Tünaydın. Selamlar güzel mi güzel tatlı mı tatlı anneler

hayırlı cumalar
Bu aralar çok devamsızlık yapıyorum ancak aklım burada , geçmişi okuyorum ara ara geliğm,
Öncelikle ecrin ; yıldönümünüz kutlu olsun , nice güzel yıllar görün birlikte .. Bizimki de 29 Nisan
Şekerportakalım. Geçmiş olsun her ikinize de canım Yelek de çok şeker, kıza daha çok uygunmuş renkleri de, hayırlı olsun .. hangi beden aldın ki sen , ben 2-3 almıştım tam oldu seneye boya gider de , göbiş erirse giymeye devam edebilir

Sukıtırı da çok güzelmiş , sağlıkla binsin inşaAllah , bizimki ablasınınkine iki ayağıyla basıp kendini götürtüyor bize

Pembe, yumurta olayı çok uğraştırmış, neyse ki artık yıkatma kolaylığı var, tertemiz olacak inşaAllah (; Hindistan cevizli bezeleri deneyeceğim
Busmai; estagfurullah canım biz de titiziz oğlanlar gibi sadece çocuk olunca değiştik biraz o kadar

Elifnaz , Kur'an programınız güzel geçer insallah , çok sevimli oluyorlar sahnede, hafif utangaç

herbiri kendi havasında minikler , Nisan da kutlu doğum ,23 Nisan; sonrasında da Mayıs ayı da yoğun geçiyor bizim okulda ,anneler günü, ingiliZce gösterisi , yıl sonu gösterisi, babalar günü .. Çocuklar bayağı yoruluyor tüm bunlara hazırlanırken.
Nfk iyi eğlenceler size de

Telefon çoklu alıntıma izin vermiyor , uzun yazınca da kayıyor ekran , evren yazmamı istemiyor ders çalış diyor sanırım
Bahar, şekerin normale dönmesine çok sevindim , ne güzel olmuş bebeğin gelmeden düzene girmesi , insallah protein kaçağı da hallolur
Born,bugün kombiniz tamir olur inşaAllah , evde ustayla bir arada çok sıkıcı oluyor zaman
Unuttuğum olmuştur mutlaka , hepinize hayırlı huzurlu bir gün diliyorum