Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ben de yasirde cok daha sakindim hemde calisiyor gunde 6 saat yol yapiyodum ama bunda evde dur dur herkese sariyorum.baksan sessizce uyarabilirim yok illa satasmak istiyorum herkese ama olsun o da bidaha sessiz konussun dime :)))

Yaa benimkinin programi da gayet iyi arklariyla da cikiyo ben napiyorum tum gun evde onla biyerlre cikiyoruz burda dogru durust samimi bi es dost.akrabam.yok bende alttan alamam o alsin hem 6 ay sonra kimse beni alttan almicak bari simdi alsinlar ://

Aynen valla:) işleri ne çekecekler nazını mecburrr.

günaydın canlar..

ebebekten, iyi bi indirim veya kampanya olmadıktan sonra alışveriş yapılmaz bacım.
en ufak şeylerden bile %200 kazanıyorlar görüyorsun :19:

anlattığın salata çok ilginç, tahayyül edemedim doğrusu, sen yapınca bi foto paylaş bacım :34:

bu arada dün bi talihsizlik oldu, belki nazar da olabilir. :37:
anlatayım; dün hem ayşeciğe hem de aryaya hediye diye birkaç parça elbise, şort, tshirt ve sweat aldım
çıkışta kot tayt gördüm, onu da aldım.
eve geldim aldıklarımı makineye attım. kotu da suda biraz çitiledim, suyu berrak akıyordu.
onu da makineye atıp çalıştırdım. sonuç hüsran :50:
aldığım herşey maviye boyanmış. 8-9 parça kıyafet gitti yani.
koslalı suya koydum akşamdan, şimdi baktım zerre düzelme yok, yani olmaz da..
bi bahtsızlık oldu işte, canım sıkılmadı değil ama n'apalım :100:

tesellim; l'oreal volume million lashes maskara (25-35 tl) ve max factor false lash effect maskara (35-40 tl) aldım.
tanesi 5 liradan :30:

Aaa, kısmette yokmuş demek ki.
Maskaralarını güle güle kullan.

bence de :1:
bugün nasılsın bakalım küçük anne? :31:

herkese günaydın:3:

dün izin alıp salı pazarına gidebildim şükür:16:
kendime bir babet ve çanta aldım birkaç da değişik porselen tabak aldım
geri kalan 11 parçayı kızıma almışım:53: eve gelince anaa ben ne yaptım dedim
neyse olsun kızıma feda olsun ama işte hemen sakladım poşeti evde eşim ne yapacaksın bu kadar eşyayı demesin diye tek tek çıkartırız artık:23:
pazar güzeldi de yağmur vardı ve ben ki bu aralar sürekli çizme giyen kız iki gündür spor ayakkabımı giydim ve ayaklarım su içinde kaldı :50:

güzel şeyler vardı elbise tişört etek ne bulduysam almış oldum 2,5 tl ve en pahalı 10 tl aslında iyi oldu yani bu kadar alışverişi bir mağazadan yapamazdım herhalde neyse içimde kalmadı kaç zamandır gidememiştim bir daha ki seferim kim bilir ne zaman olacak :44:

erken çıkınca eve geldim kızımı emzirip hemen hazırlandık babamıza süpriz yaptık işyerine gittik çok sevindi:16:
çıkışta da yemek yiyelim dedik kadıköy de inegöl köftecisi var meşhur en son melisa 40 günlük ken gitmiştik uzun zaman olmuş oraya gidelim dedik:1:
ki tam iş çıkış saati kadıköye nasıl gidelim diye düşünürken metroyla gitsek mi acaba diye düşündük ki en son melisa daha küçükdü işte metroya binmiştik ve iki durak sonra inmek zorunda kalmıştık sürekli ağlayıp meme istemişti :1:
neyseki benim kızım büyümüş tam mızmızlanmaya başladığında çubuk verdim onunla oyalandı neyseki sağ salim gittik geldik yani dün benim için bol gezmeli bir gün oldu :16:
İyi gezmişsin canım. Arada böyle kaçamaklar iyi oluyor.

Biz de 2 gündür aynıyız laf sokup duruyoz, az kaldı girecez birbirimize. Bende dün erkenden yattım ki bi kaza çıkmasın:)

Adam bi tuhaf en yakın arkadaşı sehir dışında 2 aydır. Dışarı çıkıp stres atamıyor o yüzden. Ev olayı malumunuz. Birde 1. Sınıf okutuyor bu yıl, okuşda da çıldırıp çıldırıp geliyor. Üstüne üslük bütün sinirini benden çıkarmaya çalışıyor uyuz. İlk gün alttan aldım moral vermeye çalıştım. 2. Gün pes ettim:)) benden karı olmaz:)))
Hahaaaa, çok güldüm. Hadi born, hormonların etkisinde ya sen?

Selamlar güzel anneler, nasılsınız? Biz Pazartesi döndük sonrası malum, valiz boşalt, çamaşır yıka as derken bi hayli yorucu oldu (;
Bu sabah da ablamızın okulunda, anne ile yapılan etkinlik vardı, oraya gittim, çocuklara ekmeğin faydalarından bahsedip bir de ekmek yaptırdık
Akşama da yeni evlenen arkadaşımıza oturmaya gidicez eşlerle, kuzucukları ananeye bırakıcaz, çok tuhaf gelecek eminim çocuksuz olarak bi yerlere gitmek :9:
Şimdi oraya götürmek için chesscake yapıciim , çikolata soslu, bakalım nasıl olacak, diğer brownili cheescakeler dışında; ilk kez cheescake deniycem insallah güzel olur,
Busmai daha iyisindir insallah canım
Kuzucuklarınız iyidir insallah , öptüm hepsini minik kuzucukların:54:

gecmis olsun diyen arkadaslarimm, saolun :16:

Dr yine epey kurcaladi beni:111:
Bi sorun gorunmuyor, ins boyle devam eder.

Simdi tam gaz saliyaaaa:10:

kbb a gidicem, burnumdaki et yada kemik her neyse muayene olmak istiyorum. Abim ameliyat oldu kurtuldu. Grip olunca geceleri uyumak o kadar zor oluyorki..
Ucreti de her turlu onlemi alip sigorta sirketine odeticem :kkk:
Sigorta anlaşmanızda ayakta tedavi/ muayene ücretlerinin % kaçını karşılıyor ? Ameliyatı sigorta kapsamında yaptırmamanın ne önemi var ki, neticede bu da ameliyat sonrası da olsa muayene değil mi ?
Burun ameliyatlarında ise, sağlık açısından gerekli bi operasyon ise karşılaması lâzım, yatış durumlarında ise yine anlaşmanıza bağlı, biz mesela eşim bir hafta yattı beş kuruş ödemeden çıktık, eğer sigortamız olmasaydı en az 5 bin tl tutarmış

Geçmiş olsun bu arada , bende de aynı sorun var ama çok korkuyorum :30:

Şimdi bazanın altını karıştırdım. Minik kuşumun bu yaz için 9 tane tişörtü varmış. 8 tane de yeni aldım. Keşke önceden baksaydım. Biraz fazla mı oldu? Gerçi çok kirlenir diye düşünüyorum. Biraz alt grup almam gerek.
Sağlıkla giyinsin kuzucuk, yazın Park'ta bahçede toz toprak olacak zaten kullanılır hepsi :49:
Bugun biraz agresifim canim yemek fln da yapmak istemedi bi hamur mayaladim onu da oturdum sinirden koca tepsiyi yedim kocam ben uyurken yani yasirle ikimiz ogle uykusuna yatmisken bagir cagir telde konusuyodu ben uyandm yasir uyanmamsti ama bir daha dalamadim iceri gectim arayan muduruymus ama normalde kim ararsa arasin ya sessiz.konusur ya balkona gecer bende baya cikistim uyku sersemi o da alttan almayinca konu sacma sapan yerlere geldi iste sinir.oldm simdide erkenden yaticam sabaha keyfim yerine gelir ins opuyorum hepinizi...
Ahh kıyamam ya hamile hâlinde bozma keyfini sen :54:
Bimden 15 küsüre aldığım blokları ebebekte 27 küsüre gördüm. Şoklardayım!!

Efeye bi lazımlık alayım da görsün, özensin istedim ama aradığımı bulamadım :/

Geçen hafta okul gününde çok güzel bir salata yapmıştı bir arkadaş. Bulguru kavurup su yerine şalgam suyu ile pişiriyosun. Soğuyunca içine mısır, kornişon turşu, kırmızı biber, dereotu doğruyosun. Tuz eklemiyosun şalgam suyu tuzlu olabir diye. Bi de limon sıkınca dehşet bişi oluyo. Neyse işte bugün evdekilere yapayım dedim; iyiki de yapmışım oğluşum bayıldı. Sizinle de paylaşayım dedim :)

Nfk niye pazardan aldıklarını paylaşmıyorsun?? Gıcık mısın sen :)??

Bornum çok saçma bir nedenden olay çok dallanıp budaklanmış. Yarına bişiciğiniz kalmaz inşallah ;)
Ağzım sulandı salata tarifini okurken :56:
Salgam suyu turşunun suyu mu olacak peki, kesin g.antep ya da Hatay dolaylarındandır bu tarif
Efe sevdi demek ekşi ekşi afiyet olsun kuzuya
günaydın canlar..

ebebekten, iyi bi indirim veya kampanya olmadıktan sonra alışveriş yapılmaz bacım.
en ufak şeylerden bile %200 kazanıyorlar görüyorsun :19:

anlattığın salata çok ilginç, tahayyül edemedim doğrusu, sen yapınca bi foto paylaş bacım :34:

bu arada dün bi talihsizlik oldu, belki nazar da olabilir. :37:
anlatayım; dün hem ayşeciğe hem de aryaya hediye diye birkaç parça elbise, şort, tshirt ve sweat aldım
çıkışta kot tayt gördüm, onu da aldım.
eve geldim aldıklarımı makineye attım. kotu da suda biraz çitiledim, suyu berrak akıyordu.
onu da makineye atıp çalıştırdım. sonuç hüsran :50:
aldığım herşey maviye boyanmış. 8-9 parça kıyafet gitti yani.
koslalı suya koydum akşamdan, şimdi baktım zerre düzelme yok, yani olmaz da..
bi bahtsızlık oldu işte, canım sıkılmadı değil ama n'apalım :100:

tesellim; l'oreal volume million lashes maskara (25-35 tl) ve max factor false lash effect maskara (35-40 tl) aldım.
tanesi 5 liradan :30:

bence de :1:
bugün nasılsın bakalım küçük anne? :31:
Daha evvel de böyle birşey gelmişti başına sanırım :48: olsun ya sağlık olsun arya nın da kısmeti yokmuş demek ki
Maskaralar da ne kadar uygunmuş, orijinal mi peki
herkese günaydın:3:

dün izin alıp salı pazarına gidebildim şükür:16:
kendime bir babet ve çanta aldım birkaç da değişik porselen tabak aldım
geri kalan 11 parçayı kızıma almışım:53: eve gelince anaa ben ne yaptım dedim
neyse olsun kızıma feda olsun ama işte hemen sakladım poşeti evde eşim ne yapacaksın bu kadar eşyayı demesin diye tek tek çıkartırız artık:23:
pazar güzeldi de yağmur vardı ve ben ki bu aralar sürekli çizme giyen kız iki gündür spor ayakkabımı giydim ve ayaklarım su içinde kaldı :50:

güzel şeyler vardı elbise tişört etek ne bulduysam almış oldum 2,5 tl ve en pahalı 10 tl aslında iyi oldu yani bu kadar alışverişi bir mağazadan yapamazdım herhalde neyse içimde kalmadı kaç zamandır gidememiştim bir daha ki seferim kim bilir ne zaman olacak :44:

erken çıkınca eve geldim kızımı emzirip hemen hazırlandık babamıza süpriz yaptık işyerine gittik çok sevindi:16:
çıkışta da yemek yiyelim dedik kadıköy de inegöl köftecisi var meşhur en son melisa 40 günlük ken gitmiştik uzun zaman olmuş oraya gidelim dedik:1:
ki tam iş çıkış saati kadıköye nasıl gidelim diye düşünürken metroyla gitsek mi acaba diye düşündük ki en son melisa daha küçükdü işte metroya binmiştik ve iki durak sonra inmek zorunda kalmıştık sürekli ağlayıp meme istemişti :1:
neyseki benim kızım büyümüş tam mızmızlanmaya başladığında çubuk verdim onunla oyalandı neyseki sağ salim gittik geldik yani dün benim için bol gezmeli bir gün oldu :16:
Güzel günlerde giyinsin kuzucuk , çok aklıma soktunuz vallahi, bi salı pazarına gitmek şart oldu :9:
sağol canım :34:
evet artık bizimkide öyle demek ki o zamanlar çok küçüktü gerçi en melisa 40 günlükken ve 2 aylıkken binmiştik o korku bize yetti ve bir daha metroya cesaret edememiştik:1:
dün anladım ki artık bizde gezmelere metro ile gidebiliriz giren çıkanları kontrol ediyor vakit geçti bu sefer bu arada iş çıkışı olduğu için metro çok olmasada kalabalıkda biz içeri girince melisa ile tutunduk bir yerden herkes oturuyor ben yer versinler istemem sonuçta ayakta da gideriz sonuçta (hamileliğim boyunca 9 ay ayakta dolmuşlarda gitmiş insanım ) kimse kalmayınca yaşlı bir amca vardı o kalktı kızım gel otur diye yok dedik ısrar ettik eşimle ama illa siz oturacaksınız çocuğunuz var dedi neyse oturduk ki yaşlı adamın hemen yanında da 17-18 yaşlarında bir kız karşı koltuk da gene öyle gençler bir utanmadılar adamdan ben dedim oturduktan sonra amca dedim bu kadar genç varken seni kaldırmış olduk kusura bakma dedim ama kimin umrunda ben melisaya otobüsde her yerde büyüklerine çocuklu hamileli bayanlara yer verilmesi gerektiğini öğreteceğim biz böyle gördük:26:
Kesinlikle hiç terbiye utanma kalmamış , yeni gelen nesilden nasıl insanlar yetişecek çok merak ediyorum
Hamile ve çocuklu kesinlikle yer veren olmaz bana da o hadi neyse de, ayakta zor duran, ileri yaşlı amcalara teyzeleri bile umursamıyorlar
10 liraya mango çanta mi? nasil kaptırdın yaa. benim siyah çanta hala yok yazda geldi. Artık açık renk bi canta almak lazım. Bakırköy pazari cumartesi olmadı oraya gider alirim.
Canım artık sana bi siyah çanta alıp yollamak istiyorum vallahi , her siyah çanta gördüğümde aklıma sen geliyorsun :9:
Gunaydin canlar...
Yok sinirm hala gecmedi benim de pis huyum bu biseyleri uzatmam lazim illa ama kavga sonunda beni baska bi konuyla vurunca sinirleniyorum bi insan...yani konuyla alakali hersey ok ama alakasiz bisey carpitilinca kendime gelemiyorum yarin doktor randevumuz var 1 ay sonra bebisi gorcez ins tahminim o saate kdr konusmam boyle iyi geldi gece de cok guzel uyudum uykumu almis oldum sabah kalkinca da camasir.bulasik simdi de yemege giristim kafam oyalansin yoksa.delilerim geliyo yine...
nfkcim.bu arada bana kucuk anne diyosun yaa sevindirik oluyorum cunku bu ara zaten depresik hallerdeyim aaa kucuk anne benim benim diyorum :))))
bu arada aldiklarina olanlara.cok uzuldm benim de basima.geldi bi kac kez cok gicik bi durum n diyelim Allahtan cok daha pahali seyler degildi yada icinde baska esyalari da yoktu...
pembis o dedigin salatadan eski okulumdan bi ark. Yapmiati hakkaten guzeldi ozellikle.goruntusu.cok hos.oluyo bizde sasirmstk nasil yapiliyo fln diye
seker portakalim ohh sen de iyi yapmissin gule gule kullan aldiklarini da
busmai siz nasilsiniz bidikla
herkese guzel bi gun olsuunnnn
Küçük annecik :38: moral oluyorsa hep söyleyelim canım, bugün de kızımın okulunda hizmetli ablalar , aa bu ... ' nın annesi mi ayy çok gençmi falan dediler sevindirik oldum bi :9:
Bu arada yaş kaç cnm, Busmai nin face de doğduğu yılı görünce bayağı yaşlı olduğum gerçeği ile yüzleştim bi an :30: 90 lı yıllar bayağı küçük bize göre

Sigorta anlaşmanızda ayakta tedavi/ muayene ücretlerinin % kaçını karşılıyor ? Ameliyatı sigorta kapsamında yaptırmamanın ne önemi var ki, neticede bu da ameliyat sonrası da olsa muayene değil mi ?
Burun ameliyatlarında ise, sağlık açısından gerekli bi operasyon ise karşılaması lâzım, yatış durumlarında ise yine anlaşmanıza bağlı, biz mesela eşim bir hafta yattı beş kuruş ödemeden çıktık, eğer sigortamız olmasaydı en az 5 bin tl tutarmış

Geçmiş olsun bu arada , bende de aynı sorun var ama çok korkuyorum :30:

Maskaralar da ne kadar uygunmuş, orijinal mi peki

Küçük annecik :38: moral oluyorsa hep söyleyelim canım, bugün de kızımın okulunda hizmetli ablalar , aa bu ... ' nın annesi mi ayy çok gençmi falan dediler sevindirik oldum bi :9:
Bu arada yaş kaç cnm, Busmai nin face de doğduğu yılı görünce bayağı yaşlı olduğum gerçeği ile yüzleştim bi an :30: 90 lı yıllar bayağı küçük bize göre

hoşgeldin canım. bu küçük kaçamak eminim hepinize iyi gelmiştir.. :16:

sigortayla ilgili ayrıntıları bilmiyorum. eşimin çalıştığı şirket ödüyor primleri.
zaten ben ameliyat olduğumda henüz o sağlık sigortasıyla anlaşılmamıştı.
basit bi muayeneyi bile abuk sabuk sebeplerle ödememe yoluna gidiyorlar ya, yine söylüyorum, dolandırıcı bunlar!!!:kkk:

rimellerin fiyatına ben de şaşırdım, orjinal olduklarını sanıyorum.
netten de baktım. kutuları üstünde hologram falan da var. değilse de amaaaan!:9:
2-3 maskaram vardı, kimisi çok ağır. taş gibi ağırlaştırıyor kirpikleri. kimisi topaklanıyor.
bunları denedim, memnun kaldım..

sen zaten küçük görünüyorsun be güzelim. minyon tipli olmanın da etkisi vardır tabi.
ama busmai benle yaşıt biliyordum ben, 29-30 civarı. belki face e doğru yazmamıştır, ben de yazmıyom ordan tahmin ettim.:9:

arya; eşinin de öğretmen olduğunu bilmiyordum.
çocuklarla uğraşmak sanıyorum bi erkek için daha zor olmalı.
takıldığım nokta; en sevdiği arkadaşı yok diye dışarı mı çıkmıyor? :1:
başkasıyla çıksın, senle çıksın yaahuuu:9:

merhabalar:34:

oğlum uyuyor,ütümüde yaptım.

artık iki kelime yazayaım demi.:34:

ilbilge minik kuşun güle,güle giysin aldıklarınızı

yazın kıyafet daha çok azım oluyor.pikniği var ,parkı var.

ayrıca terlediklerinide düşünürsek.çeşit,çeşit giyinir ne güzel.:34:

nfk ,cım senin gibi bi pazar uzmanına yakıştımı bu, sıfır kıyafetleri boyattın bacım:34:

kotu tuzlu suda bekletseydin boyasını vermezdi.sağlık olsun canım haftaya bi pazar daha yaparsın.

pembe o bahsettiğin salatanın tarifini duymuştum ama yapmak kısmet olmadı.denemeliyim.

busmai gerçekten 90 doğumlumu:53: kaç yaşında evlendin anacım sen?

nfk ,busmai,nin yaşıyla ilgili gereken açıklamayı yapmış.

topiğimizn moderatörü,muhtarı,herşeyi.:70:

kotu attım :19:
bir dahaki gidişimde de satan adamı bulup söylicem.

nfk ,busmai,nin yaşıyla ilgili gereken açıklamayı yapmış.

topiğimizn moderatörü,muhtarı,herşeyi.:70:

yok ya, emin değilim. sadece aklımda öyle kalmış. Hatun genc gosteriyor tabi, masallah yuzu gozu cok guzel :16:
4-5 senelik evli gibi aklımda kalmış hatta. ama kendisi gelsin, kamuoyunu aydınlatsın :9:

Topigin en kucugu zeynepti 20 yas, sonra da karakiz.
Suanki en kucuk born olmali. Kucuk anne diyorum ya23 muydu yasi? :31:

Son düzenleme:
bazı tezgahta savaş oluyor, kapanın elinde kalıyor. :9:
dün çok güzel çantalar gördüm 35 lira, o kadar kaliteliki, malzemesi, dikişi, fermuarı.
bence de açık renkli bi çanta bak. ben de hafif ama büyük bi çanta bakıyorum.

aynen yaa bende elime bir badi aldım baktım yanımdaki kadının gözü benim elimde bıraksam hemen kapacak bende o göz varmı hemen ben bunu alıyorum diye tezgah sahibine verdim:23::1:

Gunaydin canlar...
Yok sinirm hala gecmedi benim de pis huyum bu biseyleri uzatmam lazim illa ama kavga sonunda beni baska bi konuyla vurunca sinirleniyorum bi insan...yani konuyla alakali hersey ok ama alakasiz bisey carpitilinca kendime gelemiyorum yarin doktor randevumuz var 1 ay sonra bebisi gorcez ins tahminim o saate kdr konusmam boyle iyi geldi gece de cok guzel uyudum uykumu almis oldum sabah kalkinca da camasir.bulasik simdi de yemege giristim kafam oyalansin yoksa.delilerim geliyo yine...
nfkcim.bu arada bana kucuk anne diyosun yaa sevindirik oluyorum cunku bu ara zaten depresik hallerdeyim aaa kucuk anne benim benim diyorum :))))
bu arada aldiklarina olanlara.cok uzuldm benim de basima.geldi bi kac kez cok gicik bi durum n diyelim Allahtan cok daha pahali seyler degildi yada icinde baska esyalari da yoktu...
pembis o dedigin salatadan eski okulumdan bi ark. Yapmiati hakkaten guzeldi ozellikle.goruntusu.cok hos.oluyo bizde sasirmstk nasil yapiliyo fln diye
seker portakalim ohh sen de iyi yapmissin gule gule kullan aldiklarini da
busmai siz nasilsiniz bidikla
herkese guzel bi gun olsuunnnn

canım çok fazlada takılma yaa sonra gönlünü alır senin merak etme :34:

Biz de 2 gündür aynıyız laf sokup duruyoz, az kaldı girecez birbirimize. Bende dün erkenden yattım ki bi kaza çıkmasın:)

Adam bi tuhaf en yakın arkadaşı sehir dışında 2 aydır. Dışarı çıkıp stres atamıyor o yüzden. Ev olayı malumunuz. Birde 1. Sınıf okutuyor bu yıl, okuşda da çıldırıp çıldırıp geliyor. Üstüne üslük bütün sinirini benden çıkarmaya çalışıyor uyuz. İlk gün alttan aldım moral vermeye çalıştım. 2. Gün pes ettim:)) benden karı olmaz:)))

aa öğretmen mi eşinde bende bilmiyordum ama heleki küçük çocuklarla uğraşmak zordur ama siz bir gezme tozma yapın havanız değişsin:16:

Selamlar güzel anneler, nasılsınız? Biz Pazartesi döndük sonrası malum, valiz boşalt, çamaşır yıka as derken bi hayli yorucu oldu (;
Bu sabah da ablamızın okulunda, anne ile yapılan etkinlik vardı, oraya gittim, çocuklara ekmeğin faydalarından bahsedip bir de ekmek yaptırdık
Akşama da yeni evlenen arkadaşımıza oturmaya gidicez eşlerle, kuzucukları ananeye bırakıcaz, çok tuhaf gelecek eminim çocuksuz olarak bi yerlere gitmek :9:
Şimdi oraya götürmek için chesscake yapıciim , çikolata soslu, bakalım nasıl olacak, diğer brownili cheescakeler dışında; ilk kez cheescake deniycem insallah güzel olur,
Busmai daha iyisindir insallah canım
Kuzucuklarınız iyidir insallah , öptüm hepsini minik kuzucukların:54:

hoşgeldiniz canım :34:
baya gezmeli tozmalı olmuş etkinlikleriniz maşallah bu akşamda çocuksuz etkinlik değişik olacak gerçekten de ama insanın bir yanı hep evde kalıyor yaaa:26:

kotu attım :19:
bir dahaki gidişimde de satan adamı bulup söylicem.

aman benimde aldığım bir ürün için adam binbir türlü yemin etti ne çeker ne boya verir ne yıpranır olursa getir değiştiririm diyor amannn birşey olsa ben ne zaman götürcem geri ki çok iddailıydı ama henüz yıkamadım ama sanırım bir yamuk çıkacak bu kadar konuşunca birşey çıkar kesin:1:

bu arada herkesi salı pazarına gitmeyi özendirdik galiba:34:
aldıklarımı koysam da daha da mı hızlandırsalar gelişlerini :1:

arya; eşinin de öğretmen olduğunu bilmiyordum.
çocuklarla uğraşmak sanıyorum bi erkek için daha zor olmalı.
takıldığım nokta; en sevdiği arkadaşı yok diye dışarı mı çıkmıyor? :1:
başkasıyla çıksın, senle çıksın yaahuuu:9:
Bence de bir de birleri okutuyormuş bir de küçük çocuk var.gerginliğinin sebebi belli.

merhabalar:34:

oğlum uyuyor,ütümüde yaptım.

artık iki kelime yazayaım demi.:34:

ilbilge minik kuşun güle,güle giysin aldıklarınızı

yazın kıyafet daha çok azım oluyor.pikniği var ,parkı var.

ayrıca terlediklerinide düşünürsek.çeşit,çeşit giyinir ne güzel.:34:

nfk ,cım senin gibi bi pazar uzmanına yakıştımı bu, sıfır kıyafetleri boyattın bacım:34:

kotu tuzlu suda bekletseydin boyasını vermezdi.sağlık olsun canım haftaya bi pazar daha yaparsın.

pembe o bahsettiğin salatanın tarifini duymuştum ama yapmak kısmet olmadı.denemeliyim.

busmai gerçekten 90 doğumlumu:53: kaç yaşında evlendin anacım sen?
Teşekkür ederiz teyzesi.
Daha çooooook yaz.

yok ya, emin değilim. sadece aklımda öyle kalmış. Hatun genc gosteriyor tabi, masallah yuzu gozu cok guzel :16:
4-5 senelik evli gibi aklımda kalmış hatta. ama kendisi gelsin, kamuoyunu aydınlatsın :9:

Topigin en kucugu zeynepti 20 yas, sonra da karakiz.
Suanki en kucuk born olmali. Kucuk anne diyorum ya23 muydu yasi? :31:

nfk karakızla görüşüyormusun?

Ay inanmıyorum yaa ne konular dönmüş çok güldümm ;nfk sen var ya sennn:)
Ah ah Ne 90ı pamukhelvacım 85 doğumluyum ben..Facebooku eşim kendi adıma açmamı istemiyor diye kerem adına açmıştım tarihi de öylesine attım:))
Soranlara teşekkürler bugün çok daha iyiyiz Dün akşam annemlere gittik bugün de kv lere gidicez eski hayata döndük çok şükür :)

Ay inanmıyorum yaa ne konular dönmüş çok güldümm ;nfk sen var ya sennn:)
Ah ah Ne 90ı pamukhelvacım 85 doğumluyum ben..Facebooku eşim kendi adıma açmamı istemiyor diye kerem adına açmıştım tarihi de öylesine attım:))
Soranlara teşekkürler bugün çok daha iyiyiz Dün akşam annemlere gittik bugün de kv lere gidicez eski hayata döndük çok şükür :)

çok sevindim iyi olmanıza gezmelere tam gaz başlamış ne güzel :16:
85 li de göstermiyorsun sen maşallah :nazar:

Dilanaz ben 24 yaşında evlendim , 27 de anne oldum:) Şu an 29 um; konu açılmışken herkes çabuk yaşını yazsınnn
Sekerportakalım pazar maceranın güzel geçmesine sevindim

Back
X