Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

İnşallah çocuklarımız kocaman olsa da burdaki muhabbetlerimiz hiç bitmez.. Ne çok şey paylaştık yahu. Düşünüyorum da çok yakınlarım bile benim yaşadığım "çocuk büyütme serüvenini" sizin kadar bilmiyor. Sadece çoluk çocuk olayı da değil; bişi soracağım zaman hemen buraya yazmak geliyor ya aklıma bu da hoşuma gidiyor. Biliyorum ki sorunumu kendi sorunu gibi görecek hatunlar cevap verecekler :) sonuç olarak iyiki varsınız kızlarrrrrrrr :)

• Beğen
Reactions: nfk
Oglumu uyuttuktan sonra biber dolmami yaptim..mutfak.balkonu almis basini gidiyordu oraya hallettip sildim..banyo lavabosunuda aradan cikardim..sonrada buzdolabim gozume batiyordu silmekle ugrasmayip raflari bosaltip tek tek yikadim..valla daha pratik oluyormus bi deneyin derim kizlarr..simdi popom anca yer gordu..oglum kalkmadan birazcik dinlenseydim iyiydi..

maşallah valla süper işler yapmışsın ellerine sağlık:34:

merhabalar

pembe ,busmai geçmiş olsun, artık hırçınlaşmaya başladılar

bizimkide geçen yatıyordum,geldi gözüme bi yumruk attı nasıl acıdı.:50:

bende eline azıcık vurdum,sonra ağlayarak yere yattı,arada kafasını kaldırıp bakıyor almam için

bende almadım hemen.2 yaş sendromlarımız başladı,daha ne inatlaşmalar göreceğiz.

birde ablasından gördü sürekli markete gitme hevesinde .bozuk paraları istiyor.

önceden gidince sadece kraker alıyordu,ablasını dondurma alırken görmüş,dondurmaların yanına gitti

ilk dondurmasınıda yedi.biraz bekletip verdim aman birde boğaz ağrısıyla uğraşmayalım.

nfk senin ferace modelin nasıl?geçen bi tesettür mağazasında pardesüye benzer feraceler gördümde...

born oğlunun dışardaki halleri tıpkı kızımın küçüklüğü,nere gitsek bin pişman olup gelirdik.

şimdi kızımı görenler bu küçükken o yaygaracı olan kızmı diyorlar.:1:az büyüsün yasir çok beyefendi olur annesi.

ayyy inşallah bizimkilerde bu 2 yaş sendromunu çabuk atlatırlar:18:

şeker portakalımm; son zamanlarda şişme yelek görmedim.
bi lcw de çocuk bölümünde gördüm sanıyorum. daha çok mevsimlik yağmurluk tarzı trenchkotlar var.

dilanaz, benim aldıklarım pardesü model değil, yarasa kol feraceler..

canım benim sağolasın tek tip kalmış lcw de onuda eşim beğenmedi ayy diyorum ben niye tekrar akıl edemedim de almadım off neyse seneye artıkım:34:

İnşallah çocuklarımız kocaman olsa da burdaki muhabbetlerimiz hiç bitmez.. Ne çok şey paylaştık yahu. Düşünüyorum da çok yakınlarım bile benim yaşadığım "çocuk büyütme serüvenini" sizin kadar bilmiyor. Sadece çoluk çocuk olayı da değil; bişi soracağım zaman hemen buraya yazmak geliyor ya aklıma bu da hoşuma gidiyor. Biliyorum ki sorunumu kendi sorunu gibi görecek hatunlar cevap verecekler :) sonuç olarak iyiki varsınız kızlarrrrrrrr :)

sende iyiki varsın inşallah çoookk uzun zamanlar sürer canım :16:
ben çok fazla aktif olamasam da :30:

maşallah valla süper işler yapmışsın ellerine sağlık:34:

ayyy inşallah bizimkilerde bu 2 yaş sendromunu çabuk atlatırlar:18:

canım benim sağolasın tek tip kalmış lcw de onuda eşim beğenmedi ayy diyorum ben niye tekrar akıl edemedim de almadım off neyse seneye artıkım:34:

Onca yoğunluğuna rağmen yine de yazıyosun canım aşkolsun. ❤️❤️

ayşeciğin ütülerini yaptım, birkaç yemeklik de köfte yoğurup attım dondurucuya.:6:
şimdi uyandı küçük hanım. yemeğini yedirip parka götürücem inş..

bahar, kuzum iyi olmana sevindim. o kadar uzun süre yazmamazlık etme ama, seni özel merak ediyorum :30:
yanında yatma meselesine gelince, eğer yatağında fazlasıyla ağlayıp krizlere girmesindense beraber yatılabilir.
bornun durumunda bu etkili olabilir. öğle uykusu moduna girince yatağında uyutmaya çalışır.

ecrin, Allah sana ve tüm hamilelere kolaylık versin bacım.. belliki bugünlerde çok yoruluyorsun.
ama oğlundan işaret yoksa, tuvalet eğitimi konusunda birden yüklenme.
ben lazımlığı aldım, hala salonda duruyor. ilk zamanlar oyuncak gibi oynamasına izin verdim.
sonra onun tuvalet olduğunu anlaması için bebeklerini oturttum üstüne. kaka yapınca güya, alkışladım:1:
kaç hafta oldu, bezini açıp oturttuğumda tedirgin oluyor yine. kaskatı oturuyor. birkaç kez öyle beklettim 5-6 dk falan.
şimdi onu da yapmıyorum. bazen kaka yapacağı zaman haber veriyor. hadi gel tuvalete gidelim diyorum.
koşa koşa salondaki lazımlığa geliyoruz, üstüne oturuyor yapıyor altında bezi varken yani.. yine alkışlıyorum seviniyorum.
çikolata, şeker veriyorum. zamanla alışacak inş.. sen de evham yapma.. :31:

busmai, hayırlı olsun canım.. ama feraceye karşı koyamazsın:1:
şaka bi yana ben ferace olayından çookk memnunum. iyiki almışımm:16:

born, canım baharın dediği gibi her şeyi deniyorsun di mi?
yani ayakta sallamak, müzik açmak?..

colicos; cvaplandı mı sorun bilmiyorum ama ben de yanıt vereyim.
ekranın sağ üst köşesinde kullanıcı kontrol paneli var, tıklayınca sol tarafta alt mönüleri görürsün.
en üstte özel mesaj kutusu var. :34:

:)) ayy moral verdin bana yaaa , resmen ağlayacaktım feracenin parasını öderken :) inşallah memnun kalırım zaten başka seçeneğim de yok, lacivert renk, modeli kruvaze geliyor karnımı güzel kapattı ve yapışmadı diğer kumaşlar gibi
slm kızlar nasılsınız baya oldu giremedim.ayın1ile 15 i arası zülüm ya fatura işi baya sıkıcıydı. çok şükür rahatladım.yazdıklarınızı okudum ama cevap veremedim:(.cümleten iiolduğunuzu okudum genel olarak.sıkıntıda olanlara Allah yardım etsin.
born canım gözün aydın çok sev,nd,m senin adına.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah:))bu arada ben de gebeliğimin o haftalarında çok sinirliydim eşimle çok kavga ettim.hatta oğluma bi tane tokat da atmıştım.ömrüm boyunca asla unutmayacağım o anı.sanırım hormonların etkisi.şuan iyiyim ama.çok şükür geçti.
busmai SON trımestıra girmişsiniz canım maşallah zaman çabuk geçiyor.mutfağım lila mor canım.benim perdemde yeşil de var.tonlarına uygun.ama seçtiğin remkler çok güzelmiş.halımda yaşil var uyumu tamamlıyor.görenler beğeniyor.
nfk canım nasılsın? ehliyet alma girişimini canıgönülden tebrik ediyorum.çok haklısın canım.benim ki de arabayı vermiyor canim.ayrıca almama da izin vermiyor.bakalım ben de doğumdan sonra bastıracam.
pembe ya maşallah kaç çocuk niyetine efeyi büyütüyorsun bilmiyorum ama.sabrına hayranım.efe sana çok ii evlat olur inşallah.hak ediyorsun.burdakitüm anneler iievladı hak ediyor.colicusun dediği gibi çok ii siniz.
colıcus canım eşin iş bulmnuş gözün aydın.inşallah o kv den bir an evvel kurtulursun.o nasıl bişi ya okurken tepem attı vallahi billahiparalarım ben öyle kv yi.sabrına maşallah.
pamuk helvacım kuzularına geçmiş olsun.ders çalışıyromuşsun Allah kolaylık versin.ya bu topiğn anneleri maşallah çok çalışkan.ben de tezsiz yüksek lisansa başlamayı düşünüyordum bana güç verdin bacım:
elifnaz çanta mevzuunu halletme tekniği çok benimsedim:1:.annelik işte kendine almam evladıma alırım.kızına pantolon almışın hayırlı olsun.gülegüle giysin kuzu.
ecrin canım ben hiç ilk günleri düşünmüyorum.birbirleriyle boğuşup yorulup uyuya kalacakalrı zamnı hayal ediyorum.kızlar yalnız yanlış anlamayın da ben oğlumu önce kendimle uyutuyorum sonra yatağa alıyorum çok etkili oluyor.annemlere bıraktığım gün hiç uyumuyor.ecrin haklı bi deneyin isterseniz tabi.
ilbilgecim nasılsın canım hayat nasıl gidiyor.soramadığım mevzular varsa afoluna kardeşler.
Aa resmen mutfakta düşündüğüm renkler:) bakalım inşallah güzel olur benimki de. Bugün keremi anneme bıraktığım halde çarşıda o kadar yoruldum ki taşınma işini nasıl kaldıracağım acaba
bu benim de düşündüğüm bi şey.
mesela ben ayşeciği öperken biraz haşin öpüyorum. :30:
babası dudağının ucuyla öper sanki kırılacakmış gibi.
bir de dudağından öpmeyi seviyorum. ama bir süredir kendimi bu konuda frenlemeye çalışıyorum.
hırpalanılarak sevilen çocuk, sevgiyi göstermenin yolu o sandığı için aynı şekilde davranacaktır.
zaten her şeyi ilk görüşte taklit etmeye başladılar. artık bizim de hareketlerimizde ölcülü olmamızda fayda var. :31:

bi de bazen sevilerek çocuk nefret ettiriliyor. zorla kucağa alma, zorla öpme..
hatta benim bi akrabam, çocuğun canını yakar ağlasın diye. ağlayınca daha tatlı görünüyormuş.
bu hareketler de bebeği ancak hırçınlaştırır, agresifleştirir..
Ağlarken tatlı mı görünüyormuş? Tövbe tövbe..
Ben de dudaktan öpmeyi seviyorum ama bırakmamız gerektiği konusunda hemfikirim
merhaba:3:

anaaaam siz ne yaptıınız yaa kaç sayfa yazmışsınız maşallah ben anca gelebiliyorum aranıza:26:

işler biraz bitti gibi ama bende bittim başım ağrıyor valla :ssz:

herkes iyidir inşallah çok fazla okuyamadım geçmişi ama aklımda kalanları yazacağım:34:

pempiş geçmiş olsun canım haklısın bazen canımızın yandığını idrak etmeleri için böyle tepkiler vermeliyiz bencede :34:

nfk canım ya şişme yelek alacaktım zamanında zaradan beğenmiştim melisaya sonra beden bulamamıştık kalmıştı hafta sonu gene baktım
ama artık hiçbir yerde kalmamış senin varmı hiç gördüğün bir yer ???

born belki yasir seninle uyur birde öyle denesen :44:

busmai canım yeni feracen hayırlı olsun :34:

colıcos kız çok güldüm nasıl kitledin öyle kayınvalideyi :1: boşver iyi olmuş

elifnaz canım yaa sonunda kardeşin dede olsa siyah çantayı almış olmuşsun gözünaydın:34:

ilbilgehatun kız hangi ara sütü bıraktırdın sen maşallah eee hiç zorluk çekmediniz mi:44:

bahar hoşgeldin canım:54:

ecrin bence bu tür davranışların normal şekerim çok görme kendinde ben daha kötü olurdum herhalde:44:

Sağolasın canımm

Busmaiiiii feraceni güle güle kullan kuşum.

Çocuklara aşkım demek yada dudaktan öpmek kafa karışıklığı yaratıyormuş. O yüzden yapılmamalıymış. Bi arkadaşımı kreşten uyarmışlardı bu hususta. Şimdiden yol yakınken bağımlılığınızdan vazgeçin :)

Çocuklara aşkım demek yada dudaktan öpmek kafa karışıklığı yaratıyormuş. O yüzden yapılmamalıymış. Bi arkadaşımı kreşten uyarmışlardı bu hususta. Şimdiden yol yakınken bağımlılığınızdan vazgeçin :)
Sağol canım benimm..
Hahha anlaşıldı ,temeeem :)

bilmukabele :16:
inş uzun zaman birlikteliğimiz devam eder..
onca yaşanmışlığa rağmen şu saatten sonra bi zelzele olur da dağılırsak çoooook yazık olur

yelek baharda sonbaharda çok kullanışlı hakikaten, çok giydirdim. iyiki almışım diyorum.
seneye giyeceği de hazır. inş gönlüne göre bulursun. yine de bakın mağazalara..

öyle diyosun da, tevazundan. sağolasın, her gün yazıyorsun :48:

:)) ayy moral verdin bana yaaa , resmen ağlayacaktım feracenin parasını öderken :) inşallah memnun kalırım zaten başka seçeneğim de yok, lacivert renk, modeli kruvaze geliyor karnımı güzel kapattı ve yapışmadı diğer kumaşlar gibi

Aa resmen mutfakta düşündüğüm renkler:) bakalım inşallah güzel olur benimki de. Bugün keremi anneme bıraktığım halde çarşıda o kadar yoruldum ki taşınma işini nasıl kaldıracağım acaba
tabi ya, bi giyinmeye başla. bak ne kadar kullanışlı anlayacaksın.. :31:
''imaj hiçbirşeydir, susuzluk herşey'':51::1:
benim de hamilelikte giydiğim bi feracem var. doğumdan sonra onu biraz kilolu bi arkadaş var ona vereyim diye düşündüm de
olası bi hamilelikte alışverişlere gidip tekrar arayıp bulmak zor geldi, vermedim :1::27:

bana kalırsa şimdiden eften püften kullanılmayacak eşyaları kolilemeye başla bacım.
evde ne kadar az eşya var gibi gözükse de onları paketlemeye kalkınca zorlanıyor insan, hele bir iki güne sıkıştırmamak gerek kesinlikle.

haklısın...:30:

Kaç gündür canım açma kete istiyordu, bilen var mıdır burada bilmiyorum, ama ben bayılırım:16: Genelde hazır alıp yerdik ama burda satılan bir yer yok:50: Neyse bugün ilk denememi yaptım, fırına atım. İnşallah güzel olur:46:

Bu arada bu çocuklar tam sopalık! Hakediyorlar bazen...

birde borncum bende önce yanımda uyutup yatağına alıyorum, yada ben onun yatağına uzanıyorum birlikte yatıyoruz. İşe yarıyor bi dene. Uyutma öntemini değiştir. Arya yabancı bir yere gidince de kolumda pış pışla yada ayakta sallayarak uyuyor, sürekli denemek gerekiyor.

Birde pembişim ne güzel yazmışsın öyle. Seni seviyoruzzzz:16:

slm kızlar nasılsınız baya oldu giremedim.ayın1ile 15 i arası zülüm ya fatura işi baya sıkıcıydı. çok şükür rahatladım.yazdıklarınızı okudum ama cevap veremedim:(.cümleten iiolduğunuzu okudum genel olarak.sıkıntıda olanlara Allah yardım etsin.
born canım gözün aydın çok sev,nd,m senin adına.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah:))bu arada ben de gebeliğimin o haftalarında çok sinirliydim eşimle çok kavga ettim.hatta oğluma bi tane tokat da atmıştım.ömrüm boyunca asla unutmayacağım o anı.sanırım hormonların etkisi.şuan iyiyim ama.çok şükür geçti.
busmai SON trımestıra girmişsiniz canım maşallah zaman çabuk geçiyor.mutfağım lila mor canım.benim perdemde yeşil de var.tonlarına uygun.ama seçtiğin remkler çok güzelmiş.halımda yaşil var uyumu tamamlıyor.görenler beğeniyor.
nfk canım nasılsın? ehliyet alma girişimini canıgönülden tebrik ediyorum.çok haklısın canım.benim ki de arabayı vermiyor canim.ayrıca almama da izin vermiyor.bakalım ben de doğumdan sonra bastıracam.
pembe ya maşallah kaç çocuk niyetine efeyi büyütüyorsun bilmiyorum ama.sabrına hayranım.efe sana çok ii evlat olur inşallah.hak ediyorsun.burdakitüm anneler iievladı hak ediyor.colicusun dediği gibi çok ii siniz.
colıcus canım eşin iş bulmnuş gözün aydın.inşallah o kv den bir an evvel kurtulursun.o nasıl bişi ya okurken tepem attı vallahi billahiparalarım ben öyle kv yi.sabrına maşallah.
pamuk helvacım kuzularına geçmiş olsun.ders çalışıyromuşsun Allah kolaylık versin.ya bu topiğn anneleri maşallah çok çalışkan.ben de tezsiz yüksek lisansa başlamayı düşünüyordum bana güç verdin bacım:
elifnaz çanta mevzuunu halletme tekniği çok benimsedim:1:.annelik işte kendine almam evladıma alırım.kızına pantolon almışın hayırlı olsun.gülegüle giysin kuzu.
ecrin canım ben hiç ilk günleri düşünmüyorum.birbirleriyle boğuşup yorulup uyuya kalacakalrı zamnı hayal ediyorum.kızlar yalnız yanlış anlamayın da ben oğlumu önce kendimle uyutuyorum sonra yatağa alıyorum çok etkili oluyor.annemlere bıraktığım gün hiç uyumuyor.ecrin haklı bi deneyin isterseniz tabi.
ilbilgecim nasılsın canım hayat nasıl gidiyor.soramadığım mevzular varsa afoluna kardeşler.
Teşekkürler, iyiyiz canım. Daha çok yaz, özlüyoruz.

merhaba:3:

anaaaam siz ne yaptıınız yaa kaç sayfa yazmışsınız maşallah ben anca gelebiliyorum aranıza:26:

işler biraz bitti gibi ama bende bittim başım ağrıyor valla :ssz:

herkes iyidir inşallah çok fazla okuyamadım geçmişi ama aklımda kalanları yazacağım:34:

pempiş geçmiş olsun canım haklısın bazen canımızın yandığını idrak etmeleri için böyle tepkiler vermeliyiz bencede :34:

nfk canım ya şişme yelek alacaktım zamanında zaradan beğenmiştim melisaya sonra beden bulamamıştık kalmıştı hafta sonu gene baktım
ama artık hiçbir yerde kalmamış senin varmı hiç gördüğün bir yer ???

born belki yasir seninle uyur birde öyle denesen :44:

busmai canım yeni feracen hayırlı olsun :34:

colıcos kız çok güldüm nasıl kitledin öyle kayınvalideyi :1: boşver iyi olmuş

elifnaz canım yaa sonunda kardeşin dede olsa siyah çantayı almış olmuşsun gözünaydın:34:

ilbilgehatun kız hangi ara sütü bıraktırdın sen maşallah eee hiç zorluk çekmediniz mi:44:

bahar hoşgeldin canım:54:

ecrin bence bu tür davranışların normal şekerim çok görme kendinde ben daha kötü olurdum herhalde:44:
Kendisi bıraktı teyzesi. Öyle olması için çok dua ettim, şükür kabul oldu.

oyyy ne güzel yazmışsın sen de iyki varsın pembiş sen olmasan naparıkk :16::16:
Bu arada bu çocuklar tam sopalık! Hakediyorlar bazen...

birde borncum bende önce yanımda uyutup yatağına alıyorum, yada ben onun yatağına uzanıyorum birlikte yatıyoruz. İşe yarıyor bi dene. Uyutma öntemini değiştir. Arya yabancı bir yere gidince de kolumda pış pışla yada ayakta sallayarak uyuyor, sürekli denemek gerekiyor.

Birde pembişim ne güzel yazmışsın öyle. Seni seviyoruzzzz:16:
yöntem değiştir diyenler baya olmuş herkesi alıntılayamadm ama ben yatagında yatması konusunda şu açıdan ısrarcıyım ayagımda uyutamam inanılmaz tepiniyo yataga alırsam alışıp bebek gelince hiç gitmez veya yeni odasını istemez diye korkuyorum yeni odada babası uyutucak gerçi ama ne yapıcaklar bilmiyorum ben son zamanlarımda sabırlı olup şu sureci atlatıyım da gerisini onlar düşünsün dün mutfagımdaki tadilatlar oldu bugün yasirin odası olacak olan odayı epey boşalttık mobilya baktık ama tam içimize sinen bir model bulamadık yarın nasip olursa mobilyacılar çarşısına gidip almayı düşünüyoruz...
Teşekkürler, iyiyiz canım. Daha çok yaz, özlüyoruz.

Kendisi bıraktı teyzesi. Öyle olması için çok dua ettim, şükür kabul oldu.
çok sevindim canım gözünaydın daim olsun inş...
pembişim sen de nasıl kescem diye yazmıssın yasirde de azaltmak yöntemi hiiç işe yaramamış aksine onu delirtmişti tabi ben de delirmiştim bişey sürmeden bırakmıyo bu tür veletler salça ve sabır taşı favorilerim :1:

İlbilgecim seni zorlamadan bırakmasına sevindim
Borncum inşallah gönlünüze göre bi mobilya bulursunuz, korkuluk alacak mısın?

Cok saol canim.mecbur alicaz cok ters yatiyo donup duruyo kesin duser ama bebek magazalarindaki fileli gibilerden mi yoksa tahtadan mi olsa karar veremedim kullanan bilen goren var mi

Cok saol canim.mecbur alicaz cok ters yatiyo donup duruyo kesin duser ama bebek magazalarindaki fileli gibilerden mi yoksa tahtadan mi olsa karar veremedim kullanan bilen goren var mi

Ben arkadaşımda görmüştüm; fileli olandan kullanıyordu. Yalnız benim merak ettiğim bu kadar dönüp durmaya o yatağın altından üstünden çıkmaz mı bu veletler?? Yani Efe farketmiyo gece park yatağın açık kısmından çıkmış oluyo. Yoksa oğlum artık sığmıyo mu?? Büyük yatağa mı geçmeliyim?? Kafam karıştııııııı :/

Birkaç gündür haziran sonu emzirmeyi bırakacağımı düşündükçe hüzünleniyor gibiydim. Ama sağolsun Efe iki gecedir 20 dakkalık aralıklarla kalkarak hüznümü uzaklara yolladı :) emdiği 5 dakka bile değil ama uyutmak resmen 1-1,5 saat sürüyor. Ben de ketçap, salça, limon, sabır taşı seçeneklerinden hangisinin işe yarayacağını hayal etmeye başladım :) kendi kuyusunu kendi kazdııııııııı :D

Aryammben keteyi bilmiyorum. Ama senin yiyip yiyip kilo almamana sinir olduğumu biliyorum :)

Günaydınlar herkeseeeeeeeee :) güzel bir gün olsun inşallah.

Ayyyy, ne güzel yazmışsın. Biz de seni çoooook seviyoruz.:16:

Bizimki çileğin büyüyen karyolası.ahşap koruması var. Fileli olanları bilmiyorum ama bundan memnunum.yalnız yatağının iç tarafının üç tarafında kumaş koruma var. Keşke dört tarafında da olsaydı. Çünkü gece kendini oradan oraya atarken bazen kumaş koruma olmayan tarafa kafanı çarpabiliyor.çocuk sabit yatacak diye düşünmüşler sanırım.

Son düzenleme:

yöntem değiştir diyenler baya olmuş herkesi alıntılayamadm ama ben yatagında yatması konusunda şu açıdan ısrarcıyım ayagımda uyutamam inanılmaz tepiniyo yataga alırsam alışıp bebek gelince hiç gitmez veya yeni odasını istemez diye korkuyorum yeni odada babası uyutucak gerçi ama ne yapıcaklar bilmiyorum ben son zamanlarımda sabırlı olup şu sureci atlatıyım da gerisini onlar düşünsün dün mutfagımdaki tadilatlar oldu bugün yasirin odası olacak olan odayı epey boşalttık mobilya baktık ama tam içimize sinen bir model bulamadık yarın nasip olursa mobilyacılar çarşısına gidip almayı düşünüyoruz...

çok sevindim canım gözünaydın daim olsun inş...
pembişim sen de nasıl kescem diye yazmıssın yasirde de azaltmak yöntemi hiiç işe yaramamış aksine onu delirtmişti tabi ben de delirmiştim bişey sürmeden bırakmıyo bu tür veletler salça ve sabır taşı favorilerim :1:

Sağ olun kızlar. Darısı tuvalet eğitimine. Onu da kendi kendine öğreniverse.:51:

günaydıııııın!! haftanın ortası geldi bile.
haftaya bugün tatil di mi?

yöntem değiştir diyenler baya olmuş herkesi alıntılayamadm ama ben yatagında yatması konusunda şu açıdan ısrarcıyım ayagımda uyutamam inanılmaz tepiniyo yataga alırsam alışıp bebek gelince hiç gitmez veya yeni odasını istemez diye korkuyorum yeni odada babası uyutucak gerçi ama ne yapıcaklar bilmiyorum ben son zamanlarımda sabırlı olup şu sureci atlatıyım da gerisini onlar düşünsün dün mutfagımdaki tadilatlar oldu bugün yasirin odası olacak olan odayı epey boşalttık mobilya baktık ama tam içimize sinen bir model bulamadık yarın nasip olursa mobilyacılar çarşısına gidip almayı düşünüyoruz..
yatağında uyutmak şuan zor ama en doğrusu aslında.
ama şuan hamilesin, canın burnunda yasir çok zorluyor seni. o bakımdan kademe kademe de alıştırabilirsin.
yine doğrusunu sen bilirsin :31:

inş gönlünüze göre mobilyalar bulur yasirin odasını yaparsınız :16:

Ben arkadaşımda görmüştüm; fileli olandan kullanıyordu. Yalnız benim merak ettiğim bu kadar dönüp durmaya o yatağın altından üstünden çıkmaz mı bu veletler?? Yani Efe farketmiyo gece park yatağın açık kısmından çıkmış oluyo. Yoksa oğlum artık sığmıyo mu?? Büyük yatağa mı geçmeliyim?? Kafam karıştııııııı :/

Birkaç gündür haziran sonu emzirmeyi bırakacağımı düşündükçe hüzünleniyor gibiydim. Ama sağolsun Efe iki gecedir 20 dakkalık aralıklarla kalkarak hüznümü uzaklara yolladı :) emdiği 5 dakka bile değil ama uyutmak resmen 1-1,5 saat sürüyor. Ben de ketçap, salça, limon, sabır taşı seçeneklerinden hangisinin işe yarayacağını hayal etmeye başladım :) kendi kuyusunu kendi kazdııııııııı :D

Aryammben keteyi bilmiyorum. Ama senin yiyip yiyip kilo almamana sinir olduğumu biliyorum :)

Günaydınlar herkeseeeeeeeee :) güzel bir gün olsun inşallah.
günaydın cicimm :48:
inan sabah namazında aklımda bu vardı, sonra da bi türlü yatamadım.
birkaç gündür ayşeciği gündüz emzirmiyorum. normalde gece en az 2-3 bazen 5-6 kez kalkar.
bu ara gündüz emzirmeyi bıraktığım için gece de kalkmıyor sanıyorum. ve normalde saat 7de ayaktadır bizimki.
bu bikaç gündür 8-9u buluyor uyanması.. neyse diyeceğim o ki; bu gece de hiç kalkmadı
ben de hüzünlendim. hatta şimdi de ağlıyorum. :14:
aramızdaki en özel bağdı emmesi. şimdi ayrılacakmışız gibi geliyor. benden kopacakmış gibi.
biliyorumki bu bi gün olacaktı. ama yaşayınca başka oluyor. annelik ne garip yaaaa?!
hem benden bağımsız olsun istiyorum hem de benle olsun :43:

sabah kahvaltıda eşime de anlattım bunları.
odun herif cinsi, bu duyguyu nasıl anlasın!!! hiçbi şey demedi :43:

günaydıııııın!! haftanın ortası geldi bile.
haftaya bugün tatil di mi?

yatağında uyutmak şuan zor ama en doğrusu aslında.
ama şuan hamilesin, canın burnunda yasir çok zorluyor seni. o bakımdan kademe kademe de alıştırabilirsin.
yine doğrusunu sen bilirsin :31:

inş gönlünüze göre mobilyalar bulur yasirin odasını yaparsınız :16:

günaydın cicimm :48:
inan sabah namazında aklımda bu vardı, sonra da bi türlü yatamadım.
birkaç gündür ayşeciği gündüz emzirmiyorum. normalde gece en az 2-3 bazen 5-6 kez kalkar.
bu ara gündüz emzirmeyi bıraktığım için gece de kalkmıyor sanıyorum. ve normalde saat 7de ayaktadır bizimki.
bu bikaç gündür 8-9u buluyor uyanması.. neyse diyeceğim o ki; bu gece de hiç kalkmadı
ben de hüzünlendim. hatta şimdi de ağlıyorum. :14:
aramızdaki en özel bağdı emmesi. şimdi ayrılacakmışız gibi geliyor. benden kopacakmış gibi.
biliyorumki bu bi gün olacaktı. ama yaşayınca başka oluyor. annelik ne garip yaaaa?!
hem benden bağımsız olsun istiyorum hem de benle olsun :43:
Canım benim ya, buruk bir mutluluk işte. En azından zorlanmadan bırakıyor. Bir de ağlaya ağlaya bıraktığını düşün.

Back
X