herkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah
bugün çalışıyorum
ama yarın izinliyim en azından bugünde erken kaçma planlarım var kısmetse
nfk canım gezi planınız gerçekleşmiş detayları bekliyoruz belkim bizde o taraflara bir program yaparız
önerilerin önemli benim için
born canım hoşgeldin valla iyi tatil yaptın hıı kızın nasıl gittin mi hiç doktora
isim sare güzel isim adıyla büyüsün
busmai canım taşınma işleri başlamış maşallah kızz sen ne fenasın hemen adama telefon ettirip iptal ettirmişsin
gerçi sonuna kadar da haklısın bazı insanlarda çok düşüncesiz yaa
pempiş offff keyif günlerin bitti desene neyse boşver evinin direği yanınızda olsun fazla sana yardımcı olmasada en azından
arada bir oluyor değil mi
destiny canım sende taşınıyormuşsun kolay gelsin
doğum günü içinde ben bu sene iftar yemeği sonrası pasta keseceğim o yüzden bir araştırmam olmadı
aryamm tabiki doğum günü diye söyleyeceksin canım bunda utanılacak ne var ki
fesleğen fikri benimde hoşuma gitti kızz bende yapabilirim bak bu işi
bugün çalışıyorum
nfk canım gezi planınız gerçekleşmiş detayları bekliyoruz belkim bizde o taraflara bir program yaparız
önerilerin önemli benim için
born canım hoşgeldin valla iyi tatil yaptın hıı kızın nasıl gittin mi hiç doktora
isim sare güzel isim adıyla büyüsün
busmai canım taşınma işleri başlamış maşallah kızz sen ne fenasın hemen adama telefon ettirip iptal ettirmişsin
gerçi sonuna kadar da haklısın bazı insanlarda çok düşüncesiz yaa
pempiş offff keyif günlerin bitti desene neyse boşver evinin direği yanınızda olsun fazla sana yardımcı olmasada en azından
arada bir oluyor değil mi
destiny canım sende taşınıyormuşsun kolay gelsin
doğum günü içinde ben bu sene iftar yemeği sonrası pasta keseceğim o yüzden bir araştırmam olmadı
aryamm tabiki doğum günü diye söyleyeceksin canım bunda utanılacak ne var ki
fesleğen fikri benimde hoşuma gitti kızz bende yapabilirim bak bu işi