Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cicooon naber tatlım bende seni çok merak ediyordum.. yeniden görüşmek çok güzell. öpüyorum tatlım. ha bu arada ben eski nkolik. hatırladınmı. Ahh unutuyordum sende hamilesin demek. çok sevindim. allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin tatlım.
çok güzeller çok beğendim. şirineyede çok yakışır.
sen ve uyumak!!! hiç düşünemiyorum.
Ewt bnde sabredelim yeterki saglikli.olsun diyorum ins birdahaki aya belli olur cinsiyetimizde...Chiccoya sordum ödeme olayını. Şöyle bir mail geldi.
Merhaba,
Söz konusu ürünü satın almış olduğunuz yer aracılığı ile yahut Mng Kargo ile karşı ödemeli olarak içine fiş, fatura yahut garanti belgesi ile beraber sorununa ilişkin bilgi notu ile beraber iletişim bilgilerinizi de içeren not ile birlikte gönderirseniz ürününüz incelenerek en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır.
Bilginize sunarız
Bakalım faturamız vs duruyo mu?? Hiç sanmıyorum :/[/QUOTE) Iyyyh hiç uğraşamam öyle şeylerle. çok sıkar.
biraz daha sabretcez demekki. bekleri canım yeterki sağlık olsun.
hamdolsun canım.. kadın doğum kapısında beklemek bizim kaderimiz, alıştık artık
ilaç kullandığın halde yine yüksek mi çıktı değerlerin? bence her vesileyle, konunun uzmanı bi dr a gitmek en doğrusu..
feracen de hayırlı olsun, modelini merak ettim
bir feracem var ama birkaç tane daha alasım vaar
çok güzel ve zarif modeller görüyorum.
niye kııız?
şeker portakalımm, zevkine hayranım. gerçekten yine çok güzel ciciler seçmişsin.
güzel günlerde giysin melisa.. ne yakışır küçük kuzuma![]()
Ewt cnm.haftaya iyi bi doktor bulup gidecegim ins feraceyi de yikamaya attim sana fotosunu atarim ama cok.klasik.bi model yarasa kollardan ama daha spor yanlardan dikisleri olmadigi icin degil 9 aylik 19 aylik olsa rahatlikla giyerim :))Bu arada bende onceden daha cok parduse giyerdim ama artik ferace rahatligini hicbiseye degismiyorum sanirim 5 6 tane feracem olmustur ama 2si baya eski biri.cok suslu ondan hep.giyilmiyo falan diye kendimi teselli ediyorum :)))
Seker portakalim aldiklarina bende bayildim gule gule kullansin fistik...
Cincon hayirlaman icin tesekkur ederim.
sağol canım benim un unutulmamak güzel gelemedim uzun zamandır çok sıkıntılı dönemler geçirdim sağlık konusunda korku dolu aylar geçti ama şükür temize çıktım teşhis korkulduğu gibi çıkmadı rahatladım doğumada az kaldı artık fırsat buldukça size daha çok zaman ayırıcam inş oğluşumda büyüdü eskisi kadar yormuyor şükür sen nasılsın ufaklık nasıl bu arada kim bakıyor çocuğa kv demi en son çocuk için işten çıkmıştın sanki inş rahatsındır işinde
busmai tatlım benim ilk doğumum zorunlu sezeryan olmuştu bende normal diye tutturanlardandım ancak son kontrolde rahime baktı doktor çatım çok darmış riske atamam dedi mecburen sezercik olduk dolayısıyla buda öyle olacak ama doğum sonrası ilk 10 günü dikiş ağrılarını düşündükçe gözümde büyüyor
normal doğumda oluşan sakatlıktan konu açılmışken en yakın örnek benim kardeşim şuan 19 yaşında doktor 6 kilo çocuğu normal doğumla almaya kalkınca doğum esnasında sıkışmıştı anneyi bebeği kurtaralım derken sol kolundan nasıl tutup çektiyse sinirlerini zedelemiş doğduğunda felçliydi fizik tedavi vs vs derken kolunu kullanmaya başladı ama şimdide yarıya kadar açılıyor kolu tam işlev görmüyor üstelik annem çok bilinçli kadındr o yllarda düzenli özel muayenehanesine gidip muayenede oluyormuş körü körüne gitmemiş doğuma ama işte son aylarda annemin şekeri artınca çocuk şişmiş bir anda aşırı kilosu artmış doktorunda aklına gelmemiş kilosuna bakmak zincirleme trafik kazası işte rabbim ne verirse hayırlısını versin sağlıkla doğsunlarda varsın sezercik olsun tek duam bu
nfk bu arada dikkatimi çekti ne selam ne sabah aşk olsun ya küsmüyüz hayırdır
pembişim hipopotamım ara ara girip hyazılarınızı takip ediyorum anladığım kadarıyla hala emziriyorsun nasıl özendim sana ne mutlu valla benimki 9.
ayda kesildi inş bu sefer bende uzun emzirebilirim bu doğumumda bende süt izni ücretli ücretsiz derken 7-8 aya kadar evde olucam inş kurumsal işyerinin farkı işte iyiki geçmişim buraya önceki işimde süt izni bile vermediği gibi üzüntüden sütüm kesilmişti inş bu kez rahat olacak mutluyum o açıdan üstelik doğum izninde olduğum süre içinde sosyal haklarım kesilmeyecek bayram parası izin parası yakacak parası gibi ara ara parada yatacak maddi manevi irahat olurum inş paşalarımı büyütürüm salim kafayla
bu arada 2. bebekte erkek isim içinde ayaza karar verdik
pembisim; normal pardesuler modelli oldugu icin belden oturtmali, yakali falan herkesin bedenine oturmuyor. Zaten cogu da astarli. Sicak havada kullanmak zor. Kirlenir, temizligi utusu ayri bi dert.
Ferace cogunlukla krep gibi kumaslardan yapiliyor. İpeklileri falan da var. İnce ama icini de gostermiyor. Dolayisiyla astarsiz. Yazin sicak havada bile giy, tiril tiril dolasirsin. Utusu bozulmaz hatta utu ustemez. Makinden ciktigi gibi kurut giy. Tek parca, cogunluklukla ipli baglamali, yada yeni cikanlar daha spor fermuar ve kapisonlu. Malzemesi o kadar avantajliki abiye modeller de var. Giy altina topukluyu al eline portfoy cantayi git nikaha. Gundelik de giyilir gezmeye de... Fiyatlar da uygun 50-60 liraya da bulursun.. Boylelille birkac cesit alirsin. Yani saymakla bitmez
Feracen hayırlı olsun canım. Ne güzel gezmişsiniz, kafan dağılmıştır.Haber vermezmiyim once soyliyim sagligimiz yerinde cok sukur ama cinsiyet belli dglyani su anda olusmaz organ flnndedi ne pipi var ne de yok olusmamis da olabilir dedi gunu ozetliyim eve an itibari ile girdik tam 3 dogum vardi sansimiza yani ani dogumlar oldu tamngeliyo hoop bidaha gidiyo doktor neye ugradigimizi sasirdik biz de tsh tahlilini verip biraz fatihte gezelim dedik hamilelik icin cok rahat cok guzel tam.istedigim gibi bi ferace.bulabildim..sonra yemek fln yedik uzun zamandir basbasa gezip.dolasmamistik hava da guzeldi iyi geldi.tahlillerim yine yuksek cikti dozu arttirdi ama kafam karisti mantikli bi endokrine tekrar gitmem lazim onun disinda 1 ay sonra gorusuruz dedi ama nasil.beklicem 1 ay bilmiyorun
Cok saol canim uzman kisi aydinlatmis bile inan bu nfk.baska bi bolum okumaliydi anlatimlar fln muthiss bi ferace dersin ama hikaye gibi okudum gozumde canlandirdim :)Tam ilkinin adı neydi dicektim ki busmai aydınlattı :)
Yeni işindeki kolaylıklara çok sevindim. Annelere en az 3 yıl kolaylık sağlanmalı zaten. İnşallah gönlünce de emzirirsin ikinci paşayı :) ben altı ayı çıkarsam yeter diyordum. Oğlumun kısmeti daha çokmuş :)
Bornum feracini iyi günlerde kullan canım. Yeri gelmişken de biri ferace ile pardesü arasındaki farkı açıklasın lütfen :)
Eet pardesunun utu isi cok.sinir utulesende iki dakkaya tekrar ayni sikinti ama sirf.genclere.yonelik degil canim da yaslilar nedense.pek.tercih etmiyor biz annene zorla aldirmistik bak.cok rahat hacda giyersin diye orda kullanmis.ama.burda uzerinde.cok.az gordum biraz.da.aliskanlik saniyorumAnammm yakında pardesü hepten ortadan kalkabilir bu durumda :) ama sanırım ferace biraz daha gençlere yönelik. Mesela annemde hayal edemiyorum![]()
Feracen hayırlı olsun canım. Ne güzel gezmişsiniz, kafan dağılmıştır.
Gunumuz aydin, cumamiz mubarek olsun canlar.![]()
Rabbim, evlerimize saglik, huzur, bereket, muhabbet versin. Ulkemizi de en yakin zamanda sukunete ve istikrara kavustursun.
Kahvalti hazirlicam simdi, adami ise yolliyim size donerim
Günaydın. Bugün de bitince dört günlük tatilim başlıyorrr.![]()
Sorma ya, biz okuldayken neler olmuş. Evde öğrendim, savaş çıksa haberimiz olmayacak. Gidip okuldakileri paylayacağım.
Gunumuz aydin, cumamiz mubarek olsun canlar.![]()
Rabbim, evlerimize saglik, huzur, bereket, muhabbet versin. Ulkemizi de en yakin zamanda sukunete ve istikrara kavustursun.
Kahvalti hazirlicam simdi, adami ise yolliyim size donerim
Bu dönem bütün tatiller işime yarıyor. Boş günümle birleşiyor.Owwwwww süper şekerim :)
aa, n'olduki?..Sorma ya, biz okuldayken neler olmuş. Evde öğrendim, savaş çıksa haberimiz olmayacak. Gidip okuldakileri paylayacağım.
Siteden ihraç ettirmeyin beni.aa, n'olduki?..
Psikolojik olabilir. Bence yasir'i kv'ye sat.Gece hic uyumadim desem yeridir o ruyayi gordukten sonra sanci tuttu beni psikolojik sandim meger mideyi usutmusum 3 ve 5 arasi lavoba yatak arasi gittim geldim namazi kil yat derken cok uykusuzum esim gelsin hmn yaticm hayirli cumalar canlar