Selam kızlar sabahtan beri girip okuyom ama anca fırsatt buldum yazmaya
Benım evin derz araları kararmıştı asabımı bozuyodu önce tellıyım dedim istediğim sonucu alamadım sonra bende aldım derz tozunu bi güzel karıstırdım suyla ondan sonra bastım fayansların üstüne
Ceylinide annemde bırakmıştım kocamla parmak ucunda yurumekten bi hal olduk bugunde fayansların üzerindeki derzleri temizledim. Geberdım ama değdi ayna gibi bembeyaz oldu fayans araları
Ay canım ya dün o piknikte üşütmüştür o
Akşamları bayagı serin halçok geçmiş olsun
Kıs pala remzi güldürdün gece gece

Hıh siz şimdi otomatikle araba kullandınızı zannediyonuz dimi:) vitesli araba candır:) havsı var bi kerem:) atcan vitese sağ elini sol elide cama dayayıp direksiyonu tutcan:) gunes gözlüklerinide unutmıcan:)vercen gazı gazı verdikçe vitesi atçan :)
Gerçi haklısın galiba meme konusunda çünkü ceylin sadece aksamları emiyordu son zamanlarda ben de o yuzden küt diye kesmiştim memeyi
Peki nasıl gidiyo şu anda
Cok gecmiş olsun canım inşallah ayşeciğe geçmez çok haklısın bebeler hasta olmasında
Bi de ben dolaşsam şöyle evdi tasımaydı anneme git geldi bi fırsatını bulamıyorum
Eteğin kodunu söylersen viaporta bakabilirim canım cuma gunu karneyi verdikten sonra gidebilirim belki
Okula gönderme artık zaten bi de allah korusun hastalık falan
Olsun sağlık olsun canım çalışmak iyidir
Senın yedeğin yok malesef kendıne ıyı bak bu yuzden
Hadi bakalım :) damattan daha yakısıklı olacagı kesin