Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asıl siz nerdesiniz kızıııım?!Nerde bu devlet nerde bu millet :)
senin de günün kutlu olsun canım, şimdi bebelerin öğretmenisin, sonra koca bebelerin öğretmeni olarak devam edeceksinogretmen arkadaslarimin gunu kutlu mutlu olsun ne kadar gorev basinda olamasam da ben de bi zamanlar ogretmendim :)))
ben cay icmiyorum kizlar biliyomusunuz o yuzden hic caydanlik semaver kulturum yok
Ne diyosuuun :) rüyada buluştuk demek :)Günaydın , hayırlı haftalar hepimize...
Öğretmen arkadaşlar gününüz kutlu olsun
Busmai, dün rüyamda seninle kapalıçarşı da gezdik , gelininize düşündüğün hediye konusunu okumuştum, herhalde ondan etkilendim, ne kadar şanslı gelininiz ; kv ve görümcesi çok ince
Hepinize hayırlı huzurlu sağlıklı günler![]()
Üstü porselenli ben kullanamadım hep kırma korkusu oluyor bendegeçen benim tencere aldığım akrabaya yeni ev hediyesi alacak annem de.
pek matah bi şey olmadığını biliyorum da işte o hanımın hoşuna gider diye düşündü annem.
bizim yazlıkta vardı bi tane, ben evlenirken almıştık, korkmazdı heralde. üstü porselenliler daha iyi galiba biraz bakayım..
esim de karadenizli bide :)asıl siz nerdesiniz kızıııım?!
ikindiye kadar toto devirip yatan, ikindiden sonra yemek ve evi toparlama telaşesine düşen kişiye, nfk denir
senin de günün kutlu olsun canım, şimdi bebelerin öğretmenisin, sonra koca bebelerin öğretmeni olarak devam edeceksin
çay, ben çaysız bi hayat düşünemiyorum...
'çaycı getir ilaç kokulu çaydan, dakika düşelim senelik paydan.. '
Eki Görüntüle 1313119
Amaneyyyyyyyyyyİşte bunlarda resmi
Allah acılarını göstermesin ama bu veletler bizi ysşlandırmak için var sanıyorumesim de karadenizli bide :)
evet caysiz hayat dusunemeyen cok fazla kisi var etrafimda ama ben tadini dahi bildigimi sanmiyorum ne uni.de ne gorevde bi turlu alisamadim...
koca bebeleri de ozledim ama once su kucuk bebeleri bi adam etmem lazim ozellikle yasir yemek konusunda artk iyice canimi sıkmaya basladi ben bebekliginden beri hic kasikla etrafinda gezmedim o da yemedi yani o kadar az yer ki sasirirsiniz ama sadece corbayla besleniyo yedigi de o yiyince kahvalti da iki lokma oglen bi corba ta aksama kadar bisey yok aksam da asla yenek yemicek diye aglar yatiriva yataginda zincire vurulmus gibi acimmm yemeek verin diye odasinda agliyo babasi da kiyamaiyo kaldirip yediriyo bense ac birakalim diyorum aman cok uzattim ama hicbirsey yemiyo artik bugun hic ama hicbursey yemedi bi istah acici falan mi istesem doktordan yani bu kadae olur mu ve azginligindan da hicbirseyi kaybetmiyo
Ben baktım ve öğretmeninizin çok mutlu olduğunu gördüm :)Kızlar bugün sabah 8.30 da öğretmenlerden de önce okuldaydim. Hediyelesme falan saat 10 evdeyim. Annemde bende olunca biraz temizlik biraz yemek anca oldu. Instagrama bile doğru düzgün bakamadım.
Hadi bakalım. Etinden sutunden faydalanırsın artık:)hayırlı olsunKızlar benim kv bugün yan binaya taşındı vatana millete hayırlı uğurlu olsun :)
Hemen siftahı yaptık; merti onlara bırakıp avm ye gittiksiftah bizden bereketi Allahtan
İnşallah sıkıntı olmadan yaşarız
Haahhaa ya ne çılgınsın sen kızımmm
Ehhehe :)
Boşver o iş bize gelmez :)
Ay hiç ihtiyacım yok. Bazen dusunuyorum da sanki misyonunu tamamlamış gibi:)günaydıııın.. yeni haftamız hayırlı huzurlu olsun inş. öğretmenlerin gününü kutluyorum.
inş maddi manevi haklarının verildiği günleri de görürüz.
pek de boş geçmiş gününüz yafuuuu
Allahımm! eaglee ye bir bereketsiz gün
bizimki gece yarısından sonra yatıyor, ne yaptıysam önce yatmaya alıştıramadım.
akşam erken yatmak istiyorum ben de yaanasılsa sabah erken kalkıyorum, kahvaltı hazırlayacağım diye.
birkaç gündür bir saat öncesinden uyku ritüeline başladım. ama zerre etki etmedi.
bundan böyle sabah ben uyandırıcam, öğle uykusuna da erken yatar kalkarsa, akşam da erken yatar.
yani inş
heralde içinden konuşmuşsun bu sefer
tam tarifi versene kuzuuuu!
kız senin kocaya ihtiyacın mı var hala? anne yanında, bacı yanında
şaka bi yana, bütün odunluklarına rağmen Allah başımızdan eksik etmesin onları..
çocuk sahibi olunca, eşten ziyade baba oldukları için kıymetleri daha da arttı. kimse yerlerini tutamaz vallaha
amiiin
akıllı busmai seniiiiii![]()
Granit tencerelerin görunumu hıc hoş değil ya. Ben caycu kullanıyorum canım. Ama hisarın bı semaverı vardı beyaz. Hala aklım onda. Görsel olarak cok guzeldi. Ama çayın tadı nasıl olur bilemem. Semaver deyince elektrıklı olmayacak. Altında odun atesı yanacak o çayın tatı. Offf.kızlar, bedava pekmez baldan tatlıdır. siz de şu yarışmada oy kullanın. belkim çıkar
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?competitions/granit-devri-basladi.4/
geçenlerde hediye bakarken bu granit tencerelere de baktım, epey ağırlar.
tabi şimdi malzeme taş türevinden olduğu için normal de alışmak zaman alabilir, benim için yani
yeri gelmişken sorayım, annem hediye alacak. şu elektrikli semaverlerden kullanan var mı?
hangi marka, model ve özelliklleri tavsiye edersiniz? teşekkürler![]()
Günaydın , hayırlı haftalar hepimize...
Öğretmen arkadaşlar gününüz kutlu olsun
Busmai, dün rüyamda seninle kapalıçarşı da gezdik , gelininize düşündüğün hediye konusunu okumuştum, herhalde ondan etkilendim, ne kadar şanslı gelininiz ; kv ve görümcesi çok ince
Hepinize hayırlı huzurlu sağlıklı günler![]()
Saol canım senindeÖğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum.
Borncum acele etme. Tatılın tadını cıkar nasılsa döneceksın göreve. Senınde gunun kutlu olsunogretmen arkadaslarimin gunu kutlu mutlu olsun ne kadar gorev basinda olamasam da ben de bi zamanlar ogretmendim :)))
ben cay icmiyorum kizlar biliyomusunuz o yuzden hic caydanlik semaver kulturum yok
Saol canım benımTopigin çoğu öğretmen. Öğretmenler gününuz kutlu olsun. Çok zor ama güzel bır mesleğiniz var
Ne hayırlı görumce. İnşallah gelin de kıymet bilir.Öğretmenlerimiz nice mutlu yıllarınız olsun
Bugün annem anneanneme gidecekti ben de ona takılıp kuyumcuya gittim neyse ki içime sindi.
Ne diyosuuun :) rüyada buluştuk demek :)
Yanımda olsan iyi olurdu karar vermekte çok zorlandım :) neyse ki buldum
İşçiliği olduğu için satınca para etmiyor
Ama baya para ödediminşallah sever
Üstü porselenli ben kullanamadım hep kırma korkusu oluyor bende
benimki çaycı arçelik memnunum
Aynı ceylin. Ruh hastası oldum artık. Bıraktım mucadeleyıesim de karadenizli bide :)
evet caysiz hayat dusunemeyen cok fazla kisi var etrafimda ama ben tadini dahi bildigimi sanmiyorum ne uni.de ne gorevde bi turlu alisamadim...
koca bebeleri de ozledim ama once su kucuk bebeleri bi adam etmem lazim ozellikle yasir yemek konusunda artk iyice canimi sıkmaya basladi ben bebekliginden beri hic kasikla etrafinda gezmedim o da yemedi yani o kadar az yer ki sasirirsiniz ama sadece corbayla besleniyo yedigi de o yiyince kahvalti da iki lokma oglen bi corba ta aksama kadar bisey yok aksam da asla yenek yemicek diye aglar yatiriva yataginda zincire vurulmus gibi acimmm yemeek verin diye odasinda agliyo babasi da kiyamaiyo kaldirip yediriyo bense ac birakalim diyorum aman cok uzattim ama hicbirsey yemiyo artik bugun hic ama hicbursey yemedi bi istah acici falan mi istesem doktordan yani bu kadae olur mu ve azginligindan da hicbirseyi kaybetmiyo
Hıı aynen:)Amaneyyyyyyyyyyaman sabahlar olmasın :)
Ah sorma. Menapoza soktu bu cocuk beni yaAllah acılarını göstermesin ama bu veletler bizi ysşlandırmak için var sanıyorumsen de çiroz bişisin kızımmm bence oğlun sana çekmiş
şaka bi ysna dra danış ama yapı dicek bence.
bizimkide anca uyudu. Tam uyuyacak uykuyu acmak için bi hareketler. Gebercem yakındaSu saat oldu hala yatagin içinde tepiniyor bu kiz..uyusa da ben de yatsam..
ilk direksiyon dersinde bana söyledikleri, topukluyla asla araba kullanılmaz..Bugun topuklu çizme giyme fikrimin geldiği ana tukureyım. Anam geçmiş benden o işler. Tabanlarım ağrıyor. Dayanamadım arabayı çizmeleri çıkarıp yalın ayak sürdüm. Hayır acil bi durum olup hanı kaza maza ınmek durumunda kalsam arabadan rezilliğe bak. Üstelik çorapta kaçmış:)
Hadi bakalım. Etinden sutunden faydalanırsın artık:)hayırlı olsun
Darısı born un basına
Ay hiç ihtiyacım yok. Bazen dusunuyorum da sanki misyonunu tamamlamış gibi:)
Hele bu gece parçalayasım var kendısını. Yuz defa dememe ragmen yıne gıttıler yatak odasında yatakta hoplamaca kudurmaca oynadılar. Sonra bı patırtı. Ceylin düştü. Kafayı vurmuş. Az kanamış çok şişmiş. Sonra kocayla kavga etmece. Deli edecek beni sonunda. Bi de bana bagırıyo. Acaba şu yeni alışveriş listemi işe mi koşsam yarın
Granit tencerelerin görunumu hıc hoş değil ya. Ben caycu kullanıyorum canım. Ama hisarın bı semaverı vardı beyaz. Hala aklım onda. Görsel olarak cok guzeldi. Ama çayın tadı nasıl olur bilemem. Semaver deyince elektrıklı olmayacak. Altında odun atesı yanacak o çayın tatı. Offf.
Saol canımcım
Saol canım seninde
Borncum acele etme. Tatılın tadını cıkar nasılsa döneceksın göreve. Senınde gunun kutlu olsun
Saol canım benım
Ne hayırlı görumce. İnşallah gelin de kıymet bilir.
Aynı ceylin. Ruh hastası oldum artık. Bıraktım mucadeleyı
Hıı aynen:)
Ah sorma. Menapoza soktu bu cocuk beni ya
bizimkide anca uyudu. Tam uyuyacak uykuyu acmak için bi hareketler. Gebercem yakında
günaydııın.. dünkü topuklu faciasından sonra ayaklarına kuvvet diyorum. inş kolaylıkla geçer gün..Gunaydın kızlar. Nöbetcıyım bugün. Herkese guzel bir gun diliyorum
Nfk ne fenasın cıcım. En cok sevdiğim yerlere gezmeye gıdıp bı de topiğe yazmıyomusun. Pıçaklıcam kendımı:)ilk direksiyon dersinde bana söyledikleri, topukluyla asla araba kullanılmaz..
aslında arabaya bi tane düz spor ayakkabı atmak lazım böyle zamanlar için.. :)
üniversitedeyken topuklu giyiyordum. tüm gün onların üstünde, bir de o kadar yol gidiyordum.
bana mısın demiyordu. şimdi kınada nişanda çantamda götürüp orada giyiyorum topukluları.
2 saatte anam ağlıyor. benden de geçmiş..
ceyline çok geçmiş olsun. Allah korumuş![]()
bizimki de babasıyla koltuk ve özellikle yatağın üstünde zıplamaya bayılıyor.
her evde aynı muhabbet var yani.. bi de babası yokken çıkıp kendi zıplamaya başladı ayşecik.
sinir krizi geçiriyorum düştü düşecek diye, bi de in diyorum, korkutuyorum. hiç etkilenmiyor zilli..
günaydııın.. dünkü topuklu faciasından sonra ayaklarına kuvvet diyorum. inş kolaylıkla geçer gün..
biz de bacımla alışverişe gitmeye karar verdik, eminönüne. havaya bakın. bizde de bi lazlık var yaniiii![]()
Yok anacım ne kapalı mekanı bildiğin deniz ve mehtap:) ama gitmelisin mutlaka. Cok guzeldır emınönü. Tam alışveriş mekanı. Mısır çarşısından bı gırıyosun. Allah bana bıseyler oluyor bayılazaim:)Günaydınlar herkeseeeeeeee :)
Destinycim kolay geldin canım. Nöbet çok yorucu yaaaaaaaaaa
Nfkcım kapalı alan mı bilmiyorum ama hasta olmayın yaniiiiiiiii. İyi gezmeler :)
Güzel bir gün diliyorum herkeseeeee.
Günaydınlar herkeseeeeeeee :)
Destinycim kolay geldin canım. Nöbet çok yorucu yaaaaaaaaaa
Nfkcım kapalı alan mı bilmiyorum ama hasta olmayın yaniiiiiiiii. İyi gezmeler :)
Güzel bir gün diliyorum herkeseeeee.
Nfk ne fenasın cıcım. En cok sevdiğim yerlere gezmeye gıdıp bı de topiğe yazmıyomusun. Pıçaklıcam kendımı:)
Sen dıreksiyon hocalarına bakma:)ona bakarsan dureksiyonu iki elle tutun dıyolar. Ben iki elle tutarsam kaza ysparım. Topukluyla da kullanıyorum. Ama dun cok ksldım ayakta ondan agrıdı. O ağrıylada araba kullanması guc oldu
anons yapılıyor ya, karşılaşmışsınızdır mutlaka..Yok anacım ne kapalı mekanı bildiğin deniz ve mehtap:) ama gitmelisin mutlaka. Cok guzeldır emınönü. Tam alışveriş mekanı. Mısır çarşısından bı gırıyosun. Allah bana bıseyler oluyor bayılazaim:)