Selam kızlar, biz, babayı ve güzel havayı aynı anda hazır yakalamışken dün sabah kaplıcaya kaçtık yarın sabah erkenden dönüş insallah, telefon çoklu alıntı yapmama izin vermiyor ben de tek tek yazayım;
Öncelikle Busmai çok geçmiş olsun , eşim de yakın zamanda atlattı zatürre. Şimdiki zatürre hemen fark edilmiyor, ayakta geçiyor demişti Dr , çok doğru , bol bol yat dinln cnım ilaçlarını içip, insallah kerem'de ciğere inmemiştir , bizde bulaşma olmadı hiçbirimize
Sezeryan olma serüvenimiz de tamamen aynı olmuş, yalnız ben suni sancıya bir gün dayanabildim , gece hala cm ilerleme olmadığını duyup, aklımı kaçırma noktasına gelince sezeryana alın beni diye yalvarmıştım ); iyi ki de öyle yapmışım kızım 4.100 gr doğdu ve kordon da boynuna 4-5 tur dolanmış , zorlasaydık sonucu kötü olabilirdi belki de , kader kısmet işte .. Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasib etsin de ameliyatla da olsa kabulümüz..
Elifnaz İpek' ciğe maşallah, sağlıkla yürüdüğü günleri de görelim insallah , bizim oğlan pek mülayim vallahi, tam aradığın damat olabilir
Pembecim ben de tam seni boydan da görsek diyecektim ki fotograf çekilemediğinizi yazmışsın , sağlık olsun ); Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin insallah
Nfk tebrik ederim maşallah özellikle iradene ... ve ne güzel incelme olmuş belinde devamı da gelir insallah , ig de Merve Bilge Atalay adında bi diyetisyen var arada kürler, detoks çay tarifleri falan veriyor bilmem takip ediyor musun
Sekerportakalım ilbilge sağolun kızlar , ilbilgecim iki bebekle hasret giderme ne kadar oLURSA ARTIK
Makarnalar da evet tamamı sebzeli, yumurta süt veya beyaz peynirli , ev yapımı Erişte , tarhana falan da mevcut
Hepinize hayırlı huzurlu sağlıklı güzel bir pazar diliyorum , yarın görüşürüz insallah