- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 373
Pembişim alemsinn :)
Bugün çok yoruldum Kerem eve girmek istemedi falan.. Şimdi Allahın sonsuz merhametiyle ikisi de uyudu ,hemen yatışa geçicem :)
Çak dostum!
İyi yapmışsınız. Asıl zahmet çekene hediye alınır.
Biz onunla baştan beri iyi anlaşırız hatırlıyorum da ben nişanlanırken 4-5 yaşlarındaydı :)
Ben de bugün migrostan kız kıyafeti tasarlama kitabı vardı ondan aldım hazır çıkmışken, sevdi sanırım "arkadaşımda da var" dedi..
Kendim o yaşlarda ne severdim hatırlamaya çalışıyorum ama malum arada nesil farkı var :)
Sinemaya gideriz mert ek gıdaya geçince. İnşallah.
Avm'de seveceği birşey olmaz heralde belki üstüne bişeyler bakmak dışında. Zaten çok süslü kızlardan değil ,sıkılır
Bugün çok yoruldum Kerem eve girmek istemedi falan.. Şimdi Allahın sonsuz merhametiyle ikisi de uyudu ,hemen yatışa geçicem :)
Oo süperBenim de aşım olmalı. Okuyunca aklıma geldi. Ama ne zaman hiç bilmiyorum. Karta bir bakayım.taşınma, yerleşme derken tamamen uminutmuştum. İyi ki yazdın canım benim .
Okurken çok duygulandım. Tekrar gözünaydın canım.
Bizde de var öyle bir kuzen. Valla ne söyleyeyim, çooook işime yarıyır. Bayramda eşim harçlık verirken en küçük o diye en az ona verecekti. Sakın dedim. En fazla ona vermelisin dedim. Öyle de yaptık. Ben de bol bol hediye almaya çalışıyorum. İstediği ama almadıkları şeyleri alıyorum. Bizim kuzen gezmekten çok hoşlanıyor. Neredeyse gittiğimi her yere götürüyoruz.
Çak dostum!

İyi yapmışsınız. Asıl zahmet çekene hediye alınır.
Biz onunla baştan beri iyi anlaşırız hatırlıyorum da ben nişanlanırken 4-5 yaşlarındaydı :)
Ben de bugün migrostan kız kıyafeti tasarlama kitabı vardı ondan aldım hazır çıkmışken, sevdi sanırım "arkadaşımda da var" dedi..
Kendim o yaşlarda ne severdim hatırlamaya çalışıyorum ama malum arada nesil farkı var :)
Sinemaya gideriz mert ek gıdaya geçince. İnşallah.
Avm'de seveceği birşey olmaz heralde belki üstüne bişeyler bakmak dışında. Zaten çok süslü kızlardan değil ,sıkılır