Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

"Çantaların modası geçiyor diyen alışveriş canavarı arkadaşa sesleniyorum; kur bir parti oyum sana hahhahaha. Parti falan demişkn geçen aklıma şöyle iki şey geldi. Birincisi sadece kadınlardan oluşan bi parti olsa nasıl olurdu?? Kesin oy almazdı çünkü kadın kadının düşmanı malesef... Fakat erkekler biz kadar pratik ve zeki değiller bence... İkincisi de neden siyasetle uğraşan adamlar hep çirkin çirkin (Allah ımın yarattığına çirkin demek haddime değil)??? Yani biskolata erkekleri neden siyasete atılmıyor?? :P tüm gençlerin oyunu aşırlar diyim ben :)

diyerek beni benden ettin pembisim. Koptum yaaaaa!!! :9::9::9:
Gun boyu yazmamani da telafi ettin yani..

Hahahaha

Bu arada senin yazıları farklı ton ve karekterlerde yazmana da hastayım bacımmmm. Göz zevki güzel şey ;)

başlığı görünce heyecanlandım.1 yıllık evliyim. evliliğimin tadını çıkarıyorum diyenlerdenim henüz. ama böyle şeylerle çok etkileniyorum. arkadaşlarım hamile olduklarını söyleyin onlarla mutlulukta ağlıyorum.hevesleniyorum ama cesaret edemiyorum. Allahım aratmasın. seni de bebişin ve kocanla çok mutlu etsinn

arya; eşinin de öğretmen olduğunu bilmiyordum.
çocuklarla uğraşmak sanıyorum bi erkek için daha zor olmalı.
takıldığım nokta; en sevdiği arkadaşı yok diye dışarı mı çıkmıyor? :1:
başkasıyla çıksın, senle çıksın yaahuuu:9:
Evet canikom o da öğretmen hemde sınıfçı malesef!! O biraz daha mükemmelci ve çok sabırsız, öyle olunca da bizim meslekte kendini yemekten başka bir şeye yaramıyor bu durum. İşin acısı beni ve aryacığı da geriyor. Bazen öyle kafası dolmuş oluyorki aryaya tahammül edemiyor yani düşün.

Kız yok zati kayseriye gidince birlikte takılıyoruz mecbur:1: Ama benim kendi planım varsa o evde bekliyor, ısrarla diğer arkadaşlarıyla çıkmıyor ( zevk almıyormuş) birde biz zati sürekli birlikteyiz. Okuldan 2 buçuk gb geliyoruz, e burda dışarı çıkacak bi yer de yok, sürekli evde sohbet muhabbet... İnsan hafta sonları bari başka yüzler görmek istiyor yahu. Ben kız kıza takılmayı özlüyorum, o da eminim erkek arkadaşlarıyla daha farklı zaman geçiriyordur. ( ay eskiden biraz uzak kalalım kendimize zaman ayıralım diyenlere hayretle bakardım şimdi bende onlar gb düşünüyorum)
Bence de bir de birleri okutuyormuş bir de küçük çocuk var.gerginliğinin sebebi belli.

Teşekkür ederiz teyzesi.
Daha çooooook yaz.
ay sorma bu 1 ler ömür törpüsü valla. Erken emeklilik sebebi bile olabilir!

Dilanaz ben 24 yaşında evlendim , 27 de anne oldum:) Şu an 29 um; konu açılmışken herkes çabuk yaşını yazsınnn
Sekerportakalım pazar maceranın güzel geçmesine sevindim
25 imde evlendim 28 imde anne oldum şuan eylülde 30 olacam galibaaa:52:
ben de aralik dogumlu oldugum icin ayni savunmayi yapiyom.
Cak! :13: :9:
Aynen:34:
82 liyim bende ama eylül doğumlu yilin sonuna kalıyor yani ordan düşün biraz :)
Bende eylülüm sende mi başaksın yahuu??

Dilanaz ben 24 yaşında evlendim , 27 de anne oldum:) Şu an 29 um; konu açılmışken herkes çabuk yaşını yazsınnn
Sekerportakalım pazar maceranın güzel geçmesine sevindim

bende 80 doğumluyum.aynı yaşta evlenmişiz ben 26 yaşında anne oldum.

topikde en büyük olan pembe ve benim galiba.

Sen ayrı bi olaysın zaten benden 3 yaş büyük olduğuna inanamıyorum, mübarek kadın ab-ı hayat suyundan içmişsin sanki :) Yıllandıkça gençleşiyor. Bir de çocuk doğurmak kadınları çökertir derler Elifnaz benim idolüm ilham kaynağım :) inşallah 3 çocukla ben de öyle fit olurum ha ha ha

Ben karakızla face ten görüşüyorum:) KK dan facebookunda olanlar ,yazdığı siyasi şeylerden dolayı onu silmişler öyle dedi.Listesinde bi ben kaldım galiba

elifnaz gibi olacagimi bilseeeeem; 3 dene de ben dogururum kiiiiz!:51:

bak şimdi bahtiyar ettiniz beni :)) anam ben zayifim da sizdeki yüz güzelliğine de ayri maşallah.
karakiz yoktu canım benik facete

Evet canikom o da öğretmen hemde sınıfçı malesef!! O biraz daha mükemmelci ve çok sabırsız, öyle olunca da bizim meslekte kendini yemekten başka bir şeye yaramıyor bu durum. İşin acısı beni ve aryacığı da geriyor. Bazen öyle kafası dolmuş oluyorki aryaya tahammül edemiyor yani düşün.

Kız yok zati kayseriye gidince birlikte takılıyoruz mecbur:1: Ama benim kendi planım varsa o evde bekliyor, ısrarla diğer arkadaşlarıyla çıkmıyor ( zevk almıyormuş) birde biz zati sürekli birlikteyiz. Okuldan 2 buçuk gb geliyoruz, e burda dışarı çıkacak bi yer de yok, sürekli evde sohbet muhabbet... İnsan hafta sonları bari başka yüzler görmek istiyor yahu. Ben kız kıza takılmayı özlüyorum, o da eminim erkek arkadaşlarıyla daha farklı zaman geçiriyordur. ( ay eskiden biraz uzak kalalım kendimize zaman ayıralım diyenlere hayretle bakardım şimdi bende onlar gb düşünüyorum)

ay sorma bu 1 ler ömür törpüsü valla. Erken emeklilik sebebi bile olabilir!

25 imde evlendim 28 imde anne oldum şuan eylülde 30 olacam galibaaa:52:

Aynen:34:

Bende eylülüm sende mi başaksın yahuu??

hafta içi fazlasiyla berabermissiniz zaten hafta sonu ayrı takılmak normal
yok 30 eylül terazi burcuyum (bak ay sonu olduğu için burdan da düşün)
bende 19 yaşımda evlendim 25 yaşında anne oldum gerisi malum

Neye yazayım bilemedim :) okuyup durdum ama bir türlü yazamadım gün boyu. SİZ de maşallah bi güzel kaynatmışınız :)

Şeker portakalım vallahi o balkon manzarasına inanamadımmmmmmm!! O manzara sırf 1000 lira eder bence.

Nfkcım aryama jest yapamadan kotun azizliğine uğramışsın üzüldüm. Kısmetten öte köy yok :( rimellerini güle güle kullan.

Busmaicim iyileştim deyip yine yorma kendini. Bu kadar kısa sürede tamamen iyi olmamışsındır bence; coşmaaaa!!

Atarlı gelestan bornummmmm :) kavgalarda konuyu sapıtmamak lazım da bizde de oluyo valla napıcan??? :) umarım tez zamanda düzelir aranız ;)

Dilanaz yazmanı özlemişim kız kırmızı kırmızı :)

Elifnaz yazı getirdin valla siyah çanta diye diye :) kız zaten sen üç çocukla nerde çanta taşıycan??? :D

Çantaların modası geçiyor diyen alışveriş canavarı arkadaşa sesleniyorum; kur bir parti oyum sana hahhahaha. Parti falan demişkn geçen aklıma şöyle iki şey geldi. Birincisi sadece kadınlardan oluşan bi parti olsa nasıl olurdu?? Kesin oy almazdı çünkü kadın kadının düşmanı malesef... Fakat erkekler biz kadar pratik ve zeki değiller bence... İkincisi de neden siyasetle uğraşan adamlar hep çirkin çirkin (Allah ımın yarattığına çirkin demek haddime değil)??? Yani biskolata erkekleri neden siyasete atılmıyor?? :P tüm gençlerin oyunu aşırlar diyim ben :)

İşte kızlar burdan çıkan sonuç şudur ki uykusuzluk insana saçma sapan şeyler düşündürür :D

hahaha harbi öyle oldu. siyah çantam var kız ama yeni modellerde gözüm var. onuda pazara gidip alacağım valla sezonda pahali indirimde de kalmıyor.

hafta içi fazlasiyla berabermissiniz zaten hafta sonu ayrı takılmak normal
yok 30 eylül terazi burcuyum (bak ay sonu olduğu için burdan da düşün)
bende 19 yaşımda evlendim 25 yaşında anne oldum gerisi malum
Ne küçük evlenmişsin yahu:44:
hahaha harbi öyle oldu. siyah çantam var kız ama yeni modellerde gözüm var. onuda pazara gidip alacağım valla sezonda pahali indirimde de kalmıyor.
Sırt çantası alacağım bende. Aryayla kolumda çanta zor oluyor. Hem bu yıl moda sanırsam.

aryam, ayni dusuncedeyim.
Herkesin, herseyin yeri ayri. Erkekler icin bizim kadar onemli olmayabilir ama arkadaslarla takilmadan hayat gecmez. Evlenince arkadaslarini unutan arkadaslarim var, dogrusu sasiriyorum. Herkesin yeri ayri ve hepsine ihtiyac var.. Hani evlenip coluk cocuga karisinca mecburen daha az zaman ayirirsin ama kopmak :19:

Hadi ins gonlune gore bulursun. :31: arkadas gecen sene bakirkoy pazarindan bi canta almisti 35 liraya, klasik bi modeldi ama cok kaliteli ve sik bi cantaydi. Yani magazadan alsan 3 kati fiyata anca alirsin.
Ben de mangoya bi bakicam.

Back
X