Günaydın kızlar nasılsınız.naf canıım kusura bakmayın valla son iki hafta hem iş hem bedenen baya hırpalandım.kum döküyorum çok fena ağrısı var. Eşim il dişına çıktı annemelere gittim onlar da il dışına çıkmak durumunda kaldılar.hem hasta hem de çok yoğundum bi de üstüne oğlum yaramazım daoluncakısmet bugüne kaldı.......

Geçmişi okudum da baya hareketlenmiş burası:)
nfk ayşeciğe geçmiş olsun canım. Ben uzun yolculuğa geçen sene çıktım gerçekten busmainin dediği gibi sona doğru mızıldanmaya başlıyorlar canım.inşallah halledersiniz.
Ecrin canım oğlun oluyormuş gözün aydın canım.çok duygulanıyorum sizin haberlerinizde.ikincide de aynı duyguları sen de yaşadın mı ben ço kmjutlu oldum.gerçi eşimin psikolojik baskısı nedeniyle bu hafta tekrardan baktıracam cinsiyete ki o erkek ben de deli gibi kız istiyorum hayırlısıyla....
Born hoşşgeldin canım. Oğlunu sütten kesmen hayırlı olsun.gebelikte de ilk trimestrın de bitmiş. Bu da güzel bi gelişme. O psikolog arkadaşın da yanlış ve zamansız konuşmuş.geçmiş olsun.tepkinde de haklısın canım.ama anne olmamak ile olmaka rasında çok var.o da ezbere konuşmuş.benim evimde tv olmamasına rağmen annemlere gidince tv ye yapışıyor çocuk herşeyden önce çok ilgi çekici şeyler tv telefon falan. Gerçekten de diğer arkadaşların da dediği gibi annelik iç güdü meselesidir.bunu da herkes beceremz.bu topikteki annelerin maşallahı var hem.sen üzme ama kendini.bebişin cinsiyetinin ne olmasını istiyorsun canım?bu arada kapına da yazı asman da bence de faydalı olur ben de kullanıyorum tabi benim aile apartmanı değil senin daha zor ama sen gebesin kendini düşün önce...
Busmai yolculuğu hayırlısıyla tamamlamışsın canım çok şükür. Gebelik ben de bulamıyorum ya çok da kızıyorum tesettür markalarına karnım daha hiç yok gerçi benim ama öbür aya hazırlık için çıktım sadece lcw da uzun bi gömlek aldım o kadar

Pembiş ya maşallah sana... Saçlarını da değiştirmişin güle güle kullan.bana hem enerji hem de yön veriyorsun söyliyeyyim yani.hamaratlığım tutuyor sayenizde:)
elifnaz kızının doğum günü kutlu olsun allah nice güzel bereketli ömürler versin yavruna sana ailene.tadınız bozulmasın inşallah.
Ilbilgehatun canım nasılsın yavrusun nasıl.ya ben senin eski linkini çok merak ediyorum.bana da söylesene kesin hatırlarım ben:))
nkolikhoşgeldin.sen beni bilmezsin ama ben seni hatırlıyorum.başın sağolsun kp vefat etmiş.yeni yaşamın hayır getirsin sana ve yavruna..
Pamukhelvacım sen nasılsın bitanem yavruların nasıl.sanırım eşin erken gelmişti.allah hep beraber olmayı nasip etsin bize eşlerimize. çocuğu doktora götürdün mü kulağı için?ver mı bi gelişme...