- 8 Ağustos 2011
- 11.780
- 9.347
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne tesadüf, ben deeee.bi şeyler atıştıralım. ayşeciği yatırıp spor yapıcam.
akşama yemek derdim yok, cünkü balık vaar!![]()
Ne tesadüf, ben deeee.
Cidden arya, nerede????
Ne tesadüf, ben deeee.
Cidden arya, nerede????
ayşeciği camiye götürmek istiyordum. biraz uzaktaki gitmediğimiz bi parka gittik.
yanındaki camiyi görünce 'cami- Allah Allah!' demeye başladı kuzum
içeri girdik, kimsecikler yok. ayşecik inceledi her yeri koşturdu oynadı.
bundan sonra gittiğim camilere onu da götürücem
Hoş geldin, özlettin kendini. Epey yoğun bir haftasonu olmuş.Bu arada seni de alıntılamıştım gitmiş ahşap tezgah ve üst beyaz alt ahşap renkte olanlar vardı ama isimlerini bilmiyorum onlar da hoş duruyor![]()
Seni seniiiiii, yoksa sen de mi ferace alacaksın?Nfkcim sabahtan beri yazicam yazamadim gule gule.kullan feracelerini...nerden aldin ne kadara aldin yeni sezon mu renkleri modelleri nasil merak ettim :))
Kart olayina bende cok.guldum insan bazrn boyle dalgin olabiliyo gercekten neyseki alisveriisni istedigin gibi yapabilmissin ben hacibabadan almistim bu arada
Hoş geldin, özlettin kendini. Epey yoğun bir haftasonu olmuş.
Aynen biz de alt doğal ahşap, üst beyaz istiyoruz ama nasıl olacak bakalım. Bir de tezgah arkasını da ahşap istedik, ona pek sağlıklı olmaz dediler. Henüz sipariş vermedik. Adam c.ertesi ölçü almaya gelecektii. Sanırım birkaç hafta daha erteleyeceğiz.
Seni seniiiiii, yoksa sen de mi ferace alacaksın?
Ben gecen hafta almistim hatta ferace.muhabbeti baya donmustu hatirladin mi zaten bu halimle bi ferace daha alamam saniyorum meraktan soruyorum nfkcim zevkli kiz bilelim gozumuz gonlumuz acilsin :)
hah, herşey yolunda demek.Bütün alıntılarım gitti beaaa!!
Nfk cım sabahtan beri oku oku bitiremedim ki geçmişi yazayım. Sağol şekerim buradayım geldim şükür:)
Cuma sabah okuyp okuyup yazamadım nedense. Akşamında kayseriye gittik annemi bırakmaya. Ordan hastaneye gittik ( aryanın ilacı bitmişti) ilaç yazdırıp onu aldık ve yemek yedik. İyi sayılan bir yemek değildi ve oldukça yüksek bir fiyat ödedik sinirlendik:) tekrar eve geldik.
Ertesi gün ve bugüne kadar yine temizliğe koyuldum:) öyle yoğundum ki anlatamam eşim seçimde görevliydi. Dün de zaten hastaneye gitti. Tek başıma hem arya hem temizlik uzun ve yorucu oldu baya. Arya nın park yatağını kaldırıp ona başka yatak yaptım. Çünkü senin de dediğin gb kenarlarından içine atlıyordu boynundan bir sakatlık çıkacaktı. Kıyafetlerini ayırıp poşetledim. Falan filan... Dün de kv ve kp geldi bu hafta onlar bakacak arya ya. Bu ara yoğunluktur gidiyor yani.)
Nfk cım sen geçen ayşenin lazımlığa oturmasını yazmıştın ya aklıma geldi arya nın hastalık ve ortam değişmesi vs sebeplerden tuvalet eğitimi fıs çıktı:) hele bu ara hiç söylemiyor artık.
ben de o amcalara gıcığımdini hassasiyetine hayranım :) çok iyi fikir camiye götürmek.. kimsenin olmaması da iyi denk gelmiş.. malum kendini caminin sahibi gibi zannedden bazlı yaşlı amcalarımız olabiliyor![]()
hacı babaa hacı babaa, bana da al bir arabaaaNfkcim sabahtan beri yazicam yazamadim gule gule.kullan feracelerini...nerden aldin ne kadara aldin yeni sezon mu renkleri modelleri nasil merak ettim :))
Kart olayina bende cok.guldum insan bazrn boyle dalgin olabiliyo gercekten neyseki alisveriisni istedigin gibi yapabilmissin ben hacibabadan almistim bu arada
Ayyyy, doğru ya unuttum. Dr'den sonra hatta. Olsun ne olacak yine al. Ben doğumdan önce eve kıyafet yığmıştım, bir yere çıkamam diye.![]()
Biz parka gidiyoruz.
dini hassasiyetine hayranım :) çok iyi fikir camiye götürmek.. kimsenin olmaması da iyi denk gelmiş.. malum kendini caminin sahibi gibi zannedden bazlı yaşlı amcalarımız olabiliyor![]()
Cincon cum ben burdayım canım da bu ara giremedim. Sende hoşgeldin yeniden:))