- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sat a göre ben 8 aylığım canım ona bakarsan :) önemli olan doktorun dediği
3 ay olmuştu adet görmeyeli ama ultrasonda 1 aylıktı
Hoş geldin ikinci de oğlanmış öyle mi? Ben de 25 haftalık bir oğlana gebeyim :)
Garanti kapsamında değil de yazmamış ama ,galiba değil
canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin İNŞ
ben bikiniye karsiyim :) gobek çıkıyor çirkin duruyor. en güzeli mayo
Merhabalar tatlişkolar.nasılsınız bakalım.açıp okuyacak 1dak zamanım yok. umarım herkezler iyidir. şirket eğitime başladı mesaiden sonra 2 saat eğitim sonra eve gel çocukla ilgilen kv vs. evde bide ders çalışıyorum işle ilgili akşam çocuğu ayağımda sallarken uyuya kalmışım. çok yoruluyorum bu ara.
Bencede cok tatlilar..bide gozluk ve bandanayla tamamlarsann:)tam yemelik oluyorlarr..bende kiz teyzesi olmakla yetinecem bu gidisle..erkek cocuga gore kiyafetleri daha bi albenili bu kizlarinn yahuu..giitgigim magazalarin 3/2 si kiz kiyafeti geri kalani erkek kiyafeti yapiyorlar tevekkeli bu sebepten sanirimm..o kadar sirinlerki aldikca aliyosun..sekil A..sen,nfk meselaaa
Ayy hadi bakalım :)
İçli köfteyi hiç sevmem üzülme :)
Bence kuğulu mayo çoook güzel
Hahha hadi ordaan
Tabi ki gece besleme!
Geceler uyumak içindir
Büyüme hormonu uykuda salgılanır, iyi bir uyku herşeyden önemli.
Ben bu hamileliğimde fiziksel olarak yorgun ama psikolojik olarak daha rahatım, sadece kerem için endişeleniyorum..
Kerem koyun isminiiii :) anlamı çok güzel
Biz hala isim düşünmedik
oooh, işlerimin çoğunu hallettim.
tüm evi silip süpürdüm, özellikle mutfak yerleri buzdolabı ve makine altını falan ve duvarları..
bu eve taşındığımdan beri böyle temizlik görmemişti mutfak
yatak odası ve mutfağın camlarını sildim, perdelerini yıkayıp astım. ooh misss!!!
bi tozları almam gerek. ama önce yemek yiyicem. daha sonra spor yapıp duş alırım.
akşama yemeğim de var, tavuk kızartıcam yanına. yarın bi fırsat olsa da gezmeye gitsem kııı!
haklısın, haber sitelerinde o kadar önemli gelişmeler varki, onları okurken bunu görememişim.
bir de çocuğu okula giden ya da öğretmen olanlar daha iyi bilir tabi, hiç kıyas olur muu?
ben her babta dedim bir keremmm
oh ooh!! o beklenmedik anda gelen yemek davetleri, hadi bugün dışarda yiyeyimler var ya
hayatta en sevdiğim sürprizlerden, ahahahahahafiyet bal şeker olsun.
haydi, hayırlı haberlerini bekliyoruz canımm
evet, yaşasın yemek yemeeeek!! ama ben diyetteyiiiim!:104:
kolay gelsin bacım, bu tempoya güç yettirmek zor
itiraz ediyorum hakim bey!!!
benim adım çıkmış
ay, doktordan döndün de bu mesajı yazdın sandım.
hızlı hızlı okuyorum, okudum bitirdim, e haniii dedim![]()
selam canlar
süper bir haberim var artık masa başında çalışıyorum yaniiiiiiii gün içerisinde fırsat buldukça beraberiz canlarım gündemi kaçırdım bornnn sendemi aramıza katıldın benim 30. haftam doğuma sayılı günler kaldı ee başka hamile haberi varmı bakalım
çok lzledim sizi iyi oldu bu gelişme hem eskisi kadar yorulmamış olucam hemdeee sizinle konuşma şansım olacak iş değiştirmedim sadece sağlık açısından laboratuvarın zararı olduğunu söyledi doktorum kalıcı olarak bölümüm değişti
eee bebişleriniz nasıl sizler nasılsınız
Kıyamam canım benim; bizim için sevinmene sevindim :)
Ayşeciği de öper mıncırırım valla. Akıllı bıdık bakmış anası almıyo; ortamı kendine göre düzenlemiş :)
Ben 1 ve 4 diyorum :)
Chiccodan gelen cvap şu:
Merhaba,
Polly mama sandalyesi kılıfı butterfly ve seventy (ekte görseli olan ) iki renk stoklarımızda mevcut olup 65.00TL ücreti bulunmaktadır. Diğer renk seçeneklerinin Nisan ın ilk haftası stoklarımıza dahil olması öngörülmektedir. Dilerseniz size en yakın Chicco mağazasına göndererek satın almanızı sağlayabiliriz yahut aşağıda belirttiğimiz hesaba havale yaptıktan sonra bize açık adres bilgilerinizi ve ödeme detayını yada dekontunuzu aktarabilirseniz ürün adresinize MNG kargo ile karşı ödemeli olarak gönderilecektir.
Yani garanti kapsamında değil; paramızla alıcaz dimi???
Kızlar bu arada kereme doktor önce antibiyotik olarak augmentin şurup vermişti öğürüp çıkarıyordu yemeğine bile karıştırsam anlıyordu.. Sonra dedik değiştirdi Ceclor verdi çilekliymiş hiç uğraşmadan ağzını açıyor; be adam bari zamanında ver ne yoruyorsun
Amin sağol hepimize inşallah
Sezeryan mıydı senin ilki?
Bu arada ben sezeryan oldum diye üzülüyorum ya; bugün annem geldi keremi parka götürdü orda bi çocuk varmış tek kolu sakatmış normal doğumda lifleri kopmuş.. O kadar üzüldüm ki kendimden utandım çok şükür yavrumu sağlıkla kucağıma aldım hala neleri düşünüyorum
Bu arada ben sezeryan oldum diye üzülüyorum ya; bugün annem geldi keremi parka götürdü orda bi çocuk varmış tek kolu sakatmış normal doğumda lifleri kopmuş.. O kadar üzüldüm ki kendimden utandım çok şükür yavrumu sağlıkla kucağıma aldım hala neleri düşünüyorum
Kızlar bu arada kereme doktor önce antibiyotik olarak augmentin şurup vermişti öğürüp çıkarıyordu yemeğine bile karıştırsam anlıyordu.. Sonra dedik değiştirdi Ceclor verdi çilekliymiş hiç uğraşmadan ağzını açıyor; be adam bari zamanında ver ne yoruyorsun
öğlen arasında geçen melisa ya aldığım ayakkabı büyük gelmişti onu değiştireyim hem de cumartesi günü doğum günü
var arkadaşın kızının ona hediye alayım dedim ayakkabıyı değiştirdim
birde yeni gelen modeller vardı bir bakayım dedim şu iki parçayı da kızıma aldım
daha önce eşime mail atmıştım bunlardan hangisini hediye alalım doğum günü için diye oda ben şunları beğendim melisa ya da al
demişti eee ben de dururmuyum aldım hemen bir tane daha elbise aldım ama onun resmini bulamadım:44:
Eki Görüntüle 1040100 Eki Görüntüle 1040101
Yok canım ikisi de 1 hafta kullanılıyor aynı görevi görüyorlarBelki agumentin daha kısa sürede etki edecekti o yüzden önce onu vermiştir???
Allah korusunbizim için me hayırlı bilemeyiz işte...
Ay çok tatlılar yaaaaa. Güzel günlerde giysin.
allah iyiliğini versin
kolay gelsin
evet öyle oluyor maalesef hatta neyse birazdan yazayım onu
neyse sevmediğine sevindim
kız helal sana valla o kadar işe nasıl hallettindeğmesin bir yerlerini kaşı lütfen
yarın gezmeyi hakettin sen
hoşgeldin
evet öyle gözüküyor kullanıcı hatasımı görüyorlar ki onu :44:
ahh bu doktorlar olsalar bir türlü olmasalar bir türlü durumundalar![]()
Chiccoya sordum ödeme olayını. Şöyle bir mail geldi.
Merhaba,
Söz konusu ürünü satın almış olduğunuz yer aracılığı ile yahut Mng Kargo ile karşı ödemeli olarak içine fiş, fatura yahut garanti belgesi ile beraber sorununa ilişkin bilgi notu ile beraber iletişim bilgilerinizi de içeren not ile birlikte gönderirseniz ürününüz incelenerek en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır.
Bilginize sunarız
Bakalım faturamız vs duruyo mu?? Hiç sanmıyorum :/
öğlen arasında geçen melisa ya aldığım ayakkabı büyük gelmişti onu değiştireyim hem de cumartesi günü doğum günü
birde yeni gelen modeller vardı bir bakayım dedim şu iki parçayı da kızıma aldım
daha önce eşime mail atmıştım bunlardan hangisini hediye alalım doğum günü için diye oda ben şunları beğendim melisa ya da al
demişti eee ben de dururmuyum aldım hemen bir tane daha elbise aldım ama onun resmini bulamadım:44:
Evet, öyle.
seçim dolayısıyla, pazartesi günü okullar kapalı. yani tatiiiil!
Hadi hadi, bu kadar millet hiç öyle demiyor ama.kız yeminlen sıradan bir tipim. valla yaşımi da gösteriyorum. öyle küçük falan göstermiyorum.
Birinci ve sonuncu.mayocuklar bikiniler çıkmış ortaya hangisi güzel
Eki Görüntüle 1039650 Eki Görüntüle 1039651
Eki Görüntüle 1039652 Eki Görüntüle 1039653
benim hele kaç yıl once aldigim ürün ne faturası ne garantisi
born, nerdesin? huuu!!!!![]()
dus aldim, aysecik uyurken ben de bi kestireyim dedim ama iiih! dalamadim bi turlu. born, nerde kaldin bacim yaaa?!
born, nerdesin? huuu!!!!![]()
Cicooon naber tatlım bende seni çok merak ediyordum.. yeniden görüşmek çok güzell. öpüyorum tatlım. ha bu arada ben eski nkolik. hatırladınmı. Ahh unutuyordum sende hamilesin demek. çok sevindim. allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin tatlım.selam canlar
süper bir haberim var artık masa başında çalışıyorum yaniiiiiiii gün içerisinde fırsat buldukça beraberiz canlarım gündemi kaçırdım bornnn sendemi aramıza katıldın benim 30. haftam doğuma sayılı günler kaldı ee başka hamile haberi varmı bakalım
çok lzledim sizi iyi oldu bu gelişme hem eskisi kadar yorulmamış olucam hemdeee sizinle konuşma şansım olacak iş değiştirmedim sadece sağlık açısından laboratuvarın zararı olduğunu söyledi doktorum kalıcı olarak bölümüm değişti
eee bebişleriniz nasıl sizler nasılsınız
çok güzeller çok beğendim. şirineyede çok yakışır.öğlen arasında geçen melisa ya aldığım ayakkabı büyük gelmişti onu değiştireyim hem de cumartesi günü doğum günü
sen ve uyumak!!! hiç düşünemiyorum.dus aldim, aysecik uyurken ben de bi kestireyim dedim ama iiih! dalamadim bi turlu. born, nerde kaldin bacim yaaa?!
Chiccoya sordum ödeme olayını. Şöyle bir mail geldi.
Merhaba,
Söz konusu ürünü satın almış olduğunuz yer aracılığı ile yahut Mng Kargo ile karşı ödemeli olarak içine fiş, fatura yahut garanti belgesi ile beraber sorununa ilişkin bilgi notu ile beraber iletişim bilgilerinizi de içeren not ile birlikte gönderirseniz ürününüz incelenerek en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır.
Bilginize sunarız
Bakalım faturamız vs duruyo mu?? Hiç sanmıyorum :/[/QUOTE) Iyyyh hiç uğraşamam öyle şeylerle. çok sıkar.
biraz daha sabretcez demekki. bekleri canım yeterki sağlık olsun.Haber vermezmiyim once soyliyim sagligimiz yerinde cok sukur ama cinsiyet belli dglyani su anda olusmaz organ flnndedi ne pipi var ne de yok olusmamis da olabilir dedi gunu ozetliyim eve an itibari ile girdik tam 3 dogum vardi sansimiza yani ani dogumlar oldu tamngeliyo hoop bidaha gidiyo doktor neye ugradigimizi sasirdik biz de tsh tahlilini verip biraz fatihte gezelim dedik hamilelik icin cok rahat cok guzel tam.istedigim gibi bi ferace.bulabildim..sonra yemek fln yedik uzun zamandir basbasa gezip.dolasmamistik hava da guzeldi iyi geldi.tahlillerim yine yuksek cikti dozu arttirdi ama kafam karisti mantikli bi endokrine tekrar gitmem lazim onun disinda 1 ay sonra gorusuruz dedi ama nasil.beklicem 1 ay bilmiyorun
hamdolsun canım.. kadın doğum kapısında beklemek bizim kaderimiz, alıştık artıkHaber vermezmiyim once soyliyim sagligimiz yerinde cok sukur ama cinsiyet belli dglyani su anda olusmaz organ flnndedi ne pipi var ne de yok olusmamis da olabilir dedi gunu ozetliyim eve an itibari ile girdik tam 3 dogum vardi sansimiza yani ani dogumlar oldu tamngeliyo hoop bidaha gidiyo doktor neye ugradigimizi sasirdik biz de tsh tahlilini verip biraz fatihte gezelim dedik hamilelik icin cok rahat cok guzel tam.istedigim gibi bi ferace.bulabildim..sonra yemek fln yedik uzun zamandir basbasa gezip.dolasmamistik hava da guzeldi iyi geldi.tahlillerim yine yuksek cikti dozu arttirdi ama kafam karisti mantikli bi endokrine tekrar gitmem lazim onun disinda 1 ay sonra gorusuruz dedi ama nasil.beklicem 1 ay bilmiyorun
niye kııız?sen ve uyumak!!! hiç düşünemiyorum.
Cicooon naber tatlım bende seni çok merak ediyordum.. yeniden görüşmek çok güzell. öpüyorum tatlım. ha bu arada ben eski nkolik. hatırladınmı. Ahh unutuyordum sende hamilesin demek. çok sevindim. allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin tatlım.