- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 373
Bitli gacılaaar
Hepimiz bitlenmişiz anlaşılan :) bi de ben shçek'e etüt öğretmenliği yaptım bir süre; orda bitlenmiştim çok kötüydü büyükken bitlenmek!
Bakalım born un lohusalık nasıl geçer :)
Hepimiz bitlenmişiz anlaşılan :) bi de ben shçek'e etüt öğretmenliği yaptım bir süre; orda bitlenmiştim çok kötüydü büyükken bitlenmek!
Maşallah maşallah14 ekim 2014 saat 15.00 civari yasirin kardesi, annesinin kucuk kuzusu zumra dogdu.![]()
Sunni sanci ve epiduralle saglikli bi bebek dunyaya geldi. Annesinin ilk yorumuna gore ayni yasir gibi kucuk bir bidikmis.
Yarin ziyarete gidelim, gelenler el kaldirsin![]()
Bakalım born un lohusalık nasıl geçer :)
Ay Allah korusun zaten böcekten çok korkarım kaşındım şimdiEvet cansel su bazlı marshall dı , bu defa polisan su bazlı önerdi usta .
Pembiş , öyle ilaçlar spreyler tokalar çok pratik de, yine de ayıklamak , ufacık çocuğu şampuanla bekletmek kontrol etmek vs zor );
Koştum eczaneden paranit bit şampuanı aldım, tokalar tükenmişti iki tane yaka rozeti aldım ben de ..kızım eve geldi baktım kaşınmıyorkontrol de ettim birşey yoktu çok şükür... Artık önlemlerimizi aldığımıza göre gelsin bitler
Zümracık gelmiş Hoşgelmiş, sağlıklı ve anneli babalı uzun ömrü olsun insallah ... Nfk hastaneye mi gideceksin canım ?
Oof içim daraldı valla :) akşamları ben de perte çıkıyorumuykuyu bırakmadı bizimki 12-1 gibi uyumuyor 2 de çok gec kalkması 4 tek çocuk olsa gec yatmasi belki sorun olmaz ama artık aksamlari benim iuice enerjim düşüyor. bugün kızın odevini gunduzden hallettik. oglusuda yatirdim amma bu seferde küçük velet uyumadi![]()