Pamuk helvacım sen de baya yoruluyorsun hastalıktı yalnızlıktı derken

Allah daha büyük dert vermesin inşallah..
Karaciğer hastası oğlu olan bi arkadaşımdan bahsetmiştim ;pazartesi nakil olacakmış, inşallah herşey yolunda gider. Çok ağır bir süreçmiş ve yavrucak daha 1.5 yaşında

Ne kadar zor birşey
İlbilgecim sayılarla dua toplama işini ben de doğru bulmuyorum açıkçası ; ama ne kadar çok kişi dua ederse o kadar iyi bir sonuç olur tabi ki inşallah
Pembiş Efenin kızarıklığı geçti mi
Nfk cım çilekleri rondoda pudra şekeriyle ezip bi kat olarak muhallebinin üstüne de yayabilirsin
Elifnazcım bakalım kv ile daha ne maceralar bekliyor sizi :)) başlangıç iyi olmuş nazar değmesin
Evet bende de öyle
Erkekler kulübü mü oluyoruz yoksa:))
Güzel bi değişiklik olmuş size maşallah
Biz de dün eşimle avm ye gittikten sonra onun ailesine ve benim aileme kandilleşmeye gittik. Çok yorulduk ama olsun çok iyi oldu..
Perde işlerine haftaya bakacağız inşallah,eşimin işleri yüzünden aksadı biraz.
Bu arada bebek şekeri için aldığım kutular kargodan gelmiş ama ben pazara çıkmıştım tam o sırada gelmiş ,çok sinir oldum.. Şimdi şubeye gidip almam lazım öffffff
Yarın da doktor kontrolüm var çok heyecanlıyım:) Çünkü başka bir doktora gideceğim. Önceden gittiğime ;sezeryan sonrası normal doğum yaptırıyor diye gidiyordum ama herkes çok tehlikeli vs deyince hevesim kırıldı..ben de madem ameliyat olacağım deneyimli bir profesöre gideyim dedim ve bu doktor erkek.