Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Yarın öğle arası öğretmenler günü kutlıcaz. Herkes bi çeşit yapıyo. Demedim mi yahu?? Ben bazen içimden konuşurum da hahaha
tamam söyledin.ben unuttum.yarım akıllı :)
Destiny çok zor ya haftasonları kocasız. Akrabalarım falan olsa burda belki takmam gerçi :D
annem haftasonları giderse evıne çok çekilmez oluyor gerçekten.annemle kardeşim bende kalıyolar.haftasonları gıtmedıklerınde hıc aramıyom kocayı falan:)

yaz tatılı berbat geçmişti.ceylınle aksama kadar yalnız.

annem haftasonları giderse evıne çok çekilmez oluyor gerçekten.annemle kardeşim bende kalıyolar.haftasonları gıtmedıklerınde hıc aramıyom kocayı falan:)

Kocalara ne çok değer veriyox hahahhahahah

Öğretmen arkadaşlarım günümüz kutlu olsunnnnnn. Hakettiğimiz değeri gösteren veli ve öğrencilerimiz olsun inşallah. :)

Kızlar benim kv bugün yan binaya taşındı vatana millete hayırlı uğurlu olsun :)
Hemen siftahı yaptık; merti onlara bırakıp avm ye gittik :D siftah bizden bereketi Allahtan
İnşallah sıkıntı olmadan yaşarız
Evet bi an delirdiydim:)
Ikıncı mesajı okuyunca duruldum:KK66:
Haahhaa ya ne çılgınsın sen kızımmm
Muhtemelen sen neden kek yapiyorsan o sebeple :KK48:
Ehhehe :)
bana da bereketsiz günlerden lütfen Allahım...:KK43:
Boşver o iş bize gelmez :)

Günaydınlar herkeseeeeeeee :) yeni haftamız hayırlı ve uğurlu olsunnnnn. Bu haftanın en güzel yanı başının öğretmenler günü sonunun buluşma olması :D

Busmai hayırlı olsun canım. Bari bikaç gün dinleyeydi kadın ya cadı gelinnnnnnn:)

günaydıııın.. yeni haftamız hayırlı huzurlu olsun inş. öğretmenlerin gününü kutluyorum.
inş maddi manevi haklarının verildiği günleri de görürüz.:KK51:

Gerçekten erken kalkan yol alıyor. Ben 8de kalkınca bile bi tuhaf hissediyorum :)

Biz de oğluşla bomboş bigün geçirdik. Biraz boyama yaptık. Legolarla oynadık. Çamaşır topladık. Yemek yedik. Caillou izledik. Kurt seyit ve şura final izledik :D o uyusun börek ve ütü faslı var oh oh :p
pek de boş geçmiş gününüz yafuuuu:KK48:

bana da bereketsiz günlerden lütfen Allahım...:KK43:
Allahımm! eaglee ye bir bereketsiz gün :KK36::KK48:
bizimki gece yarısından sonra yatıyor, ne yaptıysam önce yatmaya alıştıramadım.
akşam erken yatmak istiyorum ben de yaa:mad: nasılsa sabah erken kalkıyorum, kahvaltı hazırlayacağım diye.

birkaç gündür bir saat öncesinden uyku ritüeline başladım. ama zerre etki etmedi.
bundan böyle sabah ben uyandırıcam, öğle uykusuna da erken yatar kalkarsa, akşam da erken yatar.
yani inş :confused:

Yarın öğle arası öğretmenler günü kutlıcaz. Herkes bi çeşit yapıyo. Demedim mi yahu?? Ben bazen içimden konuşurum da hahaha
heralde içinden konuşmuşsun bu sefer :KK48:
Havuçlu banko valla kesin yap bacımmmm :)
tam tarifi versene kuzuuuu!:KK53:

kız senin kocaya ihtiyacın mı var hala? anne yanında, bacı yanında :-)
şaka bi yana, bütün odunluklarına rağmen Allah başımızdan eksik etmesin onları..
çocuk sahibi olunca, eşten ziyade baba oldukları için kıymetleri daha da arttı. kimse yerlerini tutamaz vallaha :KK51:

Kocalara ne çok değer veriyox hahahhahahah
:KK53:
Öğretmen arkadaşlarım günümüz kutlu olsunnnnnn. Hakettiğimiz değeri gösteren veli ve öğrencilerimiz olsun inşallah. :)
amiiin:KK36:
Kızlar benim kv bugün yan binaya taşındı vatana millete hayırlı uğurlu olsun :)
Hemen siftahı yaptık; merti onlara bırakıp avm ye gittik :D siftah bizden bereketi Allahtan
İnşallah sıkıntı olmadan yaşarız

Haahhaa ya ne çılgınsın sen kızımmm

Ehhehe :)

Boşver o iş bize gelmez :)
akıllı busmai seniiiiii:-)

kızlar, bedava pekmez baldan tatlıdır. siz de şu yarışmada oy kullanın. belkim çıkar :KK39:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?competitions/granit-devri-basladi.4/

geçenlerde hediye bakarken bu granit tencerelere de baktım, epey ağırlar.
tabi şimdi malzeme taş türevinden olduğu için normal de alışmak zaman alabilir, benim için yani :KK45:

yeri gelmişken sorayım, annem hediye alacak. şu elektrikli semaverlerden kullanan var mı?
hangi marka, model ve özelliklleri tavsiye edersiniz? teşekkürler :KK37:

Günaydın , hayırlı haftalar hepimize...
Öğretmen arkadaşlar gününüz kutlu olsun :KK68:
Busmai, dün rüyamda seninle kapalıçarşı da gezdik , gelininize düşündüğün hediye konusunu okumuştum, herhalde ondan etkilendim, ne kadar şanslı gelininiz ; kv ve görümcesi çok ince :KK68:
Hepinize hayırlı huzurlu sağlıklı günler :KK36:

Son düzenleme:
Gunaydın kızlar. Öğretmen arkadaslar gununuz kutlu olsun. Töreni biz hazırlıyoruz. Ondan cok yogununm. Hayırlısıyla atlataaydık. Öpüyorum

kızlar, bedava pekmez baldan tatlıdır. siz de şu yarışmada oy kullanın. belkim çıkar :KK39:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?competitions/granit-devri-basladi.4/

geçenlerde hediye bakarken bu granit tencerelere de baktım, epey ağırlar.
tabi şimdi malzeme taş türevinden olduğu için normal de alışmak zaman alabilir, benim için yani :KK45:

yeri gelmişken sorayım, annem hediye alacak. şu elektrikli semaverlerden kullanan var mı?
hangi marka, model ve özelliklleri tavsiye edersiniz? teşekkürler :KK37:

Semaver benim kvlerde vardı arçelikti ve memnunlardı. Bende elektrikli çaydanlık var tefalin. Hep onu kullanıyoruz ama çok bereketli değil bence :)

Semaver benim kvlerde vardı arçelikti ve memnunlardı. Bende elektrikli çaydanlık var tefalin. Hep onu kullanıyoruz ama çok bereketli değil bence :)
geçen benim tencere aldığım akrabaya yeni ev hediyesi alacak annem de.
pek matah bi şey olmadığını biliyorum da işte o hanımın hoşuna gider diye düşündü annem.
bizim yazlıkta vardı bi tane, ben evlenirken almıştık, korkmazdı heralde. üstü porselenliler daha iyi galiba biraz bakayım..

pek matah bi şey olmadığını biliyorum da işte o hanımın hoşuna gider diye düşündü annem.
bizim yazlıkta vardı bi tane, ben evlenirken almıştık, korkmazdı heralde. üstü porselenliler daha iyi galiba biraz bakayım..
Bana ilk evlendiğimde hediye gelmişti arzum , altı üstü plastik ve renkli olanlardan , ben ondan hiç memnun kalmadım, plastik kokusu oluyordu çayda,
Sonra demlik ve çaydanlık yanyana duran bir model aldım fakir markaydı sanırım bayağıdır kullanmıyorum , demliği porselendi, porselenin çayı daha leziz oluyor gerçekten ..

Semaverim yok ama hoşuma gidiyor. Çaycıları sevmiyorum.

Back
X