O zaman biraz daha bekle canım zorlamaAryam çok duygulandım ya:'( şimdi bizim kuzularımız 2 yaşında mı oluyor? Şükürler olsun onları bize bağışlayan Rabbime.. acılarını göstermesin.. Taşınmaydı doğumdu derken Keremin artık 2 yaşında bir birey olduğunu unuttum gitti. Doğumgünü de lohusalığıma geliyor üstelik ramazan. Bakalım nolcak kuzum. Çooook duygusalım şu anda. Az önce On ikinci Melek kitabını bitirdim, okuyan varsa halimi anlar
İlbilgehatuncum hoş geldinnn
Pembişim sağol canım benim ,ben de geniş evde ferahlama hayalindeyim ama sağlık olsun huzur olsun en önemlisi bunlar.
Bu arada Keremin odasını da aldık; eşim arabalılardan istedi ama ben istemedim. Denizci temalı odamız, korsan Kereme :) Yarın yeni eve kuracaklar, inşallah güzel günlerde kullanırız
Destiny555 Evet onu ben de duydum ve Oğluş maalesef sabahları ıslak bezle kalkıyor![]()
On ıkıncı meleği okumadım ama duygusallığını anlıyorum canım. Ana olmak ne zor iş
Oğluş odasını hep guzel gunlerde kullansın canım
Ne güzel ya bi kız bi erkek maşallahBide illa her kutlamada cakepops yapip kullanilan renge gore kurdele bagliyrm hem kolay hem sik duruyo yarin kizimi gorucm ins uyuyamiyorm :)
Cakepops ne olaki
http://www.ufukmutfakta.com/2013/02/cupcake-browni-ve-dogumgunu-menusu.html?m=1Ya benim tel cidden mahvoldu cupcakele ilgili resim veya link eklicektm olmadi google a kulahli cupcake yazsana aryam ilk cikan var onlardan yapmistk yegenimin dogum gunune cok.begenmisti herkes farkli olabilie bi fikir olur simdi olmasa da diger dogumgunlerine
Bu link mi
Çok iyi oldu, herkesi gördüm.Gezdik, geldik.![]()
Hoşgeldin canım gözün gönlün açılmıştır