi
Zaten bize de sordugu ilk sey; okula giden cocugunuz var mi?
Ohh yemek isini halletmissin. İns efe de fazla sorun cikarmaz digerlerini de kolaylarsin.
Aysecigin hic istahi yok.
Bir iki kasik yemek yiyor. Bol su iciyor ve memeye acayip dustu. Yapisik ikiz gibiyiz. Cok tahris oldular, emerken canim cok yaniyo
evet, hamdolsun o keki yedi ya biraz rahatım.alsın alsın deniz havası iyi gelir. burasıda sıcak olmakla beraber çok rüzgarlı. Spor dedinde aklıma geldi kilo durumun nasıl. Ben rejim yapmıyorum ama streston kurudum iyice doğum kilosunu attım zatende üstüne 4-5 kilo daha verdim. sporsuz fitim anlayacağın.
Canım ayşeciğimin ateşi niye bukadar uzun sürdü kıyamam ben ona. acaba kullandığı ilaç mı fayda etmiyor ki. batuşumda bir ara çok ateşliydi kullandığı ilaç çabuk düşürdü ateşi ama bünyeler farklı tavsiyede edilmezki yavrucuğa kuzum benim. batuşumda son zamanlarda çok terliyor kafası sırtı. bende çok değiştiriyorum. Neyin nesi anlayamadım. salyamızda çok var.
Azda olsa bişeyler yiyor yesin kuzucum iyiki seni emiyor gıdasını oradanda alıyor ne güzel.
Dişleriniz baya olmuş sizin ya. Bizim daha 12 tane. Köpek dişleri bile gelmedi.
anamm yorucu iki günün Ardından kerem'in doğum gününde mangal yaomayi planlıyorum
çok şükür atllattik. nfk, gecmis olsun antibiyotik tedavi eder canım inşallah. Küçük bizimkiler antibiyotik etkili olur.