• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Sınavdan geldim kızlar. Allah'tan gözetmen olduğum sınıfta sadece 2 öğrenci vardı.ama gözümü açık tutmakta zorlanıyorum.

Kızlar ya bana nişastalı damla sakızlı muhallebinin ölçülerini bilen varsa yazabilirmisiniz??? Nette daha çok unla yapılan var daa:50:

onu bilmiyorum ama canımı cektirdin. çatlak kurabiye yapmak istiyorum bende tabi malzemeler tamsa

onu bilmiyorum ama canımı cektirdin. çatlak kurabiye yapmak istiyorum bende tabi malzemeler tamsa
İyiki hamile değilsin:1: Çilekleri doğrayıp ara ara çilek koyucam kuplara. çilekli damla sakızlı yapıcam, iyice canın çeksin:1:

yürüyüş dedim, biraz abartmışım, kendi anamı ağlattım :27:
koltuklarda örtü olarak polar kullanıyorum, ama çok toz pislik çekiyor, her zaman kirli görünüyor, bi de yapışıyor kaldırmak silkelemek bi dert.
iki çift keten koltuk örtüsü aldım, açık renk ama değiştirir kullanırım.. :31:
neyse şimdi geldim eve. akşama yemeğim var. ayşecik uyusun çilekli pasta yapıcam inş. bugün tanışma yıldönümümüz:16:

Kızlar ya bana nişastalı damla sakızlı muhallebinin ölçülerini bilen varsa yazabilirmisiniz??? Nette daha çok unla yapılan var daa:50:
hiç muhallebi yapmadım desem??? ayşeciğe pirinçunuyla yaptıklarım istisna..
tarif buldun mu bari?

Aryam sağolasın canım ,
Busmaicim ah bu erkekler , bir de kafası yarılmış çocuğa bakıp , birşey yok yaa demesi yok mu , kendi kafamız yarılsa ne hâle geliriz kim bilir , çocukları telef edecek bu erkeklerin boşvermişliği de Allah koruyor işte ....
Aynı şeyi bizimki de yapmıştı , selime hamileyken, çocuk oyun odasına gittiler beraber, kızım 3 yaşındaydı, sonra bi geri geldi baktım kızım yok , e çocuk nerde diyorum ; orada başka bi çocukla oynuyo onun babası var başlarında demez mi :41: iyi bari dedim çok emin ellere bırakmışsın geç otur rahat rahat, ya adam kötü niyetli biriyse , ne biliyorsun ... Allah korusun çocuklara hiçbir şey olmasın inşaallah da ben de aynı şeyi söylüyorum hep, senin ihmâlin yüzünden birşey olursa vicdanından ve benden kurtulmazsın diyorum :14:
tamam çok pimpirikli olmak da iyi değil ama bu erkeklerdeki rahatlık beni bazen öldürüyor :36:
hamdolsun ciddi bi durum olmamış. ama idrak etmeleri için illa ciddi bi şey mi olması lazım yani?:19:

ya bu konularda artık psikopata bağlamak gerek sanırım. adana'da ki kızı duydum. hemde akrabası allah korusun çocuklarımızı.
sabah kahvaltıda o kızı düşünürken bir tabak doğranmış domatesi yere bıraktım..
Allah ailesine sabırlar versin.. ne büyük acı, ne büyük imtihan.. bu haberlerle psikopat olma yolunda ilerliyoruz biz de.. :50:

bu arada aile hekimine de uğradım.
günde bir ya da çok zorlarsa iki kez göğsünü birkaç kez sık, bir kaşık süt bile boşalsa rahatlarsın.
ama abartma, yoksa boşalan sütün yerine yenisi gelir dedi..
hakikaten sabah biraz sıkmıştım, birkaç damla süt aktı, rahatladı..

koltuklarda örtü olarak polar kullanıyorum, ama çok toz pislik çekiyor, her zaman kirli görünüyor, bi de yapışıyor kaldırmak silkelemek bi dert.
neyse şimdi geldim eve. akşama yemeğim var. ayşecik uyusun çilekli pasta yapıcam inş. bugün tanışma yıldönümümüz:16:

tarif buldun mu bari?

tamam çok pimpirikli olmak da iyi değil ama bu erkeklerdeki rahatlık beni bazen öldürüyor :36:
hamdolsun ciddi bi durum olmamış. ama idrak etmeleri için illa ciddi bi şey mi olması lazım yani?:19:

Allah ailesine sabırlar versin.. ne büyük acı, ne büyük imtihan.. bu haberlerle psikopat olma yolunda ilerliyoruz biz de.. :50:
Benim daha akşam yemeğimin adı bile yok yaaa. Ben tatlı düşünüyorum:9: Muhallebi bende sık yapmam da görüntüsü çok hoşuma gitti, evde çilek te var diye niyetlendim. Bi tarif buldum gb ama bakayım, inş güzel olur:44:

Yarım saattir minik kuşum uyansın da parka gidelim diye hazırlandım bekliyorum. Bu sefer de çok uyuyacağı tuttu ,terslik yapacak ya:)

Dün gelen misafir kızın 3 ve 1 yaşında iki oğlu vardı. Yani benim gelecekteki halim.. Eve girdiklerinde hoşgeldiniz dedim ama çok duygulandım ,bi bahaneyle odaya geçtim ağlamamak için kendimi sakinleştirdim. Ah şu hormonlar..
Tablo çok sevimli görünüyordu ;fakat birini uyuturken öbürünün ağlaması, ikisinin birden mama sandalyesine çıkmak istemesi, küçüğün sürekli büyüğünün oyuncağını almaya çalışması beni dehşete düşürdü :/ Annenin durumu zaten içler acısı, çok yorgun görünüyordu..

Kerem çok uyumluydu ikisiyle de. Bebek uyurken parmağını dudağına götürüp "şşşt bebek uyudu" diyordu. Bebek uyanınca da "bu top,bu uçak,bu araba" diye oyuncaklarını gösterdi ona:)

İyiki hamile değilsin:1: Çilekleri doğrayıp ara ara çilek koyucam kuplara. çilekli damla sakızlı yapıcam, iyice canın çeksin:1:

neyseki karnını doyurdum acken daha çok tatlı çekiyor canım. kurabiye işi de yattı çikolata yok evde.
magnolia yapsaydin güzel oluyor oda

nasılsınız kızlar.be sık yazamıyorum yaaa.dün bügun denetimden geçtik baya yorucuydu.eksiklerimiz vardı ufff:((((((.
çucuklarımız hasta olmuş geçmiş olsun.aryam pamuk helva pembe şeker portakalı eagle Allah hayırlı şifalar versn kızlar. Allah nazardan korusun çocukları.
kızlar çok haklısınız psikopata bağlamak lazım çocuklar söz konusu olunca.bi tanıdığım vardı evlenemek istemiyordu.ensest ilişki mağduruydu.ğlum bakıcıda ya aklıma o kadar çk şey geliyor ki.kamera işini de sözde eşim halledecek.bi işi yapana kadar ömrümü yiyor valla:((.
born canım kızın olacağı kesinleşmiş.gözün aydın sennin adına çok mutlu oldum.sağsalim kavuşun inşalllah.tshlarının a seyri bozulmamış.gözün aydın canımm:))
busmai korsan teman çok hoşuma gitti.bi de sahil çekimi çok güzel fikir gerçekten.geçen söz etmiştin kerem karnına çıkıyormuş benim de oğlum yapıyor.bişey olmaz inşallah.şimdiden kardeş tahammülsüzlüğü...
dilanaz gösteriyi izleyememişin oğlandan sebep.ben de kutlu doğum programına gittim.tövbe ettim geldim.küçük çocukla bi daha mi tövbe:?:19:
pamuk helvam oğlumun gözünü sormuşun sağol canım ama gidemedim.bu hafta işlerimi yetiştirsem özele bi gösterecem inşallah.sesi de kısılıyor sabahları. göstersem ii olacak.bu arada sizin kulak mevzusu nasıl oldu.bi hastanın oğlunda baya ilerlemiş ama hiç farketmemişler.şimdi tüp falan taktılar.Allah uzak etsin inşallah.
nfk kurs kaydın hayırlı olsun. ben kursa kaatılmıştım ama gerek yokmuş hep aynı soruları sordular.inşalllah sorunsuz halledersin canım.araba konusunda haklısın küçük otomotik hem kullanışlı hem pratik.
unuttuğum varsa kusuruma bakmasınlar olur mu:5:

Yarım saattir minik kuşum uyansın da parka gidelim diye hazırlandım bekliyorum. Bu sefer de çok uyuyacağı tuttu ,terslik yapacak ya:)

Dün gelen misafir kızın 3 ve 1 yaşında iki oğlu vardı. Yani benim gelecekteki halim.. Eve girdiklerinde hoşgeldiniz dedim ama çok duygulandım ,bi bahaneyle odaya geçtim ağlamamak için kendimi sakinleştirdim. Ah şu hormonlar..
Tablo çok sevimli görünüyordu ;fakat birini uyuturken öbürünün ağlaması, ikisinin birden mama sandalyesine çıkmak istemesi, küçüğün sürekli büyüğünün oyuncağını almaya çalışması beni dehşete düşürdü :/ Annenin durumu zaten içler acısı, çok yorgun görünüyordu..

Kerem çok uyumluydu ikisiyle de. Bebek uyurken parmağını dudağına götürüp "şşşt bebek uyudu" diyordu. Bebek uyanınca da "bu top,bu uçak,bu araba" diye oyuncaklarını gösterdi ona:)

maşallah kerem'e abiligi layikiyla yapacak.
evde okadar değilde dışarda, misafirlikte gerçekten zor oluyor. beraber oyun oynadıklarını görünce de insan duygusallasiyor.
oyuncak alma durumu bizdede var. kerem ablasininkini ipek'te kereminkini. kısır döngü anlayacağın:1:

Aryam sağolasın canım ,
Busmaicim ah bu erkekler , bir de kafası yarılmış çocuğa bakıp , birşey yok yaa demesi yok mu , kendi kafamız yarılsa ne hâle geliriz kim bilir , çocukları telef edecek bu erkeklerin boşvermişliği de Allah koruyor işte ....
Aynı şeyi bizimki de yapmıştı , selime hamileyken, çocuk oyun odasına gittiler beraber, kızım 3 yaşındaydı, sonra bi geri geldi baktım kızım yok , e çocuk nerde diyorum ; orada başka bi çocukla oynuyo onun babası var başlarında demez mi :41: iyi bari dedim çok emin ellere bırakmışsın geç otur rahat rahat, ya adam kötü niyetli biriyse , ne biliyorsun ... Allah korusun çocuklara hiçbir şey olmasın inşaallah da ben de aynı şeyi söylüyorum hep, senin ihmâlin yüzünden birşey olursa vicdanından ve benden kurtulmazsın diyorum :14:

geçmiş olsun canım.onlar bizim gbi olamazlar gerçekten de.pazar günü sadece ik dakika ayrıldım odadan geldim ki çocuk güzünü çıkarıyormuş az kalsın.kanepenin ucuna vurmuş. neden dikkat etmiyorsun diyorum eee çok hareketli diyor yaaa. gerçekten mi dedim.ben de uslu diye seni yanına bıraktım zaten dedim.

Pamuk helva canım geçmiş olsun.değerlerin viraz düşük çıkmış.benim ablamda da öyle olmuştu.sonra ilaçlarla çabucak düzeldi çok şükür.darısı sana inşallah.
Benm oğlum kimseye bişeyini vermiyor.açıkçası biraz krkuyorum bu durumdan kardeşi gelince ne yapacak onu çok merak ediyorum işte.:18:

kızlar merhaba ,

haftasonu cibinliklere baktık , cibinlik + demir aparatı 140-150 tl arasında .

sonuçta 5 metre tül ,yani sadece cibinlik 90-100 arası :31::31:

siz naptınız ,aldınız mı?

biz biraz daha gezelim diye almadık ??

kızlar merhaba ,

haftasonu cibinliklere baktık , cibinlik + demir aparatı 140-150 tl arasında .

sonuçta 5 metre tül ,yani sadece cibinlik 90-100 arası :31::31:

siz naptınız ,aldınız mı?

biz biraz daha gezelim diye almadık ??

buyuur?! :30::9:

bence de pahalı, cibinlik demiri haricen satılıyor. kumaşı da kendin al.. çok daha ucuza gelir.

Kizlar yeni uyeyim alakasiz ama nasil arkadas ekleyebilirim bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kerem de hiçbirşeyini paylaşmaz, dün misafirlere karşı çok kibardı şaşırdım:) Eşref saatine geldi herhal

günaydın canlarım.. bu gece de bir milyon rüya gördüm,
kaç kez uyandım. hiç dinlenemedim. gusul alsam da bi rahatlasam..

bi de sağ göğsüm çok acıyor. üstüne yatmak, dokunmak bile acı veriyor. sıkınca şıp şıp süt damlıyor
nette soğuk naneyi çamaşırın içine koyunca rahatlattığını okudum. siz duydunuz mu? evde nane de yok ama
olmazsa dr a gideyim, belki rahatlatacak bi krem falan verir..:44:

en kısa sürede deniciim inş.

inş canım sağol. kaydı yaptırmış eşim, kitap getirmiş. yavaştan başlarım artık çalışmaya.
bi de arabayı satalım diyor eşim. büyük ve düz vites olduğu için. arabamızla özel bi bağım var, nedense çok seviyorum.
ama eşim haklı daha ufak, otomatik vites ve bi yere çarpınca daha az masraflı bi araç öğrenme süresince avantajlı olacaktır.
eşim, sen alışınca değiştiririz diyor.. bakalım..
afiyet bal şeker olsun..

oy oy ooyy!! bekledin ama muradına da erdin.. güzel haberlerle de döndün :48:

ah canım benim geçmiş olun yaa, yüzünü kalorifer peteğine mi çarpmış?:18:
Allah koruyor valla, ben gözümü kırpmasam akşama kadar ona baksam yine de koruyamam.
düşüp kalkmadan da öğrenemezler, Rabbim beterinden korusun. hamdolsun ciddi bi durum olmamış..

eee, kızçe isteyince yapılır:1:

yok yok, uyuyakalmazsın.. annelerin uykusuzluğa bağışıklığı var:1:
az sık dişini, şurda saat 5e ne kaldı:9:

Süt bitsin diye bi ilaç veriyolar diye okumuştum aslında. Ondan mı kullansan??

günaydın hayırlı sabahlar:3:

mutfağı beğenmenize sevindim eve gittiğimizde iki düğmemiz yerinden çıkmıştı sağolsun kızım
neyse yerine taktık son gaz oynamaya devam

nfk canım yaa bir doktora git bencede göğüs ağrısıda kötü oluyor ya
bu arada hayırlı olsun yazılmışsın kursa aryamın dedikleri doğru hep çıkan soruların benzerleri
çıkıyor bol bol test yaparsan bile yeterli olur:34:

pempiş canım yaa ilacın yokmuydu ? şimdi nasılsın

aryam -ilbilgehatun yaa bizim kızında köpek dişi dün akşam bizi ayakta bıraktı yavrum ne kadar acıyor
kimbilir gece 3 oldu uyuyamadı yavrum sonra calpol ve diş için bir jel vardı onu sürdüm rahatladıda uyudu
ama biz uykusuz tabi ne yapalım canları sağolsun:34:

dilanaz kızınında beğenmesine sevindim sende yap kız kızın sevinsin:16:

born canım güzel haberlerle gelmişsin maşallah:nazar:

busmai sende tamirat masası yap kereme :1:
aldıklarının resmini bekliyoruz:34:

eaglee
canım çok geçmiş olsun allah daha beterinden korumuş olacağı varsa yanındada olsan oluyor üzme kendini:26:

Şimdi daha iyiyim canım sağol :)

dün akşam arkadaşlar çağırdılar onlarda çocuk istiyorlardı tahlil falan yaptırmışlar kızın tsh hormonları yüksek çıkmış onun tedavisine başlayacaklar şimdi
bir sürü şey sordu bende acaba öylemiydi diye bazı şeyleri hatırlayamadım sanki çok zaman geçti üstünden nede çabuk unuttum:44:

birde bowlıng oynadık playstationda eğlenceli bir akşamdı takiiii melisa 3 te uyuyuncaya kadar :1:

Allah'ım en hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin.

Üff yazamadım
Kavanozu aryam dedi pembişim sorun sende değil bende :D

Benden beklenmeyecek bi hareket de değil tabi :D

:( Allah annesine sabır versin. Düşünemiyorum bile böyle bir acıyı. Ufak çocuğa böyle birşey yapabilmek için de ne olmak lazım bilemiyorum. Allah sonumuzu hayretsin...

tarif buldun mu bari?

Yıldönümünüz kutlu olsunnnn :)

Süper abi Kerem :) maşallah yavruma..

geçmiş olsun canım.onlar bizim gbi olamazlar gerçekten de.pazar günü sadece ik dakika ayrıldım odadan geldim ki çocuk güzünü çıkarıyormuş az kalsın.kanepenin ucuna vurmuş. neden dikkat etmiyorsun diyorum eee çok hareketli diyor yaaa. gerçekten mi dedim.ben de uslu diye seni yanına bıraktım zaten dedim.

Babaya çocuğunu tanımasından ötürü +1000 puan :D

Eve geleli 20 dk oldu ve hasret gideriyoruz ;) açımmmmm, kafam şiştiiiii. Yine de hayat güzel :)

Back
X