Günaydın güzeller, bugün açılış birinciliğini ben kaptım sanırım

Güzel dilekleriniz için teşekkür çok ederim , nfk cım ; Demir ya da b12 eksikliğinden, ayakkabı seçimine , taban düşüklüğüne ; mühim olmayan bir takım sebepler de olabilirmiş, ms gibi nörolojik bir rahatsızlık da.. Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler .. Rabbim tüm hastalara şifalar versin , hAstanelere gidince insan sağlığın ne kadAr kıymetli olduğunu anlıyor , küçük bir kız gördüm dün, tedaviden çıkan , saçları yoktu , kanser hastası sanırım.. İçimi acıttı. Allah'ım şifalar versin ona da...
Busmaim, ilk zamanalar ben de anneme gidiyordum, baktım olmuyor göçebe gibi özellikle çocuklarla çok zor oluyor , düzenleri bozulmasın istiyorum , o yüzden mecbur dayanıyoruz, yalnız değilim diyorum kendime ; iki küçük ördeğim var onlar güç veriyor
Hepinize hayırlı huzur sağlı dolu bir gün diliyorum
Ben diş hekimine gidicem , taa çocukluk çağında dolgu olan dişim ağrıyor çekmeseler bari , bakalım ne diyecekler
Bu arada nfk , Türkiye'de kadınların boy ortalaması 1.65 miymiş, ben olsa olsa 1.55 tir diye düşünüyordum; kendim bir buçuk metreden hallice olduğum için

Aryam maşa'Allah çok güzel fiziğin, zayıflık özellikle uzun vadede çok işine yarayacak , yaş ilerledikçe ; zayıflık = sağlık oluyor çünkü.. Eşimin anneannesi var 90 yaşında , 50 kilo. Evde temizlik bile yapıyo maşa'Allah

Bu arada ben kısayım ya, en sevdiğim arkadaşlarım hep çok uzun olmuştur abla kardeş gibi gezeriz

eşim de bayağı uzun , pireye deve gibiyiz

kısmet işte..

çocuklar ikimizin ortasında bi yerlerde olurlar inşaAllah boy olarak