Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1058169
Ay kakaolu ıslak kek üzerine hindistan cevizli karışım fikri... Cocostar kurabiyevari. Deneyen var mı yaa? Kulağa çok hoş geliyor.
Haftasonu misafir alacağım bunu da yapsam mı ki?
Bu arada pembişim geçen senin şu şalgamlı bulgurlu salatayı denedim, beğendim. Haftasonuna onu da yapacağımmmSağolll
![]()
Pembiş, senin eşin ne iş yapıyordu? Konusu geçti mi, geçtiyse de hiç hatırlamıyorum. Ne kadar geç geliyormuş. Ben hep öğretmen diye düşünmüştüm.
Benim süte alıştırmam tam bir ayımı aldım. Üstünde durursan alışabilir. 30 ml ile başladık. Şimdi 400-500 ml içiyor.pipetle veya biberonla tv izlerken 200 ml içiyor. Uykularından önce veriyorum. Toplamda üç parçada veriyorum.
Adanalı olarak bence o salatadaki en önemli malzeme şalgam, hıhhh.Bence çok güzel bişiii :)
Yap yap valla ben de çok beğendim :)
Dersanede öğretmen. Sonrasında da özel dersler vs var..
Bence şalgam tadının çok gelmesi önemli değil. Sonuçta herkes şalgam suyu sevmez. Önemli olan rengin mor olması :)
Günaydınlar herkese :) haftanın ortası da geldi çok şükür.. Güzel bir gün olsun inşallah.
Sizlerden duyuyorum kızlar, okurken tüylerim diken diken oldu. Kesinlikle hukuk sistemimizin gözden geçirilmesi gerek. Böyle suçlar için idam cezası bile olmalı. Allah'ım sen herkesin çocuklarını koru. Sabah sabah çok üzüldüm.Benimde icim karariyor bu haberlerden sonra yani izlemeye icim.el vermiyorrr...pofff Allah'im ailelerine sabir ihsan eylesin..m
Eminim ona da ailesi kaç kez yabancılara mesafeli olmasını söylemiştir. Ama çocuk işte...Allah'ım sen koru.
Gunaydin canlarim.. Neneye gidiyoruz.
Herkese hayirli huzurlu bi gun diliyorum.
born, randevun kacta blmyrm. İns hayirli guzel haberlerle gelirsin
aryam; resimdeki harika bi seye benziyor
Daha once kokostar kurabiye yapmistim, guzel olmustu.
pamuk helvacim, Allah zihin acikligi versin.
Ne zaman sinavlarin? Masallah cogu zaman cocuklarla yalnizsin ama okulunu da okuyorsun..
Cok tembel gordum kendimi
Ben de dunden beri 9 yasindaki o cocugu dusunuyorum.
Aksam esim, tecavuz de edilmis diyince fena oldum, agladimbu nasil bi imtihan? Allah mutlaka belasini verecek ama, en azindan hadim cezasi istiyoruuuuum!!!
Cocuklarimiza yabancilara karsi cok mesafeli ve supheli olmayi ogretmeliyiz. Baska yolu yok sanirim..
Selâmlar güzel anneler , merak edip soran arkadaşlara teşekkürler , biz bu hafta yine yalnızız kuzucuklarımla, dolayısıyla benim için bir hayli yoğun geçiyor günler, bir taraftan da ders çalışıyorum ,
Hasta olan kuzucuklara acil şifalar diliyorum,
Hepinize mutlu huzurlu sağlıklı günler![]()
Busmaicim öncelikle hayırlı olsun , dekorasyona başladınız sanırım , taşınmanın en zevkli güzel kısmı
Fotograftaki gibi renkli tüller çok hoş olur bence canım, hem geniş ışık alan bir odaymış mutfağın, canlı renkler ferah durur,
lila, mor , şeker pembe ve toprak yeşili( kırlent sanırım sonraki fotograftaki) , oradaki renk geçişleri çok güzel bayıldım, kesinlikle o tonları kullanmalısın,
Sağlıkla güzel günlerde oturun insallah , mutfağınız bahar gibi olacak ne güzel, son halinin fotografını da bekleriz lütfen![]()
Estagfurullah canımbeğenmene sevindim canım senin gibi zevkli birinin de onaylaması beni memnun etti.
şu an sadece kafamda karar vermeye çalışıyorum 1-2 hafta içinde eksiklerimizi aramaya başlayacağız. hamileyken çok gezemem diye şimdiden kafamda belirlemek istiyorum.
zaten eşya almıyoruz, sadece perde ve 1-2 eksik halı. Halıcıları dolaşmadan internetteki halı modellerine bakıp öyle gideyim dedim. bir de oturma grubumun kumaşı değişecek, bakalım olursa..
zaten birkaç gündür bu haberlerden sonra hiç birşeyde gözüm yok Allah mutlulukla sağlıkla oturmayı nasip etsin.
Bana herkes şaşırıyor "yeni eve yeni eşyalar almıyor musun??" diye. Ben sağlam eşyamı neden değiştireyim, boşuna israfa gireyim ki. zaten yumurcaklar harap ediyorlar hepsini, tepe tepe kullansınlar işte:)
onları ayrı hücrelere koyuyorlarmış sanırım öldürülmemeleri için
biz gözlerine sert bakmaya kıyamazken annesi ne haldedir yavrucağın, içim yanıyor...
Bende açılmadıçocukla gidilebilecek yerler-istanbul
http://...........................tr/search/label/Cocukla Gidilebilir Yerler
Günaydın canım , neeneye selamlar ellerinden öperiz
Gunaydin canlarim.. Neneye gidiyoruz.
Herkese hayirli huzurlu bi gun diliyorum.
born, randevun kacta blmyrm. İns hayirli guzel haberlerle gelirsin
aryam; resimdeki harika bi seye benziyor
Daha once kokostar kurabiye yapmistim, guzel olmustu.
pamuk helvacim, Allah zihin acikligi versin.
Ne zaman sinavlarin? Masallah cogu zaman cocuklarla yalnizsin ama okulunu da okuyorsun..
Cok tembel gordum kendimi
Ben de dunden beri 9 yasindaki o cocugu dusunuyorum.
Aksam esim, tecavuz de edilmis diyince fena oldum, agladimbu nasil bi imtihan? Allah mutlaka belasini verecek ama, en azindan hadim cezasi istiyoruuuuum!!!
Cocuklarimiza yabancilara karsi cok mesafeli ve supheli olmayi ogretmeliyiz. Baska yolu yok sanirim..
Hoş geldin canım. Azimlisin, maşallah. Yine de ara ara yaz.
Nfkcim hafizana hayranim vallahi bugun 1.30da ins ogrenebiliriz hayirlisiyla dualarinizi bekliyorum ben eve gelince hemen yazicam zaten cook heyecanliyim cook
günaydın canımm..herkese günaydın hayırlı sabahlar
nfk canım kayınvalidenle allah muhabbetinizi arttırsın bazen aynı gün çok sık görüştüğümüz olabiliyor
ama en güzeli hafta da 1 gün görüşmek sanırım balık yemişsiniz afiyet olsun bende bu ara alayım da
kaynımları falan çağırayım diyorum eltim balık yapamıyor elini süremiyor kayınvalidemler falanda gelir
ama ev kokacak yaa![]()