Özlemişim kız seni :) keşke daha çok girebilsen.
Bence iki yaş ergenliği her halükarda büyük ergenlikten daha iyi :) yine de kolay gelsin canım :)
Bence bugün misafirlerin geleceğini hissetmiş olan uyuz velet olayı olmuş :) etrafımdaki birçok çocuk 5 yaşında ve hala bi uykucuk yapıyor oluyorlar. O yüzden bilmiyom bizimkiler napar ama her çocuğun huyu farklı tabi.
Kolay gelsin canım sana.
Katmer yap ve yiyin işte ne güzel :) misafire ne gerek var???
Biz kargalardan önce uyanmaya söz vermiş bir aileyiz canım
Valla bizimki keloğlan, pepe ve scooby (ne anlıyosa) seviyo. Çok şükür de izliyo. Yoksa ne yemek yapabilirim ne bişi.
Arkadaşlarım çok beğenmişler. Tarif istediler ben de link attım tabi :)
4 ay sonra 2 yaş olmasın o :)
Ne can sıkması aşkolsun. Biz burda birbirimize tabiki dert yanıcaz.
Kaç yaşında kadın hiç değişir mi?? Bir an önce ev bulmaya bakın başka türlü kurtuluş yok :/
Bu arada tüm bunlara rağmen ona kısır yapıyosun!! :)
Bi de şöyle düşün; çok eski devirlerde yaşasak ve antibiyotik olmasa ve Allah korusun daha kötü sonuçlar olsa daha mı iyi?? Bilerek hasta etmiyosun ya çocukları! Allah dermansız dert vermesin ve çocuklarımız hep sağlıklı olsun inşallah. Uykusuz gecelere bi çözüm yok malesef :/ ona da cenne anaların ayağı altındadır diyerek avuntu yapalım :)
Allah ailesine sabır versin. Eğer bilerek sevep olan biri varsa da Allah belasını verdin. Çok büyük bir acı...
Kızım kaç bedensin sen ya????!! Nasıl kendine kıyafet bulamıyosun??!! Dövücem seni farkındaysan :) gel buraya burdan alışveriş yapalım sana; samsun küçük ya bulamıyosundur
Neyse kötü şeyler söylememesine sevindim doktorun. Çok şükür.
Valla krep yapmaya alışkın olduğum için çok oyalamadı ama yakmadan pişirmesi zor biraz, bi de dağılmaya meyilli işte.. Bu tarifle 8 krep çıktı ve kreması fazla geldi. Her krepi ikiye bölsem 16 olur ki iki ölçü ile 20 kişiye fazla bile gelir inşallah :) kremayı 1,5 ölçü yapicim.
Afiyet bal olsun. Okuması bile ağzımı sulandırdı :)
Bi karış toton var ama tüm kalori bombası tarifleri biliyosun!! Sanırım sana sinir oluyorum dostum :)
Size kayseride evde oturmak değişiklik :) yarın daha etkinlikli olur umarım.
Sınavda başarılarrrrrrr.
Tarifi sen not et ben senden alırım muhtarım olur mu :)? Beğendiğim tarifleri telefona kaydede kaydede telefonum iyice kasar oldu. Deftere yazacak fırsat mı var :/