günaydın hayırlı sabahlar
mutfağı beğenmenize sevindim eve gittiğimizde iki düğmemiz yerinden çıkmıştı sağolsun kızım
neyse yerine taktık son gaz oynamaya devam
nfk canım yaa bir doktora git bencede göğüs ağrısıda kötü oluyor ya
bu arada hayırlı olsun yazılmışsın kursa aryamın dedikleri doğru hep çıkan soruların benzerleri
çıkıyor bol bol test yaparsan bile yeterli olur
pempiş canım yaa ilacın yokmuydu ? şimdi nasılsın
aryam -ilbilgehatun yaa bizim kızında köpek dişi dün akşam bizi ayakta bıraktı yavrum ne kadar acıyor
kimbilir gece 3 oldu uyuyamadı yavrum sonra calpol ve diş için bir jel vardı onu sürdüm rahatladıda uyudu
ama biz uykusuz tabi ne yapalım canları sağolsun
dilanaz kızınında beğenmesine sevindim sende yap kız kızın sevinsin
born canım güzel haberlerle gelmişsin maşallah
busmai sende tamirat masası yap kereme
aldıklarının resmini bekliyoruz
eaglee canım çok geçmiş olsun allah daha beterinden korumuş olacağı varsa yanındada olsan oluyor üzme kendini:26:
mutfağı beğenmenize sevindim eve gittiğimizde iki düğmemiz yerinden çıkmıştı sağolsun kızım
neyse yerine taktık son gaz oynamaya devam
nfk canım yaa bir doktora git bencede göğüs ağrısıda kötü oluyor ya
bu arada hayırlı olsun yazılmışsın kursa aryamın dedikleri doğru hep çıkan soruların benzerleri
çıkıyor bol bol test yaparsan bile yeterli olur
pempiş canım yaa ilacın yokmuydu ? şimdi nasılsın
aryam -ilbilgehatun yaa bizim kızında köpek dişi dün akşam bizi ayakta bıraktı yavrum ne kadar acıyor
kimbilir gece 3 oldu uyuyamadı yavrum sonra calpol ve diş için bir jel vardı onu sürdüm rahatladıda uyudu
ama biz uykusuz tabi ne yapalım canları sağolsun
dilanaz kızınında beğenmesine sevindim sende yap kız kızın sevinsin
born canım güzel haberlerle gelmişsin maşallah
busmai sende tamirat masası yap kereme
aldıklarının resmini bekliyoruz
eaglee canım çok geçmiş olsun allah daha beterinden korumuş olacağı varsa yanındada olsan oluyor üzme kendini:26: