canlarim sizleri cok ozledik...
bu memleket gezimiz.cok kotu geciyor hayatimin en kotu anlarini yasadim cok uzunca anlatamicam ama yasir kayboldu

((
hersey saniyeler icinde gelisti bi dugune gitmistik ben yigenim ve yasirin pesinde kosturuyodm hamilr.halimle ortada dolasmiyim diye enistem goz kulak olcakti dugun cok kalabalikti kasla goz arasinda disari kacmis bir anda yasir yok diye bagrinti oldu yemin ediyorum hayatimda daha kotu bi an yasamadm bir iki surmemistr ama yani.kelimelerle anlatamiyorm disari ciktik sag sola bakiniyoruz ve dugun salonu sahilin dibi denize.mi uctu biri mi.kacirdi ya aklimdan neler gecti off.dusundukce bayilcak gb oluyorum sonra karsimda tekrardan gorunce Allah'im ya gercekten cok zor biseymis sukurler olsun bagislayan Allah'ima...gercekten bu yillardir olan kayip olaylari ne aci bisey

(
ikinci olay da gece buyuk bir kut sesiyle uyandim inanilmaz aglamaya basladi yataktan dusmus ama basladi ogurmeye feci kusu tabi inanilmaz korktum kaldirdim baktim biyerinde bisey yok ama kusma cok.kotu bi belirti sonucta 1 saatten fazla gozlemledim internneten arastrdm doktora goturmedik oyle kaldi ins bisi olmaz su ana kdr iyi gorunuyor..
ayy kendimi.anlattim.durdum sizlerde ne var ne yok herkesler iyidir ins...