Selamlarr kardeslerrr:)bende 78 liyim eagle..ve de basak burcuyum..herkesler iyidir umarim..ben iki gundur boyun tutulmasindan muzdaribim..saga sola ceviremiyorum kafami..
Pembis aksam aksamm guldurdun benide Allah iyiligini versin..malesefki su anki meclisteki kadin sayisi bile bu kadar azken..kadin partisi olayida imkansiz gibi geliyor bana..heleki biskolata reklamindaki siyasetci modeli hicccc olasi degil baksana adamlara ahlari gitmis vahlari kalmiss ya..
Aaa bu arada kocacim kerem bursini kiskaniypr galiba..2.pasaya KErem ismini koyalim dedimde..kaslarini kaldirdi bakalimm..:)
Nfk ve sekerportakali yeni cicilerinizi gule gule kullaninn..benimde bi pazar yapmam lazim en yakin zamanda ozendirdiniz valla.
Elifnaz bende merak ettim seni valla..arkadaslar pek bir methetti
busmai daha iyi olmana sevindim canim..umarim tamamen silinir izleri cigerinden..isim konusunu karar verdinizmi?
Born cum bende bu hamilelikte daha fazla sinirlendigimi dusunuyorum..bunda ilhanin verdigi yorgunluk birazda sebep..ilk hamilelikte ne kadar rahatmisim simdi anliyorum..
busmai ve nfk yolacam kızım sizi. ben en iyisi beklentileri karşılamak adına kardeşimin fotosunu gondereyim. methedilecek bir durumum yok canım arkadaşlar kilo babinda dedi. yoksa oyle bu iki cadı gibi yüz güzelliğim yok. bende yüzü güzel hatunlara hastayım