Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Feracelerin kumaşı naylon tipi olduğu için kırışmıyor ve bence terletiyor. Pardesülerin astarsız olanları da var sonuçta ,ve pamuklu olmaları daha iyi.

Gece hic uyumadim desem yeridir o ruyayi gordukten sonra sanci tuttu beni psikolojik sandim meger mideyi usutmusum 3 ve 5 arasi lavoba yatak arasi gittim geldim namazi kil yat derken cok uykusuzum esim gelsin hmn yaticm hayirli cumalar canlar

Allah Allaaah! geçmiş olsun canım.
dün mü üşüttün acaba? mideye nane limon iyi geliyor. şimdi iyisindir inş.

Feracelerin kumaşı naylon tipi olduğu için kırışmıyor ve bence terletiyor. Pardesülerin astarsız olanları da var sonuçta ,ve pamuklu olmaları daha iyi.

ben geçen yazı feraceyle geçirdim.
terlemedim. alışkın olmayana zor. arkadaşım heveslendi, aldı. bu beni terletiyor diyo giymiyo.
siyah olması bi dezavantaj. pamuklu kumaşlar daha kullanışlı. astarsız pamuklu pardesüm de var ama bu yaz yine feraceee:51:

günaydınnnnn hayırlı cumalar:3:

born tam da dediğin gibi doktorunuz bir tahmin yapmamış ama sağlıklı olduğunu öğrenmiş bu daha güzel:16:
yeni feraceni de güzel günlerde giyin
:34:
pempiş ohh siz pazarteside tatilsiniz ne güzel:34:

ilbilgehatun senin izin olayı daha süper olmuş valla şanslı kadın seni:23:

nfk salı pazarında da vardı 75 tl yazmışlardı feracelere :44:

bugünde hava bir tuhaf sanki sabah işe çıkarken bir yumuşaktı şimdi işyerine geldim esiyor :44:

ben geçen yazı feraceyle geçirdim.
terlemedim. alışkın olmayana zor. arkadaşım heveslendi, aldı. bu beni terletiyor diyo giymiyo.
siyah olması bi dezavantaj. pamuklu kumaşlar daha kullanışlı. astarsız pamuklu pardesüm de var ama bu yaz yine feraceee:51:
Öyle bir bahsettiniz ki feraceyi merak ettim. Çevremde kapalı çok ama ferace giyen yok.

born tam da dediğin gibi doktorunuz bir tahmin yapmamış ama sağlıklı olduğunu öğrenmiş bu daha güzel:16:

bugünde hava bir tuhaf sanki sabah işe çıkarken bir yumuşaktı şimdi işyerine geldim esiyor :44:
Mesleğimi seviyordum ama anne olunca bir de boş günüm olunca daha çok sevmeye başladım.:16:

Hep soracağım unutuyorum senin mesleğin? Epey yoğunsun da...

Mesleğimi seviyordum ama anne olunca bir de boş günüm olunca daha çok sevmeye başladım.:16:

bencede en güzel meslek bir kadın için öğretmenlik fakat bu nesil içinde öğretmenlik yapmak biraz zor allah kolaylık versin öğretmen arkadaşlarıma
hele ki 1. sınıf ve liseleri okutanlara daha çok :1:

bencede en güzel meslek bir kadın için öğretmenlik fakat bu nesil içinde öğretmenlik yapmak biraz zor allah kolaylık versin öğretmen arkadaşlarıma
Benimki ortaokul. Liseye geçmeyi düşündüm ama sonra vazgeçtim. Bana da liseler problemli geliyor.
Kv hala gelmedi. Geç kalacağım.

huuu, !!!

arya, elifnaz, dilanaz, ecrin, colicos, delii, bahar, pamuk helva, eaglee
:24:

Son düzenleme:
Psikolojik olabilir. Bence yasir'i kv'ye sat.
Babaya sattim uzaniyorum bugun 2 saat dersi vardi bitirdi geldi bana yaradi :)
Allah Allaaah! geçmiş olsun canım.
dün mü üşüttün acaba? mideye nane limon iyi geliyor. şimdi iyisindir inş.
Cok sukur iyiyim dun uzerim baya inceydi saniyorum usuttum bide baya bi disardaydik ama bu sabah iyiyim de iste uykusuzluk oldu tabi simdi vurayim kafayi yasir uyuyunca da devam ederim baya bi iyi olur :)
Nfknin dedigi gibi ben de giymezken terletiyo gibi geliyodu ama mantikli bi kumas secimi yapilinca ben de cok rahat ediyorum pardesu her giymeye utulemek beni bunaltiyo

Cok saol canim ins hep saglikla devam eder cinsiyeti cok merak ediyorum tabi ama once su guatr isini halletmem lazim mantikli bi endokrin uzmani arastiriyorum

Ben tum kademelerin tum siniflarinda eksiksiz calistim asil orta kisimda en cok zorlandim ne buyukler ne kucukler bi afra tafra cok sinir oluyorum 4. Siniflar iyi ama snrasi 8e kadar cok sinir oluyorum son 3 okulum lise ohh mis gb rahatim konustunu anliyolar fikirleri var kizdirirlarsa bagirdiginda gururlari var tabi onlarda da saygi ve samimiyeti iyi ayarlamak lazim ama lisede calismayi cok seviyorum ben pembisss sen de yorum yap bakeem ;)

Selâm kızlar hayırlı cumalar , güzel dualarınıza âmin ....
Akşam okul çıkışı ablamızın okulda etüdü var hava da şansımıza yağışlı, şemsiyemizi alıp çıkarız artık napalım :49: kucağımda ikinci kez uykuya dalan kuzuyu uyandırmadan yatırabilmeyi başardım sonunda .. Kucağında fosur fosur uyuyan çocuk yastığa değince cin gibi kesilmiyor mu :32: ayy çok fena
Dün akşam da bozulan klozeti değiştirdi usta, bana bayağı bi iş çıktı ama değdi pırıl pırıl yeni bir hava oldu banyoda :46:
Born. Bebişciği görmüşsün sağlıkla çok şükür, insallah kız mı erkek mi onu da öğrenirsiniz yakın zamanda sağlıkla :38:
Busmai yanlış alarmmış demek :9: ay ben de kendimi çok yaşlı hissetmiştim bi an, ben de 22 den 23 e adım attığım ay evlenip, 25 de ve 29 da olmak üzere iki kez anne oldum çok şükür ki, Nisan'da da 8 yıl bitmiş olacak evliliğimizde,yaşımı da siz hesab edin gayri :9:
Nfk onlar ne güzel ferace modeli öyle , çok cafcaflı taşlı boncuklu olursa sevmiyorum, bir tane sade bulmuştum geçen yıl çarşambadan o vardı, onun da fermuarı koptu :5: kumaşı da böyle incecik ipekli idi, naylonlu olursa terletiyor sanırım , iç göstermemesi de en güzel taraflarından birisi, bazen astarsız pardesüler iç belli edebiliyor çünkü
Born aşk olsun Fatih'e gelip de bize uğramadan gittiniz demek , medikal parka mı geliyorsun kontrole, şaka bir yana beklerim bir gün insallah cidden :48:
Cincon hoşgeldin :48:
Pembiş,eagle,Elifnaz,ecrin,nfk,dilanaz,Busmai,ilbilge,bahar ve adını unutup sayamadıklarım hepinize hayırlı güneler sevgiler saygılar öpücükler :54:

Back
X