Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Sağol canımcım
Ben de dün kereme pijama bakıyordum "uzun kolluları kaldırdık" dedi satıcı:)

Sağol tatlım

İyi gelin mi bilmem :) ekmek elden su gölden:)

Ben zatürre olunca kullandım ya canım ilk 3 aydan sonra sorun yok. İltihap daha tehlikeli

Sağol canım ya Keremin bezini değiştirmek için bile halaları birbirleriyle yarışıyor ,hiç evime dönesim gelmiyor bu durumda :D

Aynen kerem de öyle !! Bi tek oydu deli dana gibi koşturan. Artık park işine nokta koydum tek başıma sahip çıkamıyorum. Bugün halasıyla götüreceğiz

Bazı insanlar çok çocuksever oluyor. Sanırım halalar da öyleler :)

Evet pijama olarak bir tane bulduk çok şükür lcwde.

Ne zaman düzelir ki bunlar????

Ne güzel işte, sen de dinlen biraz.:ssz:halaların çocukları yok sanırım.

2 bekar halası var canım, 1 tane de evli. Onun da 5 yaşında oğlu ve 9 yaşında kızı var. Onlar gelince de rahat oluyorum Keremle oynuyorlar.
Bazı insanlar çok çocuksever oluyor. Sanırım halalar da öyleler :)

Evet pijama olarak bir tane bulduk çok şükür lcwde.

Ne zaman düzelir ki bunlar????
Evet çok şükür çocukseverler :)

Ne zaman düzelirler ben de bilmiyorum, ümit fakirin ekmeğidir ah

2 bekar halası var canım, 1 tane de evli. Onun da 5 yaşında oğlu ve 9 yaşında kızı var. Onlar gelince de rahat oluyorum Keremle oynuyorlar.

Evet çok şükür çocukseverler :)

Ne zaman düzelirler ben de bilmiyorum, ümit fakirin ekmeğidir ah
Büyük kuzenlerin olması süper.Eşimin yeğenleri hep büyük en küçüğü 9 yaşında. Onlarla beraberken rahat rahat oturabiliyorum. Seni anlatabiliyorum.

Günlerden pazar olunca kimsecikler uğramıyor tabi :)

Günlerden pazar bir de hava güzel olunca herkes dışarıda. 14.30'da bir çıktık akşam eve zor girdik. Yoğunluktan ölüyorum. Ama olsun gezmek gibisi yokkkkk.:21

Büyük kuzenlerin olması süper.Eşimin yeğenleri hep büyük en küçüğü 9 yaşında. Onlarla beraberken rahat rahat oturabiliyorum. Seni anlatabiliyorum.

Günlerden pazar bir de hava güzel olunca herkes dışarıda. 14.30'da bir çıktık akşam eve zor girdik. Yoğunluktan ölüyorum. Ama olsun gezmek gibisi yokkkkk.:21
Oooww amma gezmişsiniz
Kerem küçükken ona zarar verebilirler diye çok bunalıyordum ama şimdi gayet güzel oynuyorlar maşallah
Günlerden pazar olunca kimsecikler uğramıyor tabi :)

Pazar günleri kapalıyız :)

Günaydınlar herkeseeeee :) yeni haftamız hayırlı, uğurlu olsunnnnn :)

İlbilgecim nöbette kolaylıklarr :))

Günaydınlar herkeseeeee :) yeni haftamız hayırlı, uğurlu olsunnnnn :)

İlbilgecim nöbette kolaylıklarr :))
Günaydın. Bugün nöbet gözümde büyümüyor. Salı, çarş ve oerşembe evdeyim. Yarın akşam misafirim var ama olsun. Cuma okula gideceğim. Sonra pazartesi ve salı teog nedeniyle okul yok, sadece bir gün sınav görevim olacak. Sonra çarşamba 3 saat gideceğim. Perşembe 1 mayıs.:21:

Son düzenleme:
mesailer başladı
dun bizde öğlen çıktık Migrostan bir iki oyuncak ve kırtasiye malzemesi aldım. kızın boya, kalem, silgi, defter işi tamam. sonra beykoza gittik sahilde park vardı orda çocukları salladik. eve döndük. hafta sonu the end
ev işi hala kafamizi kurcaliyor. Çekmeköy Taşdelen tarafini bilen varmı? orda emlak konutun yaptırdığı site var çok güzel. içinde okuluda varmış sanırım. devlete ait mi bugün öğrenecek eşim. bulunduğumuz yerdemi kalsak (eger burayi alırsak 6, 5 yila düşündüğümüz kredi 10 yila çıkacak ve odemede artıyor) eğer burasi iyi prim yapmazsa zarar ederiz. yoksa kiraya mi çıksak kafamiz iyice karisti.

Günaydın. Bugün nöbet gözümde büyümüyor. Salı, çarş ve oerşembe evdeyim. Yarın akşam misafirim var ama olsun. Cuma okula gideceğim. Sonra pazartesi ve salı teog nedeniyle okul yok, sadece bir gün sınav görevim olacak. Sonra çarşamba 3 saat gideceğim. Perşembe 1 mayıs.:21:

tatil günlerini düşün bugün gözünde büyümez:1:

günaydın canlaaaar!!! güzel huzurlu bi hafta diliyorum hepinize :16:

dün hayvanat bahçesine gittik. ayşecik coştu. senelik üyelik aldık. inş yakında yine gideriz.
bugün kaynım askerden dönüyor, mantı yapıcam. akşama biz de nasipleniriz :1:
öğleden önce ayşeciği bi çıkarmayı düşünüyorum. sonra onu uyutur mantıya girişirim inş :6:
geçen gün avm ye gidince demstock ta yazlık ayakkabılar vardı. fiyatları çoook ucuzdu.
hem bu bahar hem önümüzdeki yaz giymesi için bi deri bi sandalet aldım.:8::9:

Güle güle giy. Fırsat bu fırsat deyip almışsın bulduğunu sanırım. Keçiboynuzu tozunu şimdi süte karıştırıyorum. Pekmezini ise sulandırıp içiriyorum. Süt içmezken ceviz, k. Boynuzutozunu veya pekmezini bir de inciri karıştırıp veriyordum.
bizimkisi süt içmiyor henüz, günde bir sütlü kahve fincanı akşam babası uğraşıp zar zor içiriyor.
belki tatlısına katabilirim arada..

NFK[/B]cım gördüm sonunda özel mesaj gelen yeri teşekkür ederim ama senin mesajını göremedim. bide foto ve internetten yapılan alıntılar nasıl ekleniyor geçmiş sayfada anlatılmıştı sanırım ama bulamadım o sayfayı. bir ara müsait olduğunda anlatırsan yada anlatırsanız çok sevinirim.

evet canım, mail kutusu gibi. yani online karşılıklı konuşma gibi bi şey yok burada.
ben de sana mail adresimi ve face adresimi yollamıştım konuşalım diye ama bi türlü iletişemedik yahuuu:111:

cevap yazdığın sayfadaki resim çerçevesine tıklayarak hem pc den hem internetten resim yükleyebilirsin..
aynı şekilde çerçevenin yanındaki film şeridine tıklayarak da video yükleniyor :34:
$Screenshot_2014-04-19-20-48-03.webp $Screenshot_2014-04-19-20-49-37.webp $Screenshot_2014-04-19-20-49-37-1.webp

canım 2+1 lere bakıyorum o 1+1 öyle tesadüf etti bir bakalım dedik. çocuğun ayrı odası olacak ama çocuk odası hemen düzenleyemeyiz belki bilmiyorum şuan kafam çok karışık kv uzaklaşmak istiyorum. zaten çocuk burda kalsın hafta sonları götür falan diyo ben ayrı kalamam oğlumdan ev yakın olmazsa nasıl olcak bilmiyorum. eşim kalsın diyo annesinde ben razı değilim. anneside neyaparsanız yapın diyo. herkez ayrı tantana.
aaaaa!!! niye kv nin yanında kalacakmış yaa, aranızda dağlar tepeler mi var sanki?!
bırakma kız çocuğunu, zaten bırakmazsın da sakın eşinin seni yumuşatmasına izin verme :19:

Borncum naptın dişçide canım?? :/ umarım ağrıların dinmiştir.

Colicos ne çok alıntı yapmışsın kız :)
Hindistancevizi seviyosan tarifi mutlaka dene ;) yapması ve pişirmesi 20dk anca sürüyodur. Ben muffine takmıştım bi ara. Hatta elmalı cevizli bi tarifim vardı kimbilir nerede..? Sonra yumuşak bi cupcake tarifi buldum. Tavsiye ederim ;)
http://www.meyye.net/2012/06/en-guzel-cupcake-hamuru.html?m=1
pembişim pembişim, şeker pembişimm :48:
29 nisan tanışma yıldönümümüz. eşim bol kremalı ve çilekli bi tatlı istedi dün benden..
geçen bi tart yapmıştık ya frambuazlı, onun kremasını çok beğenmişti..
olmazsa altına klasik pasta keki gibi bi şey yapıp üstüne o kremayı mı yapsam?
bana bi akıl ver bacım? hem o tarif hangi sitedeydi?:30:

Benim bu çocuğum ne zaman insan evladı olacak?? Yine park yine vukuatlar... Kahvaltıya gittik, ortalıkta manyaklık yapan bi biximki vardı. Onu dürt bunu çekiştir... Yoruldum ya :( beş yaş yaşlanıyorum yeminle...
herşeye rağmen evlat candır :16: efe candır :16:
$1662143_10152359806959255_2191876590267705787_n.webp
bakalım ilk Günaydın pembisten mi bende mi gelecek:1:
gecmis olsun dikekleriniz icin Teşekkürler. ateşi düştü ama öksürük var. nfk testi surekli bronsit oluyor ya alerjik mi diye ondan yapılacak. eşim yogun hafta sonları mesai yapiyir. dün yine temizlik ve çocuk, yemek uclusuyle günü kapadik. 23 nisan dolayısıyla oyuncak ve kirtasiye ürünlerinde % 50 indirim var haberiniz ola.
23 nisan günü indirim var di mi bacım?
her bölge kendine göre ürün seçiyor diye bilirdim bizim burda lcv de uygun fiyatlı swetler var.boluya yaz anca ağustosta gelir ama antalyaya nisanda..aynı ürünleri satmıyorlar sonuçta sizin mağaza müdürüne erken yaz gelmiş;)
belkim aşıktır :31::9:

Vayyyy vayyyy, gez bakalım nfk.:8:biz de burada hava parçalı bulutlu diye sevinelim. :9:
koyunun olmadığı yerde, keçiye abdurrahman çelebi derlermiş :1:
ballı hatun seniiiiii:1:
mesailer başladı
dun bizde öğlen çıktık Migrostan bir iki oyuncak ve kırtasiye malzemesi aldım. kızın boya, kalem, silgi, defter işi tamam. sonra beykoza gittik sahilde park vardı orda çocukları salladik. eve döndük. hafta sonu the end
ev işi hala kafamizi kurcaliyor. Çekmeköy Taşdelen tarafini bilen varmı? orda emlak konutun yaptırdığı site var çok güzel. içinde okuluda varmış sanırım. devlete ait mi bugün öğrenecek eşim. bulunduğumuz yerdemi kalsak (eger burayi alırsak 6, 5 yila düşündüğümüz kredi 10 yila çıkacak ve odemede artıyor) eğer burasi iyi prim yapmazsa zarar ederiz. yoksa kiraya mi çıksak kafamiz iyice karisti.
canımcım, taşdelen daha uzak yaa.. emlakonutun yaptırdığı sitelerin neredeyse hepsinde ilkokul var.
devletin ilkokulu. sitenin büyüklüğüne göre cami de yapılıyor

Son düzenleme:
Ayyy bi türlü yazamıyorum! Herkese günaydın.

Perşembe cuma hastaydım baya, hiç bakamadım hiç. ctesi pazar ise hastaydım ama gezmekten ödün veremedim, kayserideydik:)

dün hayvanat bahçesine gittik. ayşecik coştu. senelik üyelik aldık. inş yakında yine gideriz.
öğleden önce ayşeciği bi çıkarmayı düşünüyorum. sonra onu uyutur mantıya girişirim inş :6:
geçen gün avm ye gidince demstock ta yazlık ayakkabılar vardı. fiyatları çoook ucuzdu.

bizimkisi süt içmiyor henüz, günde bir sütlü kahve fincanı akşam babası uğraşıp zar zor içiriyor.

evet canım, mail kutusu gibi. yani online karşılıklı konuşma gibi bi şey yok burada.
ben de sana mail adresimi ve face adresimi yollamıştım konuşalım diye ama bi türlü iletişemedik yahuuu:111:

cevap yazdığın sayfadaki resim çerçevesine tıklayarak hem pc den hem internetten resim yükleyebilirsin..
aynı şekilde çerçevenin yanındaki film şeridine tıklayarak da video yükleniyor :34:
Eki Görüntüle 1080086 Eki Görüntüle 1080087 Eki Görüntüle 1080088

aaaaa!!! niye kv nin yanında kalacakmış yaa, aranızda dağlar tepeler mi var sanki?!
bırakma kız çocuğunu, zaten bırakmazsın da sakın eşinin seni yumuşatmasına izin verme :19:

29 nisan tanışma yıldönümümüz. eşim bol kremalı ve çilekli bi tatlı istedi dün benden..

Eki Görüntüle 1080090

canımcım, taşdelen daha uzak yaa.. emlakonutun yaptırdığı sitelerin neredeyse hepsinde ilkokul var.

Ben tarifleri silerken onu da sildim iyi mi :( yani siteyi bilemiyorum. Ama madem bol çilekli bi pasta yapıcan; hemen tarif arayalım istersen ;)

Dün at çiftliğine gittik, çok güzeldi, başka hayvanlar falan vardı, zararsız olanlar ortalıkta geziniyordu. Çocuk parkı falan da olunca da tadından yenmedi:) $image.webp

Dün at çiftliğine gittik, çok güzeldi, başka hayvanlar falan vardı, zararsız olanlar ortalıkta geziniyordu. Çocuk parkı falan da olunca da tadından yenmedi:) Eki Görüntüle 1080115
geçmiş olsun. ama senin şu zayıflığına inceliğine kıl oluyorummmm:99:
http://............com/2012/03/21/pasta-kremasi-tarifi/

Cahidenin tarifleri her daim tutar biliyosun. Bunu yapıp bi de içine bi paket kremşanti katarsan var yaaaaa mikemmel olur bence ;)

evet, öncekinde krem şanti eklemiştik diye hatırlıyorum.
peki altına nasıl bi kek, onu ta klasik pasta tabanı gibi yapıp ıslatayım mı, ne dersin?

pembişim; sen hiç evde pandispanya yaptın mı?
şimdi cahidenin sitesinden bakıyorum, çeşit çeşit pandispanya tarifleri var. nişastalısı varmış mesela pamuk gibi yumuşak oluyormuş.
öyle bi taban yapsam, üstüne de krem şanti ilaveli o pasta kremasını ve çilek ve tart jölesini..
nasılsa tarife göre yapıcam, bi dengesizlik olmaz yani..

ayşeciğe yemeğe başlarken, su içecekken bismillah de diyorum ''bisimamaa'' diyo:16:

Eki Görüntüle 1080086 Eki Görüntüle 1080087 Eki Görüntüle 1080088

Eki Görüntüle 1080090

23 nisan indirimi başladı en yakın migrosa koş :3:
emlak konutlar baska nerde var bi araştırmak lazım. alemdag biraz uzak olduğu için diğerlerine nazaran uygun sanırsam

Back
X