Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydınlar herkeseeeeeeeee :) güzel bir gün olsun inşallah :)

Tembel topikcanlarrrrrrrrr. Nfk ödev ver kız topiğe bak kimse yazmıyo :D :p

Bugün önce a101den oyuncak sepeti almaya gideceğim. Sonra 10 gibi kv ile bi tanıdığa sabah kahvesine gideceğiz. Öğle yemeğinde de doğum günü olan arkadaşımı yemeğe götüreceğim inşallahhhh. Boş gün demek hareket demekkkkkkk :)

Günaydın hanımlar , yazamadım kaç gündür ama takipteyim (;
Cansel , geçmiş olsun canım kendisine birşey olmasın da canınız sağolsun diyelim. Bizim oğlan da şu sıralar eline geçeni fırlatmaya başladı , çiçeklerimi ve tv yi korumam gerekiyo hışmından :KK45:
Pembişim dopdolu geçecek günün ne güzel.. Iyi eğlenceler :KK15:
Born den haber var mı , minik Zümra teşrif mi etti yoksa :nazar:
Hepinize sağlıklı hayırlı bir gün diliyorum ...

Selam canlar..

Dun aksam ustu yakin bi akrabamiz (yasliydi) vefaat etti. Mubarek bi insandi, olumu de oyle oldu. Allah rahmet eylesin. Ogleye cenazesi kalkacak, siz de birer fatiha okuyun lutfen..

Ben de gidecektim ama yegenim hasta old icin okula gidememis, ben bakiyorum. Nenedeyiz.. Herkese hayirli huzurlu bi gun diliyorum. Allah anamizi babamizi basimizdan eksik etmesin, hayirli uzun omurler versin..

Selam canlar..

Dun aksam ustu yakin bi akrabamiz (yasliydi) vefaat etti. Mubarek bi insandi, olumu de oyle oldu. Allah rahmet eylesin. Ogleye cenazesi kalkacak, siz de birer fatiha okuyun lutfen..

Ben de gidecektim ama yegenim hasta old icin okula gidememis, ben bakiyorum. Nenedeyiz.. Herkese hayirli huzurlu bi gun diliyorum. Allah anamizi babamizi basimizdan eksik etmesin, hayirli uzun omurler versin..
Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun insallah...

Nfkcım başınız sağolsun canım benim. Mekanı cennet olsun inşallah.

Arkadaşımı bekliyorum kafede. Bu hayata alışabilirim :) eskiden ne kadar rahatmışım. Ama Efenin tırnağını bu rahatlığa değişmem :KK66:

Selam herkese
Pembiş bugün verimli geçecekmiş ne güzel
Nfk artık ikinci çocuğa da bakabiliyorsun he, maşallah
Kızlar farkında mısınız artık iyice sosyalleştik falan açıldık yani kırdık zincirlerimizi :) maşallah diyelim

Bende de bugün temizlik var, gerçi yarına eski pis haline döneriz ama neyse..

Annemler kurban bayramında istanbula gideceklermiş kardeşimin yanına. Ben de gitsem mi diye düşündüm ama 10 gün kalacaklarmış o kadar süre eşimden ayrı kalamam gibi geldi vazgeçtim. 2 çocukla zor.
Bir de kardeşimin görüştüğü kızın ailesiyle tanışacaklar..Keremle oraya gidemem malum :(
ama sonra onlar da samsuna gelecekmiş o zaman tanışırım artık.
Sonra söz yapmaya gideriz tekrar istanbula; o zaman giderim inşallah..

pembis ozendiriyorsun bizi. afiyet olsun bol muhabbetler
nfk, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
busmai, sen geldiğinde ayarlanır kesin bu buluşma işi:KK71:

Bu ne ya kimse bişey yazmamış saatlerdir
Cansel benim gelmem bikaç ayı bulur :)) gerçi topikte bu yavaşlık oldukçaaa :D

Bu akşam babasıyla uzun uzun oynayan keremcik çok mutlu oldu ve "hadi yatağa"
dediğimde hiç ses çıkarmadan gidip yattı. Şok olduk.
Halbuki gün boyu temizlik varken zıvanadan çıkmıştı.
Eee ara sıra böyle melek olmasalar zaten napardık:)
Mert de uyudu, ev sessizleşti. Boşluğa düştüm :)
Ah ah, İyi ki varlar yoksa ne kadar soğuk ve sıkıcı oluyor evimiz..
Pembiş haklı , rahatlığı tırnaklarına değişmeyiz yine de :)

Kocacanım yarın maça gidiyo istanbula. Tutturdu siz de gelin diye. Çok yorgunluk olacak ama oğluşa CAdan mont HMden de bişiler bakmak istiyorum. Kararsız kazıma bağlandım.

Bu arada kocacığımı şimdiden işlicem ki busmai istanbula geldiğinde bi aksilik olmazsa biz de gelelim ;) çok heyecan vericiiiiii :D

günümüz aydın, cumamız mübarek olsun canlar...
Günaydınlar herkeseeeeeeeee :) güzel bir gün olsun inşallah :)

Tembel topikcanlarrrrrrrrr. Nfk ödev ver kız topiğe bak kimse yazmıyo :D :p

Bugün önce a101den oyuncak sepeti almaya gideceğim. Sonra 10 gibi kv ile bi tanıdığa sabah kahvesine gideceğiz. Öğle yemeğinde de doğum günü olan arkadaşımı yemeğe götüreceğim inşallahhhh. Boş gün demek hareket demekkkkkkk :)
kız diye diye dilimde tüy bitti.. tembel bu gacılar, tembeeel!:KK45:

günün sosyal ve güzel geçmiş ne güzel.. o oyuncak sepetinden çok memnunum ben.
ayşecik neler yapıyor da hala sağlam..

Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun insallah...
Allah razı olsun canım, inş mekanı cennet olur..
Nfkcım başınız sağolsun canım benim. Mekanı cennet olsun inşallah.

Arkadaşımı bekliyorum kafede. Bu hayata alışabilirim :) eskiden ne kadar rahatmışım. Ama Efenin tırnağını bu rahatlığa değişmem :KK66:
sağolasın bacım, amin..
Selam herkese
Pembiş bugün verimli geçecekmiş ne güzel
Nfk artık ikinci çocuğa da bakabiliyorsun he, maşallah
Kızlar farkında mısınız artık iyice sosyalleştik falan açıldık yani kırdık zincirlerimizi :) maşallah diyelim

Bende de bugün temizlik var, gerçi yarına eski pis haline döneriz ama neyse..

Annemler kurban bayramında istanbula gideceklermiş kardeşimin yanına. Ben de gitsem mi diye düşündüm ama 10 gün kalacaklarmış o kadar süre eşimden ayrı kalamam gibi geldi vazgeçtim. 2 çocukla zor.
Bir de kardeşimin görüştüğü kızın ailesiyle tanışacaklar..Keremle oraya gidemem malum :KK43:
ama sonra onlar da samsuna gelecekmiş o zaman tanışırım artık.
Sonra söz yapmaya gideriz tekrar istanbula; o zaman giderim inşallah..
di mi? sosyalleşmek iki senemizi aldı ama :KK45:
ama bize iyi örnek oluyorsun, merte rağmen gezdiğini dolaştığını görünce biz de aşıyoruz kendi koyduğumuz duvarları..

söz ne zaman olur bilmiyorum ama sen gelince tekrar toplanırız kııız!:D

pembis ozendiriyorsun bizi. afiyet olsun bol muhabbetler
nfk, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
busmai, sen geldiğinde ayarlanır kesin bu buluşma işi:KK71:
sağol bacım.. en geç busmai gelince toplanar ız artık :p
Bu ne ya kimse bişey yazmamış saatlerdir
Cansel benim gelmem bikaç ayı bulur :)) gerçi topikte bu yavaşlık oldukçaaa :D

Bu akşam babasıyla uzun uzun oynayan keremcik çok mutlu oldu ve "hadi yatağa"
dediğimde hiç ses çıkarmadan gidip yattı. Şok olduk.
Halbuki gün boyu temizlik varken zıvanadan çıkmıştı.
Eee ara sıra böyle melek olmasalar zaten napardık:)
Mert de uyudu, ev sessizleşti. Boşluğa düştüm :)
Ah ah, İyi ki varlar yoksa ne kadar soğuk ve sıkıcı oluyor evimiz..
Pembiş haklı , rahatlığı tırnaklarına değişmeyiz yine de :)
çatlak anneler; çocukları yatırana kadar bin uğraş, sonra bin özlem :KK37:
Kocacanım yarın maça gidiyo istanbula. Tutturdu siz de gelin diye. Çok yorgunluk olacak ama oğluşa CAdan mont HMden de bişiler bakmak istiyorum. Kararsız kazıma bağlandım.

Bu arada kocacığımı şimdiden işlicem ki busmai istanbula geldiğinde bi aksilik olmazsa biz de gelelim :KK66: çok heyecan vericiiiiii :D
vuu gelin gelin bacım! :KK68:

Günaydın kızlar , hayırlı cumalar, haftanın son günü nasıl geliveriyo hemen koşturmacalı , Allah sağlık huzur versin hepimize.... Busmai , hayırlı olsun canım , gelininizin ailesi istanbulda ise çok gelip gideceksiniz daha insallah , görüşmek de nasib olur insallah ... (; pembiş siz de gelirsiniz, çok heyecanlı düşünmesi bile :KK54:

Hepimiz için, sağlıklı hayırlı bir gün olsun insallah En Büyük TÜRKİYE

Özellikle şu son iki gündür, inat etme iyice kendini gösterdi Selim'de ..
Gece yatmadan çişini yapmamak için inat etti , tabii gece uyanmadığı için sabah da azıcık ıslanmış önü , rahatsız olup uyandı ağlayarak , bu defa da kıyafetlerini değişmemek ve tuvalete oturmamak icin bayağı bi sıktı kendini ağladı .. Kendi haline bıraktım birkaç dakika, anne giydir diyerek yanıma geldi kendiliğinden... Allah'tan krizler kısa sürüyo:KK45:
Öte taraftan da ablası , bugünlük okula gitmesem diyordu. Neyse ki sakince atlattık bu sabahı da çok şükür..:D

Özellikle şu son iki gündür, inat etme iyice kendini gösterdi Selim'de ..
Gece yatmadan çişini yapmamak için inat etti , tabii gece uyanmadığı için sabah da azıcık ıslanmış önü , rahatsız olup uyandı ağlayarak , bu defa da kıyafetlerini değişmemek ve tuvalete oturmamak icin bayağı bi sıktı kendini ağladı .. Kendi haline bıraktım birkaç dakika, anne giydir diyerek yanıma geldi kendiliğinden... Allah'tan krizler kısa sürüyo:KK45:
Öte taraftan da ablası , bugünlük okula gitmesem diyordu. Neyse ki sakince atlattık bu sabahı da çok şükür..:D
Dün akşam kerem babasına" kaka geldi "
dedi; ben de hadi götür klozete oturt dedim.
Oturdu babası oturtunca ,ama hemen kalkmak istedi yapmiycam dedi
Israr etmedik biz de.

Ama babasına söylemesine ve oturturken korkuyorum diye bağırmamasına çok şaşırdım.
Eşime diyorum ki sen 3 gün evde olsan bu çocuk öğrenir tuvaleti :D

Nfk cım Allah rahmet etsin yazmayı unutmuşum bu arada.. Yaşlılar çok özleniyor.
Evet 2 çocukla daha çok çıkıyorum sanki ne kadar imkansızsa o kadar inatlaşıyor insan :D

Beni baskı altında bırakmayın kız, karşıya gelme fırsatım olmazsa kalır buluşma

Dün akşam kerem babasına" kaka geldi "
dedi; ben de hadi götür klozete oturt dedim.
Oturdu babası oturtunca ,ama hemen kalkmak istedi yapmiycam dedi
Israr etmedik biz de.

Ama babasına söylemesine ve oturturken korkuyorum diye bağırmamasına çok şaşırdım.
Eşime diyorum ki sen 3 gün evde olsan bu çocuk öğrenir tuvaleti :D
Sağı solu belli olmuyor bu ufaklıkların , vakti varsa bir el atıversin babası (;
Nfk cım Allah rahmet etsin yazmayı unutmuşum bu arada.. Yaşlılar çok özleniyor.
Evet 2 çocukla daha çok çıkıyorum sanki ne kadar imkansızsa o kadar inatlaşıyor insan :D

Beni baskı altında bırakmayın kız, karşıya gelme fırsatım olmazsa kalır buluşma
E olmadı bizim tarafa gelirler bu defa (;

Meraba kızlar
Hayırlı cumalar
Buluşma işi karşıda olacak sanırım
Busmai ve pembiş de mi geliyor :)
Nfk basın saolsun canım allah mekanını cennet eylesin

Destinycim aylar sonrasının muhabbeti bu kısmetse :D ama ben avrupa tarafına gelemem sanıyorum ya. Hiç bilmiyoz biz oraları :(

Back
X