Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

dün şirketin dr ları geldi bütün personel sağlık kontrolünden geçtik. aşı kartın varmı diye sordular bende yok dedim. yani bu aşıyı bendende istediler. çok garip ya ince ince taradılar resmen. o aşıyı olmak bukadar şartmı yaaa pembiş...
Genel anlamda zaten gerekli bi asi. Ozellikle hamilelikte daha da muhim oluyor. 5 dozu tamamlayinca omur boyu koruyuculugu var diye biliyorum.

Ecrin, saol canim. Agir geciyor grip, beni kirdi gecirdi resmen.
Sevindigim, esim ve aysecik daha kolay atlatti. Aysecikte antibiyotik kullandim tabi onun da etkisi var.

Monun iyi, az degil kesinlikle. Bebek ziyaretinde daha fazlasi da olmaz, olmamali da :KK14:

Gunaydinlar.. Biz neneye geldik. Birazdan da neneyi dr randevusuna goturmek icin cikicaz.

Pembisim, iki haftanin cok onemli old sanmiyorum. Neticede iki doz arasinda 1 sene gibi bi sure var. Bugun yada yarin gidip yaptirirsin. Sen soylemesen hatirlamazdim. Ben de asi kartima bakayim..

Colicos, hadi hayirli olsun. Su foto isine takilma bence senin icin iyi ve hayirli olacak. Bak ben de merak ettim simdi. Bu arada sacinin fotografini hala gondermediiiin.
Saol canım inşallah. Biraz fazla takıldım ama gerçekten istemediğim birşey. belki birgün başka biryerde çalışırım o zaman tuhaf olmazmı. ben geri adım attıkça üstüme düştüler. saçımın fotosunu gönderecektim de eşimin telefonunda baktım çok geriden çekilmiş. net belli değil. daha net bir foto yollarım söz. katalog internette yayınlanınca haber veririm mesaj atarım sana.

Eaglee, senin kuzular nasil oldu?..

Colicos, saol bacim. Burnum hem akiyor hem tikali. Derin muammalar yasiyorum :KK45::KK45:

Genel anlamda zaten gerekli bi asi. Ozellikle hamilelikte daha da muhim oluyor. 5 dozu tamamlayinca omur boyu koruyuculugu var diye biliyorum.
yaptırcam mecburen. bidaha kontrole geldiğimizde kartı istiyoruz dediler. iyi bişey aslında ama iğneden nefret ediyorummm.

Hahahh çok güldüm. dün bayaa bit muhabbeti yapmışsınız.

BORNCUM Geçmiş olsun veee gözünaydın. yavrucuğunu çok güzel bir tarihte, sağlıkla kucağına almışsın. çok mutlu oldum. bizim içinde kokla ve öp kuzuyu. Mutlulukla sağlıkla büyütmen dileğiyle tatlım.:KK68::KK68::KK68:

Anilar gozumuzde canlandi :confused:
evet öyle olmuş. birkez bende bitlendiğimi hatırladım şimdi. hatta saçımı bayaa kısa ketirmişlerdi. yazıkmış bize yaaa. ozamanlar ne ilacı vardı ne birşey.

Born dun taburcu oldu, evine gecti. Dikislerim agriyor dedi. İns bikac gune iyilesir.

Born dun taburcu oldu, evine gecti. Dikislerim agriyor dedi. İns bikac gune iyilesir.
sezaryan olmuştu değilmi. oyy kıyamam, bilirim acısını. zamanla düzelir. sezaryan çok kolay bir yöntem ama sonrası biraz çektiriyor.kötü anılarım canlandı benimde. dikişli halimle lohusalıkta yarım saat uyumak nasip olmamıştı.

ya bazı hemşireler çok güzel iğne yapıyorlarda bazılarıda çok can yakıyorlar beyaaah.
O gercekten cok onemli bi faktor. 3 sene once epey bi hasta olmustum. Cok agir bi igne vermisti dr, 10 taneydi. 3 farkli kisi tamamladi. Biri bi tanesini yapti totomun ustune oturamadim. O nasil bi agriydi. Bi de igneyi yaparken "derin nefes al, eger nefesini tutarsan ilac dagilmaz felc olursun" falan diyip beni nasil germisti. Bu dedigim de 45-50 yasinda bi hemsire yani. 7 tanesini devlet hastanesinde tecrubeli bi hemsire yapti, ne esnasinda ne sonrasinda zerre agrim olmadi.

Bitli gacılaaar
Hepimiz bitlenmişiz anlaşılan :) bi de ben shçek'e etüt öğretmenliği yaptım bir süre; orda bitlenmiştim çok kötüydü büyükken bitlenmek!

Maşallah maşallah
Bakalım born un lohusalık nasıl geçer :)

Ay Allah korusun zaten böcekten çok korkarım kaşındım şimdi

Oof içim daraldı valla :) akşamları ben de perte çıkıyorum
Akşamları eve gidince benimde pilim bitiyor resmen. sanırım halsizlikte eklenince derman kalmıyor.

sezaryan olmuştu değilmi. oyy kıyamam, bilirim acısını. zamanla düzelir. sezaryan çok kolay bir yöntem ama sonrası biraz çektiriyor.kötü anılarım canlandı benimde. dikişli halimle lohusalıkta yarım saat uyumak nasip olmamıştı.
Yok canim sezercik degil epiduralle normal dogum yapti. Daha cabuk iyilesir diyorlar.

O gercekten cok onemli bi faktor. 3 sene once epey bi hasta olmustum. Cok agir bi igne vermisti dr, 10 taneydi. 3 farkli kisi tamamladi. Biri bi tanesini yapti totomun ustune oturamadim. O nasil bi agriydi. Bi de igneyi yaparken "derin nefes al, eger nefesini tutarsan ilac dagilmaz felc olursun" falan diyip beni nasil germisti. Bu dedigim de 45-50 yasinda bi hemsire yani. 7 tanesini devlet hastanesinde tecrubeli bi hemsire yapti, ne esnasinda ne sonrasinda zerre agrim olmadi.
ençok iğneyi hamileliğimde yedim. allah nasip etmesin arka arkaya iğne olmakta çok yıpratır. totonun üstüne nasıl oturdun. annemde olmuştu senin gibi. bel fıtığı vardı onda artık iğneden taşlaşmıştı totosu. ancak özelde olsa hastanelerdeki o sedyelerden de nefret ediyorum mikrop yuvası her türlü hasta yatıyor. ama yinede tabi allah başımızdan eksik etmesin. hastanelere ihtiyacımız var.

Back
X