- 24 Ocak 2014
- 1.037
- 929
- 73
Allah hayatımızı kolaylaştırsın.bana kalırsa oğlumda anneliğin dibini yaşadım sanırım.ama kardeşsiz kalmasın işte.tabi şartlar ve senin sağlığın daha önemli.bakma annem olmasaydı ben de cesaret edemezdim.2. çocuk düşünmüyorum
kesinlikle kamera taktır.
waaaw nekar hızlı maaşallah.
naaaptın bukadar saat. kesin alışveriştir.
valla burda hava çok sıcak. gel seni bodruma davet edeyim amakv me dayanabilirsen.
evlada annesi işte.haklısın canım.oğlum akşamları eve gittiğimde bir sarılıyor yatana kadar bitişiğiz. boynumu sımsıkı sarılışını bir görseniz.
bende oğlum için onun geleceği için çalışıyorum. yoksa umruma gelmezdi...kimseye minnet etmeden istediğim herşeyi alıyorum. bazışeylere hırsımdan böyle konuşuyorum.
men de çok merak ediyorum.ama sanırım 15 e kadar ki süreç...Erkek milletinin çekilir olduğu bir yaş aralığı var mı?!?!?
maşallah.benim ki daha yapamıyor.yek yaptığı parkta kumları havaya savurmakBu arada öiniğim yaklaşık 1-2 haftadır kaydırağın merdivenlerinden çıkıp yalnız başına kayabiliyor. Hatta merdiveni olmayıp demir basamaklı olanlara da çıkıyor ama ben korktuğum için izîn vermiyorum. Eminim sizinkiler de öyledir ama benimki yeni başlayınca bir sevindim ki...ben parkta artık rahat rahat ıturabiliyorum.
kendisi çocuklarla oynuyor. Gerçekten çıcuk çocuktan öğreniyor.

çalışınca hergüne bi iş muhakkak düşüyor.çalışan hatuun olmak zor bacım..Sabahtan üç sınavımı okudum (kendimi odaya kapatıp). Sonra ananaslı kek deneyip fırına attım. Şimdi tekrar sınav okumaya devam. Boş gün mü başka bişi mi belli değil :/
hamarat seni maşallah.efeye deçok geçmiş olsun.ateşi olmasın da o da geçer inşallah.İyi neneler canikommm :)
Efenin sümükler akmaya devam :) neyseki ateş vs yok çok şükür.
Çok doğru bir tespit![]()
sağolasın canım.
Ananaslı keki çıkardım fırından. Hamarat annenin tarifini uygulamıştım. Onun ananasları baya kızarmıştı fotoda fakat benim öyle olmadı. Tadını ise bilmiyorum çünkü kek yemicemmmmmm :) ev ahalisi yesin de bakalım![]()