Pazar gününü sevmem için p. Ertesinin boş olmadı lszım.Haşhaşlı tatlı yapacaktım bugun guya. Canım hiç istemıyor yav. Uykumu da alamadım. Uyuyasım var. Fırında patates oturtma var onu bırakıp gidemiyom da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazar gününü sevmem için p. Ertesinin boş olmadı lszım.Haşhaşlı tatlı yapacaktım bugun guya. Canım hiç istemıyor yav. Uykumu da alamadım. Uyuyasım var. Fırında patates oturtma var onu bırakıp gidemiyom da
Sorma yav. Ömrüm fırınla bulaşık makinası arasında gecıyor:)İyiki yapmamışsın. Hiç sevmiyom haşhaşlı tatlarıseni de ya fırın ya bulaşık makinesi durduruyo bak dikkat et yani :)
Benım de öyle geçtı işte. Yaptıgım işleri bile sürünerek yaptımbenimde bugün yarı temizlik yarı tembellikle geçti. uyuz bir gün gerçekten
Ay ne guzel olurdu. Benım pazartesi sendromum pazardan baslıyorPazar gününü sevmem için p. Ertesinin boş olmadı lszım.
Afiyet bal olsun canikom :)Nfk nerelerde. Hala konserin etkisinde sanırım:)
Sorma yav. Ömrüm fırınla bulaşık makinası arasında gecıyor:)
Artık cok gec pembiş. Hashaslı tatlıyı yaptım. Cay da demledim. Birazdan yicem afiyetle:)
Benım de öyle geçtı işte. Yaptıgım işleri bile sürünerek yaptım
Ay ne guzel olurdu. Benım pazartesi sendromum pazardan baslıyor
Yuhh korkuluk bariyerını de asmış yani. Yok anacım sen ona yere yatak yap uslanana kadar. Ya da yere yorgan falan ser de hıc olmazsa yumuşak zemine dussunAy bu arada anlatmayı unuttummmm. Dün gece bi gürültü ile uyandık. Ardından da bir "anneeeee" seslenmesi. Benim çılgın oğluşum koca yatağa sığamayıp ayak kısmından yere uçmuş!! :) bugün oraya da bolca yastık istifledim. Zaten minder vardı ama olsun. Deli yatmada uzayız yani![]()
Saol can:)Afiyet bal olsun canikom :)
Ay heycanlndım. Dualarım seninle born. İnşallah sağlıkla al kuzunu kucağınaKizlar bugum doktorum yurtdisindan geliyr bu bebe resmen doktorunu.bekledi bugun sanirim suni.ile.alalim.dicek olmadi en gec yarin sabah yatis yapar sizden cok dua istiyorum.hem.cok korkuyorum hemde cok.heyecanliyim.kizima sag salim kavusmak istiyorum cok.dua edin ne.olur oglen ancak gidebilicem ben sizi haberdar ederim duruma gore ins
düşe kalka buyuyecekler işte:)Günaydınlar herkeseeeeeeeee :)
Destinycim sağol canım yemiş kadar oldum :) bariyer yatağın yanını koruyor ya o aşağı doğru gitmiş. Yastık istifledik işte bakalım :) gece de kalkıp mızırdandı 1 gibi. Uyutmaya gittiğimde yanında uyumuş muyum?!? 5 gib geldim yatağıma.
Borncum sağlıkla kurtul canım inşallah. Sen muhtarımıza haber ver o bizi bilgilendirir![]()
Kizlar bugum doktorum yurtdisindan geliyr bu bebe resmen doktorunu.bekledi bugun sanirim suni.ile.alalim.dicek olmadi en gec yarin sabah yatis yapar sizden cok dua istiyorum.hem.cok korkuyorum hemde cok.heyecanliyim.kizima sag salim kavusmak istiyorum cok.dua edin ne.olur oglen ancak gidebilicem ben sizi haberdar ederim duruma gore ins
Bu deli kadir kadar deli yatan da hic duymadim yaaaMeğer totomdan haberim yokmuş!! Oğluş gece yastıklar ve yatağın arasına sıkışıp kalkmış yine (ayak tarafında). Babası yerine koymuş ama yanında durmayınca uyanmış tabi veletcan. Yani gece ben o sese kalkmışım haberim yok![]()
He yauvbu regl zamanları kimse yaklasmasin yanımıza![]()
Büyük çocuklar kalabalık halindeyken farkında bile olmazlar ki biizm kuzularınGünaydın hanımlarrr. herkeze hayırlı huzurlu, mutlu, sağlıklı, bol neşeli ve herşeyin gönlünüzce olduğu, mutluluk haberleriyle dolu bir hafta geçirmenizi diliyoruuuum.
Hafta sonu avm deydim. orda güne güzel ve eğlenceli başladık hüsranla devam ettik sonrasında kudurukluk dolu bir gün geçirdik. boyama gününden bahsetmiştim. batu çok eğlendi heryeri boyadı tabii kendini üstünü başınıda. yanımda yedek kıyafet getirmiştim zaten boyama sonrası üzerini değiştirdim. sonra ısrarla çocukların arasına karışıp müzik eşliğinde eğlenmesini sağladım. eşimde ısrarla çocuğa bişey olur bırakmayalım dediysede onu dinlemedim ve bıraktım. palyaçolarda vardı. kendi yaş grubundan çok çocuk vardı ancak büyük yaş grupları da vardı. çocuğun bitanesi deli gibi koşarken oğluma çarptı ve oğlum direk gibi kafa üstü yere yapıştı. çok moralim bozuldu. batu kolay kolay ağlayan bir çocuk değil canı çok yandıki yavrum çok ağladı. yerler yapay çim seriliydi ama elimle dokundum bayaa sertti. o çocuğu pataklamak geçti içimden. anneside geriden öküz gibi seyrediyordu. . çocuğu sakinleştirmeye çalıştım sonra oradan çıktık. tiyatro gösterisini izleyemedik bu yüzden. kendi yaş grubuna uygun bi oyun alanı vardı orada oynamak istedi. kırmadık orada bayaa oynadı hatta kudurduktan sonra evimize gittik. okadar yorulduki arabada giderken uyuya kaldı. çok moralim bozuldu birdaha bukadar ısrarcı olmıcam. pişman oldum o çocukların içine bıraktığıma.