- 29 Aralık 2007
- 3.414
- 1.153
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma sormaSenin bu abin de pek hain bi domdommus pamuk helvacok satasiyormus sana cocukken.
Insallah ..born gelsinde bi doğum hikayesini anlatsın. normal doğum dikisleride acitir ama sezeryan kadar uzun sürmez. çabuk toparlanir inşallah
bacıııııım!Nfk kız ben sana geçmiş olsun demedim benceeeeee. Geçmişler olsun gururumuz ve biricik muhtarımız, bacımız, canımız, nfk sultanımız
Bu boş günümü de ütüye, çamaşıra, ev süpürüp toz almaya armağan ediyorumbi ara da banyo yapıp aşıya gidicem inşallahhhhh. Korkmayın iğneden beaaaaa accık acıyo işte :)
Colicos bi kendini çekip yollayamıyon nfkya beaaaaaaa. Anca otur katalog hazırla sen:)
Normal doğum dikişi daha çabuk kaynıyo olabilir ama ben yine de karnımda dikişi tercih ederim :)
gözün aydıın.. Rabbim iki bebeğini de analı babalı, sağlıklı büyütmeni nasip etsin.Canlarim...
iki cocuk anasi oldum :)))
Cok farkli duygulardayim...bi kizim var artik elhamdulillah ikimizde saglikla.kurtulduk...
dogum hikayem aslinda zaten zamani dolmus oldugu icin 42. Haftada sali gunu sabah 9.30ta dogumhaneye gittim daha bana hicbir isleme baslanmamistiki birden dogumhaneye agrilar icinde bi bayan geldi ve direk dogumhaneye aldilar dakikalar icinde dogurdu ben tabi saatlerce sanci alicam birden evde kendi sancisiyla direk catala giden birini gorunce yan tarafta bagris cagris bi dogum ilk anda almasam mi suni sanci diye korkmaya basladim annem hep yanimdaydi esimi de bi kac kez.aldilar ama o anlarda insan kimseyi gormuyoki..neyse ebe ilk muayenede cok.olumsuz konustu 2 cm aciklik var ama bebek.cok yukarda falan bin sey soyledi laam suni sanci verildi tabi bende bi korku ki ilkinde yasadiklaimdan ama Allah a sukur hizli ilerledi acilma 12 gb epidural aldm ama o kdr da azaltmadi sancilari 2gb delircek hale geldim 3e 5 kala bebis dogdu aksam yasir hastaneye gormeye geldi kardesim cok tatli dedi resim fln cekildik sonra hastaneyi ortaligi katti en kotusu de grip su anda ve.cok mizmiz ben kendimden cok onu dusunuyrm herseye agliyo her gelen cikolata veriyo eline milletle mi ugrasayim napiyim karar veremedim dikislerim de cabasi bu sefer dogum ani cok skntili gecti dikislerimle de batikon falan veren olmadi pansumansiz kaldim sanirim ondan oldu karmasik yazdim ama boyle iste
ha hahh heyaa valla iyi tanımışsın beni. ya yollamaya yollarımda adamakıllı bi foto lazım değilmi. bide bu aralar çok yoğun ve yorgunum hiç bişey yapasım yok. söz walla göndercem ama. yarın katalog çekimi için ne giysem onu düşünüyorum şimdi.bacıııııım!
daha da sürer onun fotoğraf atması, ben sana diyim
evet, alt taraftaki her türlü müdahale düşüncesi beni de geriyor..
sanırım bu bakımdan sezaryen en güzeli..
gözün aydıın.. Rabbim iki bebeğini de analı babalı, sağlıklı büyütmeni nasip etsin.
ailesine ve milletine hayırlı evlat olsunlar inş.. aramızda doğum bekleyen kalmadı.
ama her an birisi, 'hamileyiiim' diye meydana çıkabilir
yasire geçmiş olsun.. hastalık zamanlaması kötü olmuş. dr a götürmüşler mi?
belki antibiyotikle daha kolay atlatabilir. dediğim gibi ben şuan pert durumdayım.
el kadar bebeyi düşünemiyorum. Rabbim tez zamanda acil şifalar versin tüm hastalara..
bugünlerde sesin çıkmıyo sende yoğunsun anlaşılan pembeciiim.Nfk kız ben sana geçmiş olsun demedim benceeeeee. Geçmişler olsun gururumuz ve biricik muhtarımız, bacımız, canımız, nfk sultanımız
Bu boş günümü de ütüye, çamaşıra, ev süpürüp toz almaya armağan ediyorumbi ara da banyo yapıp aşıya gidicem inşallahhhhh. Korkmayın iğneden beaaaaa accık acıyo işte :)
Colicos bi kendini çekip yollayamıyon nfkya beaaaaaaa. Anca otur katalog hazırla sen:)
Normal doğum dikişi daha çabuk kaynıyo olabilir ama ben yine de karnımda dikişi tercih ederim :)
Ahaha, peki soylerimAy borncum ya tekrar hayırlı olsun canım benümmmmmm. Allah hep güzel günler yaşatsın prensin ve prensesinle. Bu arada topikte herkes lütfenkendine hakim olsun ve bi süre hamilelik vb bişi olmasın![]()
Daha ne oldugunu anlamadi yavrum. Az daha zaman gecsin ev bosalinca kardesini farkeder saniyorum.nfk hastamisin ben atlamisim heralde görmedim. çok geçmiş olsun.
born, sağlıkla almissin ya zumra prensesi unutursun yakinda ağrıyı siziyi inşallah. yasir kıskandımi kardeşini. yavaş yavaş oda alisacak annesi takma kafana.
bugünlerde sesin çıkmıyo sende yoğunsun anlaşılan pembeciiim.
NFK ya da söyledim yollarım ama ne zaman bilmiyorummm. yorgun ve uykusuzumm. ayy bu katalog işide ne zorrr yaa herşeyi devvletten bekliyorlar yanii.
normal doğum zorr bea bende sana katılıyorum zaten öyle bir ayarlamışlar ki bikinide bile görünmüyor dikiş.
Kv nin iğne vurmasını anlatmıştın ya önceden çok gülmüştüm :)Ben deeebin kez igne oldum. Ama yine enjektoru gorunce bi tirsma aliyor beni
![]()
Üff berbattı ya benim ikinci daha çileli olduSorma sorma
Insallah ..
Sezeryan ağrıları fenaydı , hatırlamak istemiyorum![]()
Ben tetanoza devam ediyorum ama kolum her sefer ağrıyo vallaNfk kız ben sana geçmiş olsun demedim benceeeeee. Geçmişler olsun gururumuz ve biricik muhtarımız, bacımız, canımız, nfk sultanımız
Bu ara çocuğun biraz düzeni bozulacak şımaracak falan ama sonra sen oturtursunCanlarim...
Cok farkli duygulardayim...bi kizim var artik elhamdulillah ikimizde saglikla.kurtulduk...
dogum hikayem aslinda zaten zamani dolmus oldugu icin 42. Haftada sali gunu sabah 9.30ta dogumhaneye gittim daha bana hicbir isleme baslanmamistiki birden dogumhaneye agrilar icinde bi bayan geldi ve direk dogumhaneye aldilar dakikalar icinde dogurdu ben tabi saatlerce sanci alicam birden evde kendi sancisiyla direk catala giden birini gorunce yan tarafta bagris cagris bi dogum ilk anda almasam mi suni sanci diye korkmaya basladim annem hep yanimdaydi esimi de bi kac kez.aldilar ama o anlarda insan kimseyi gormuyoki..neyse ebe ilk muayenede cok.olumsuz konustu 2 cm aciklik var ama bebek.cok yukarda falan bin sey soyledi laam suni sanci verildi tabi bende bi korku ki ilkinde yasadiklaimdan ama Allah a sukur hizli ilerledi acilma 12 gb epidural aldm ama o kdr da azaltmadi sancilari 2gb delircek hale geldim 3e 5 kala bebis dogdu aksam yasir hastaneye gormeye geldi kardesim cok tatli dedi resim fln cekildik sonra hastaneyi ortaligi katti en kotusu de grip su anda ve.cok mizmiz ben kendimden cok onu dusunuyrm herseye agliyo her gelen cikolata veriyo eline milletle mi ugrasayim napiyim karar veremedim dikislerim de cabasi bu sefer dogum ani cok skntili gecti dikislerimle de batikon falan veren olmadi pansumansiz kaldim sanirim ondan oldu karmasik yazdim ama boyle iste
Ahahahaha uzun bi süre olmaz heraldeAy borncum ya tekrar hayırlı olsun canım benümmmmmm. Allah hep güzel günler yaşatsın prensin ve prensesinle. Bu arada topikte herkes lütfenkendine hakim olsun ve bi süre hamilelik vb bişi olmasın![]()
Ben hiç merak etmiyorummmmmmmmmSelam kızlar
Yoğun günler geçiriyorum Mert beni sürekli hazırolda tutuyor Kerem zaten malum
Görümcem bu apartmana taşındı dedim ya, öğretmen. 10yaşındaki kızı 2 gün okuldan erken çıkıyor bana geliyor annesi evde olmuyor. Sağolsun baya oyalıyor keremi. Bugün de beraber burgerking e gittik. Eğlenceli yenge olmaya çalışıyorum :) hahaha hoşuma gidiyor bana da atraksiyon oluyor
Bazen de keremi onlara yolluyorum kafa dinliyorum kerem de eğleniyor 5 yaşında oğlu var kreşe giden.
10 yaşında bi kız nelerden hoşlanır fikri olan var mı başka
Bu arada şekerportakalında kaldı aklım...hala gelmedi
Kv nin iğne vurmasını anlatmıştın ya önceden çok gülmüştüm :)
Üff berbattı ya benim ikinci daha çileli oldu
Ben tetanoza devam ediyorum ama kolum her sefer ağrıyo valla
Bu ara çocuğun biraz düzeni bozulacak şımaracak falan ama sonra sen oturtursun
Bebek yokmuş gibi davranın bence
Ahahahaha uzun bi süre olmaz heralde
Sıradaki kim olacak ben de çok merak ediyorum :)
Benim de aşım olmalı. Okuyunca aklıma geldi. Ama ne zaman hiç bilmiyorum. Karta bir bakayım.taşınma, yerleşme derken tamamen uminutmuştum. İyi ki yazdın canım benim .Nfk kız ben sana geçmiş olsun demedim benceeeeee. Geçmişler olsun gururumuz ve biricik muhtarımız, bacımız, canımız, nfk sultanımız
Okurken çok duygulandım. Tekrar gözünaydın canım.Canlarim...
Bizde de var öyle bir kuzen. Valla ne söyleyeyim, çooook işime yarıyır. Bayramda eşim harçlık verirken en küçük o diye en az ona verecekti. Sakın dedim. En fazla ona vermelisin dedim. Öyle de yaptık. Ben de bol bol hediye almaya çalışıyorum. İstediği ama almadıkları şeyleri alıyorum. Bizim kuzen gezmekten çok hoşlanıyor. Neredeyse gittiğimi her yere götürüyoruz.Selam kızlar
Yoğun günler geçiriyorum Mert beni sürekli hazırolda tutuyor Kerem zaten malum
Görümcem bu apartmana taşındı dedim ya, öğretmen. 10yaşındaki kızı 2 gün okuldan erken çıkıyor bana geliyor annesi evde olmuyor. Sağolsun baya oyalıyor keremi. Bugün de beraber burgerking e gittik. Eğlenceli yenge olmaya çalışıyorum :) hahaha hoşuma gidiyor bana da atraksiyon oluyor
Bazen de keremi onlara yolluyorum kafa dinliyorum kerem de eğleniyor 5 yaşında oğlu var kreşe giden.
10 yaşında bi kız nelerden hoşlanır fikri olan var mı başka
Bu arada şekerportakalında kaldı aklım...hala gelmedi
Kv nin iğne vurmasını anlatmıştın ya önceden çok gülmüştüm :)
Üff berbattı ya benim ikinci daha çileli oldu
Ben tetanoza devam ediyorum ama kolum her sefer ağrıyo valla
Bu ara çocuğun biraz düzeni bozulacak şımaracak falan ama sonra sen oturtursun
Bebek yokmuş gibi davranın bence
Ahahahaha uzun bi süre olmaz heralde
Sıradaki kim olacak ben de çok merak ediyorum :)