- Emoji Skoru
- 906
- Puanlar
- 163
Dun aysecikle parka gittik. Kucucuk bi topu vardi elinde. Dusurunce 3,5-4 yasinda bi oglan gelip aldi gitti.
Aysecik ardindan kisik sesle kibar kibar "vey topu veyy!" dediyse de cocuk coktan parkin diger ucuna isinlanmisti.
Eve gideceklermis annesi 10 dk ugrasti. Sonunda topu getirdi. Bana uzatti. "Bak bu bebegin topu, annesine veriyoruz" dedi. Ben de topu aldim. "Evet, bu bizim topumuz, izin istemeden alma" dedim. Cocuk yuzume kotu kotu bakti ve gerilip bi tukurdu.
Sok oldum, "aaa, cok ayip hic yakismadi" dedim. Bu sefer diger tarafima gecip yine tukurdu.Annesi de kaniksamis durumu. Dilinin ucuyla kusura bakmayin, blmyrm nasil vazgeciricez bu huyundan dedi.. Allah ana babasina guc versin, benim bile pataklayasim geldi veledi.. Simarikliga hic sabrim yok valla!!
okurken sok oldum ama çocugun örenek aldığı biri vardır mutlaka biryerden görüp başlamısdır. ailede pek bir uöursuz oyle özür dileyip naısl vazgectırıcez demekle vazgecmıyor cocuklar. ıyı dayanmıssın sne benım tepkım kesın sert olurdu yanı dövme olarak alınmasın ama kızardım cocuga .