- Emoji Skoru
- 322
- Puanlar
- 698
Hiç kimse yazmamış bugun
Ben evi yerleştırdım sayılır yoruldum. Sonra saat üçte bi arkadasa ev görmesine gittim evi çok hoş bahçeli falan sonra eve geldim kaldıgım yerden devam. Eşim de yardım etti saolsun sonra tekrar annaneye geldik ceylin bizi çok özlemiş bi beni bi babasını öpüyor:) kücücük seylerde nasıl güzel duygular var ya babası uçan balon almıştı iki gun önce sonra balon kaybolmuş evden. Sonra annem benı aradı balon yok dıye ama ağlıcak nerdeyse üZüntüsünden. Sonradan anladıkli balon balkondan ucup gitmiş:) çunku ceylin balon nerde diye sorunca telaşlı bı sekilde balkona giderek bişeyler anlatıyor eliyle gökyuZunu göstererek ditti diyor:) demekki balonu balkona götürüp ipini bıraktı:)
Artık herşeyi anlatıyorlar değil mi,büyüdüler
Bal oldular bal :)
Bu akşam Keremi market arabasına oturttuk aldıklarımızı da yanına koyduk. Kasadayken biz malzemeleri alıp kasiyere veriyoruz Kerem hala arabada tabi..Sonra kendi uzatmaya başladı :)) Market arabasındakileri sırayla tek tek kasiyere verdi ,kasiyer de geçirdi; çok komikti :) En son Kerem paşayı da çıkarıp eve doğru yollandık