Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

O zaman tamam bi iki saat iyidir diyosunuz yeni bebek gelince ozellikle.oyalanacagi bisey olmasi cok iyi olur bugun zaten gelecegin provasini yasadik gorumcemin kizini alip geldim kaynanamdan oynarlar diye eve girer.gormez basladi kizi istememeye sonra bi ara verdi oyuncagi sonra yuzune saplatti ben ilgilenince kizla daha da sinirleniyo sonra bir basladiki aglamaya onu birak beni al diye yani baya kiskanicak gb gorunuyo annesi geldi birde annesinin yaninda da feci sekilde yuzune vurdu o kdr mahcup oldum.uzuldumki :/

Iyi olmasina svindim canim bencede ertele gitsin
Ben özellikle tv saatini yemek yaptığım veya işim olduğu saatlere denk getiriyorum. Kıskanması doğal. Ama daha büyük olsa daha çok kıskanacaktı.

Hazır pazara gitmişken oralarda oturan iki arkadaşıma yaptığım tatlıdan götürdüm. Bakalım onlar ne yorum yapacak :)
Senin yakınlarında oturmak istiyorummmm. Bir yaz gelseydi tabi her şey çok kolay olacak. Boş günler bile süper geçiyor. Her şeye zaman ayırabiliriz yazın.

1 saattir salondaki mobilyalari saga sola cekiyorum. Kac kez 360 derece tur dondum bilmiyorum:111:
Sonunda yine hersey eski yerine koydum, iyi mi?:27:
Yazik emeklerime yaa, basbayagi kol kasi yaptim :9:

Ayseciginkiler dahil koca bi sele utum var.:37:
Su islerimi halledeyim, sonra disari cikariz ins.
İstanbulda sabah kapaliydi ama simdi gunes acti :16:

bu hafta hic kilo veremedim.
Daha kotusu aksamdan beri borek yiyip duruyorum.
Belki bir avuc da ceviz yedim.:36:
Allahiiiiiim! Diyetimi koru Ya Rabbiiiiim!:18:

Ben özellikle tv saatini yemek yaptığım veya işim olduğu saatlere denk getiriyorum. Kıskanması doğal. Ama daha büyük olsa daha çok kıskanacaktı.

Senin yakınlarında oturmak istiyorummmm. Bir yaz gelseydi tabi her şey çok kolay olacak. Boş günler bile süper geçiyor. Her şeye zaman ayırabiliriz yazın.

İnşallah canım.

Yakın otursak seni 100 kilo yapardım :)

1 saattir salondaki mobilyalari saga sola cekiyorum. Kac kez 360 derece tur dondum bilmiyorum:111:

Çılgınsın nfk :)

Ayşecikle nasıl ütü yapabiliyon yaa???

Amanınnnnn. Feracelerini düşünnnn, mağxadaki hatunları düşün bacımmmmm.

kızlar hepinize merhaba
koşturmacalardan yazamadım yıne
bu hafta sonu evıme geldım de azıcık kendı kendıme kaldım da ceylını de uyuttum ancak yazabılıyorum
2 yaş sendromumudur nedir,ona girdik galıba bız.her seyı kendısı yapmakıstıyor engellendıgınde ıse cok çirkef bır sey oluyor.biraz araştırıyım dedım.çocugun enerjisini atmak ıcın bol bol oyun oyatın dıyor.kendımı eğitici oyunlara oyuncaklara verdim.hava güzelse mutlaka parka gidiyoruz.hava soğuksa evde etkınlık yapmaya çalışıyoruz.mesela evde undan kum yaptım:) elıne de ıkı tane kapla bı kürek verdım ondan ona boşalttı 1 saat oynadı
meraklısına evde kum tarıfı 1 ölçek bebe yağı ya da sıvı yağ 8 ölçek un,şekil alabılen plaj kumu gıbı oluyor.
eğer bunları yapmazsam ceyli televizyona yuklenıyor iyiden iyiye

işte boş olmak böyle bir şey sanırım:))
kızım otur dınlen ne yoruyosun kendını:))

amin şekerim cümlemize:))

Kizlar oglen uykusunu birakiyor olabilir mi bu velet cildirmak uzereyim zaten iki uykuyuda burdaki herkesten epey once birakmisti katiyen oglen uyumak istemiyo.hos gece de uyumak istemiyo ama delircem ya bu saat oldu uyumicam diyo gece de tam 2 saatte uyudu yatagindan kalkip kendini asagi atiyo cok korkuyorum pofff yemekleri.hallettim Allahtan bi.pilav salata kaldi ama evi temizlemek.lazim esim yardim edecek de yasir bey izin versee

Merhaba tatlişkolar. iyisinizdir umarım. bol güneşli ve gezmeli bir hafta sonu dilemiştim ama sabahtan beri bol kapalı bir hava var burda. sanırım yurt geneli kapalı. az sonra yani beşte eve gidince kocamı alıp çıkıcam ama dışarı kimse durduramaz bizi.

Aryammm eşn doktora gidecekti bugün noldu?? Umarım herşey yolundadır.
A gözden kaçırmışım eşimi hasta. ARYAA geçmiş olsun tatlım önemli bişey yoktur inşallah.

Günaydınlar herkeseeeeeee :) güzel bir haftasonu olsun inşallah :)
naber tatlişko. erkencisin bayaa.

Gunaydinlarrr...
yapmasi zor oldugu tipinden belli ama senin elinden ne kurtulur pembis ustaaa :))eminim.cok guzel.olmustur afiyetle yiyin benimde bu gece misafirlerim var yatili.tum gun yemek.temizlik.mod on :)
bende misafir istiyoruuum. ayrıca katmerde yapmak istiyorum. tv de gördüm mutfağım programıydı sanırım. offf o ne katmerdi yaaa resmen mest oldum. aklıma düştü yine. burda iyi yapan yer varmıki yaa.:56:

Gunaydinlarrrr..guzelliklerle dolu bi hafta sonu olsun insallah..pembis herzamanki gibi erkencisin canim..krep pastan cok guzel gorunuyor sizin gurmelerin begeneehinden eminim..cidden mesakatli gorunuyor insan sirf bunun icin begenir zaten:)
Sekerportalim evlilik yildonumunuz kutlu mutlu olsun canim..RAbbim nice seneleri kutlamayi nasip etsin insallah..
Busmaii..kardesin gelmiss gozunaydin..etrafinda ne kadar kisi olursa olsun kardes baska dimi..ayriliklar kotu oluyor tabiki.
Nfk..feracelerini guzel gunlerde giy canim..banka maceranda super bu arada o kadar yorgunlugun icinde birde komedii..neyse sirayi beklememissin daha fazla enazindan
Colicos..mangal etkinliginize bayildim valla..sanslisin sosyal etkinlii bol yerde calisiypsun..heryerde olmuyor pek bu..bide bodrumda olmasi yemede yaninda yat:)6 sene once gelmis asik olmustum oralara..
baharim..doktorun cok sakaciymiss ya..ne demek buda kiz olsun:)malesefki guvenilirligini sarsmis..bari ilkinde gormeiyosan emin degilim de dimi..bende esi niye hayir erkek bu diye tutturuyor diyordum..varmis bi bildigi adamin..ya salanmissiniz gecen hafta Allah korusun beterinden insallah cok gecmisler olsun.
borncumm iyi yapmissin baska doktora gitmekle o kadar zaman kim
bekliyecek ya sen beklesen biraz merak adiyoruz zaten:)hayirlisi olsun canim gonlunden gecende olsun ama
evet yaa bu etkinlikte kaçmaz valla. eşimide davet etti patronum. inşallah gitcez. bunca zaman çalışıyorum hiç böyle personeli eğlendiren etkinlikler olmamıştı bende ilkdefa katılıyorum.Bodrum ah dışı seni yakar içi beni. güzelliğine yeşilliğine denizine diyecek yokta huzurunu altüst eden bir kv varsa burasıda dar geliyor.
Dün eşimde çok daralmış da biran önde bulalım evimizide gidelim diyor bakalım. başının etini yerim artık. oda bulamadı ankaradaki rahatlığı.

Gunaydinlarrrr..guzelliklerle dolu bi hafta sonu olsun insallah..pembis herzamanki gibi erkencisin canim..krep pastan cok guzel gorunuyor sizin gurmelerin begeneehinden eminim..cidden mesakatli gorunuyor insan sirf bunun icin begenir zaten:)
Sekerportalim evlilik yildonumunuz kutlu mutlu olsun canim..RAbbim nice seneleri kutlamayi nasip etsin insallah..
Busmaii..kardesin gelmiss gozunaydin..etrafinda ne kadar kisi olursa olsun kardes baska dimi..ayriliklar kotu oluyor tabiki.
Nfk..feracelerini guzel gunlerde giy canim..banka maceranda super bu arada o kadar yorgunlugun icinde birde komedii..neyse sirayi beklememissin daha fazla enazindan
Colicos..mangal etkinliginize bayildim valla..sanslisin sosyal etkinlii bol yerde calisiypsun..heryerde olmuyor pek bu..bide bodrumda olmasi yemede yaninda yat:)6 sene once gelmis asik olmustum oralara..
baharim..doktorun cok sakaciymiss ya..ne demek buda kiz olsun:)malesefki guvenilirligini sarsmis..bari ilkinde gormeiyosan emin degilim de dimi..bende esi niye hayir erkek bu diye tutturuyor diyordum..varmis bi bildigi adamin..ya salanmissiniz gecen hafta Allah korusun beterinden insallah cok gecmisler olsun.
borncumm iyi yapmissin baska doktora gitmekle o kadar zaman kim
bekliyecek ya sen beklesen biraz merak adiyoruz zaten:)hayirlisi olsun canim gonlunden gecende olsun ama

unutmusumm yazmayii..pembis ve colicoss gecmisler olsun sizde daha iyisinizdir umarin..cocuklardan bizim hastaliklar gume gidiyor buda oyle oldu biraz sanirim:)
saol canım halaaa aynıyım hatta daha kötüyüm. burnum durmuyor. bugünde uyuyamadım sanırım biraz ağır geçiyor.

yahuu sizi yazmisim kendimi unutmusum biseyler yazmayi..istanbuldayiz pasayla carsambadan beri..daha agirlasmadan kactik teyzemize geldik..bugunde kizkardesim yeni ev aldigi icin mevlid yapiyor..babamizda gelecek muhtemelen..yarinda donus olacak nasipse..
Cevahir ve eminonu yaptim gelince..alisverisim gelmis benimde yani..bebise alttan citcitli bodyler atlet filan aldik..pasamada aldim bikac sey tabii..pasaydi bebisti derken kendime sadece bi sutyen aldim ciktim valla..annelik boyle bisey iste giymedim giydirdimm:)
oyyyy yerim ben onun cicilerini. çok tatlı olmuştur eminim güle güle giysin.

Soran herkese teşekkürler.:16:miniğim iyi gibi şükür. P.ertesi misafirim gelecekti, iptal mi etsem diyorum. Bizim de düzenimiz kaçtı, ev çok dağıldı. Bir de pazar çocuk görmeye gideceğiz. Bakalım kızımın bugünkü durumuna göre karar vereceğiz.
kendini hiç yorma bence. ertele başka zaman gelsinler canım ya.

Bizimki gün içinde toplamda iki saat izliyordur sanırım. Belki de üç..
batuhan tv izlemeyi çok seven bir çocuk değil. reklamları sonuna kadar izler. taş çatlasın yarım saat çizgi film.halının üzerine battaniyesini serer üzerine yatar yüz üstü ayaklar kıpır kıpır çizgi izler. sonra yaramazlığa devam. akşam birsürü ağladı. dışarı çıkacakmış. halbuki babası sonrada eşimin abisinin kızı çıkarmışlar dışarı yeni gelmesine rağmen çıkalım diye kıyametleri koparıyor. akşamda çok rüzgar vardı üstelik.

Bizimki de kumandayı getiriyor, aç diye. Ben evde olunca akşam yaklaşık 17.30-19.00 arası diyelim. Pc hiç açmıyoruz yanında. Arada sırada tablet veriyoruz. Kv ve kp bakarken bol bol animalplanet izliyorlar. O pek bilgisini çekmiyor.
Batuhanı kapalı olan pc yada telefona hiç kanmıyor. uyanık spor anlıyor herşeyden hemen tepki veriyor . kendisi açıyor zaten düğmesine basılan yeri öğrenmiş.

Hazır pazara gitmişken oralarda oturan iki arkadaşıma yaptığım tatlıdan götürdüm. Bakalım onlar ne yorum yapacak :)
beğenmiştirler.

sende iş arıyorsun kendine. zaten ütünde varmış. bu yorgunlukta bide dışarı çıkcan.:nazar::nazar::nazar:

ne alem kadınsın sen ya. bende kendimi hiç tutamam hoş. yarın kısır yapcam. kv canı istemiş.

kızlar hepinize merhaba
bu hafta sonu evıme geldım de azıcık kendı kendıme kaldım da ceylını de uyuttum ancak yazabılıyorum
2 yaş sendromumudur nedir,ona girdik galıba bız.her seyı kendısı yapmakıstıyor engellendıgınde ıse cok çirkef bır sey oluyor.biraz araştırıyım dedım.çocugun enerjisini atmak ıcın bol bol oyun oyatın dıyor.kendımı eğitici oyunlara oyuncaklara verdim.hava güzelse mutlaka parka gidiyoruz.hava soğuksa evde etkınlık yapmaya çalışıyoruz.mesela evde undan kum yaptım:) elıne de ıkı tane kapla bı kürek verdım ondan ona boşalttı 1 saat oynadı
meraklısına evde kum tarıfı 1 ölçek bebe yağı ya da sıvı yağ 8 ölçek un,şekil alabılen plaj kumu gıbı oluyor.

off bu iki yaş sendromu çok zormuş yaa. ablam söyledi. onunda kızı var şimdi 4 yaşlarında. çok huysuz oluyorlarmış. az kaldı bizimkinede 4 ay sonra 4 yaşımıza giriyoruz.

Kizlar oglen uykusunu birakiyor olabilir mi bu velet cildirmak uzereyim zaten iki uykuyuda burdaki herkesten epey once birakmisti katiyen oglen uyumak istemiyo.hos gece de uyumak istemiyo ama delircem ya bu saat oldu uyumicam diyo gece de tam 2 saatte uyudu yatagindan kalkip kendini asagi atiyo cok korkuyorum pofff yemekleri.hallettim Allahtan bi.pilav salata kaldi ama evi temizlemek.lazim esim yardim edecek de yasir bey izin versee
olabilir. batuhan günde 2 defa uyur. öğlen sıraları yatar bide gece.

dışarısı açık olmakla birlikte rüzgarlı. biraz hava almak istiyorum. tüm gün kapalı ortamda çalış bide grip iyice kötü oluyor insan. eve gitseeem dinlenemem. batuş biryana kadının çenesi hiç durmuyor. istekleri bitmiyor. işyerinde çalış eve git çocukla ilgilen, bide üstüne durmadan iş yapmamı bekler benden hiç oturmama razı gelmez umruna da getirmez. bende her dediğini yapmayınca onun kadar hızlı ve pratik olamıyorum dolayısıyla. ağırdan alıyorum isterek. bide gribim üstelik. ben bu kadınla nasıl başetcem yaa. eşimede söyledim artık deli gönül bazen diyorki at şu denize kendini sürüklesin götürsün gittiği yere kadar. böylelikle herşeyden kurtulmuş olurum. canınızı sıktım kusura bakmayın. biraz doluyum ya içimi atıyorum.

birgün sosyal hizmetler alacak bu çocukları benden...yine üst solunum yolu enfeksiyonu yine antibiotik...nasıl beceriyorum anlamıyorum ama ikisi birden oluyor..zaten öyle olmasa da bulaşıyor...öksürüklerine mi yanayım antibiotik içmelerine mi yanayım uykusuz gecelere mi yanayım:((

pamir bebek vefat etmiş...büyük acı...önümüz yaz çok dikkat etmeliyiz Allah başka haberler göstermesin:(

birgün sosyal hizmetler alacak bu çocukları benden...yine üst solunum yolu enfeksiyonu yine antibiotik...nasıl beceriyorum anlamıyorum ama ikisi birden oluyor..zaten öyle olmasa da bulaşıyor...öksürüklerine mi yanayım antibiotik içmelerine mi yanayım uykusuz gecelere mi yanayım:((
geçmiş olsun. birkaçgün önce batuhanda gripti teyzesi. oluyor nekadar dikkat etsende. bak bende gribim. banada oğlumdan geçti. ah yavrular ya biz zor dayanıyoruz.

pamir bebek vefat etmiş...büyük acı...önümüz yaz çok dikkat etmeliyiz Allah başka haberler göstermesin:(
neden dolayı vefat etmiş ki haberde izleyemedim hiç. ya geçenlerde bir hastane hatası çocuğa penisilin yapmışlar çocuğunda alerjisi vardı heraldeki penisiline ölmüş çocuk. neden test etmeden yaparlar şu iğneyi anlamıyorum.

Herkeze iyi tatiller. ben çıkıyorum. öpüldünüz.:16::16::16:

Ben de duydum çok üzüldüm Allah sabır versin ailesine:(
Canım UMCA diye bitkisel bir şurup varmış bağışıklığı güçlendiriyormuş bi denesen mi?
dışarısı açık olmakla birlikte rüzgarlı. biraz hava almak istiyorum. tüm gün kapalı ortamda çalış bide grip iyice kötü oluyor insan. eve gitseeem dinlenemem. batuş biryana kadının çenesi hiç durmuyor. istekleri bitmiyor. işyerinde çalış eve git çocukla ilgilen, bide üstüne durmadan iş yapmamı bekler benden hiç oturmama razı gelmez umruna da getirmez. bende her dediğini yapmayınca onun kadar hızlı ve pratik olamıyorum dolayısıyla. ağırdan alıyorum isterek. bide gribim üstelik. ben bu kadınla nasıl başetcem yaa. eşimede söyledim artık deli gönül bazen diyorki at şu denize kendini sürüklesin götürsün gittiği yere kadar. böylelikle herşeyden kurtulmuş olurum. canınızı sıktım kusura bakmayın. biraz doluyum ya içimi atıyorum.
Of ya ne kadar bunaltıyor seni, çok saçma.. Münakaşaya giriyor musunuz hiç?
Sabah kaçta kalkıyor erken kaldır
kızlar hepinize merhaba

Kerem de sürekli bi atraksiyon istiyor işimiz çok zor
Bugün tam da sen aklıma gelmiştin bi ajansa başvurmuştun ya ne oldu o iş

İş yaparsam dışarı çıkamam dışarı çıkarsam iş yapamam :) maşallah sana
Ben de öyle düşünüyorum, onların da küçük çocuğu var bir de. Zaten yarınkine de benimkini götürmeyeceğim.

Evet diğer çocuğa bulaşabilir, duyarlı olmak lazım

Ecrinn08 sağol canım.. Sizin de aldıklarınız hayırlı olsun ben de hergün aynı formayı giyiyorum resmen; kendime bişey alayım diye çıkıp eli boş dönüyorum Bakalım ne zaman normal hayata döneceğiz :)

ben de simdi gordum yaaa:14:
Cok pis kokular geliyor. Kac kez aranmis o havuz. İlk baktiklari yer yani. Belki de Allahin belasi bi pislik para icin kacirdi, haber buyuyunce de cocugu havuza atti:43:

Back
X