Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

baktım canım fena bir yol değil ama bozmayayım oyunu diye o kadar para verdim. ucuza buldum ama bu yolu evdeki diğer korunacaklara kullanabilirim:)
pembiş bu arada biz ikimiz çizgi filminde kızın adı ceren oğlanı dinlemedim:) sen benim kuzular niyetine izlemişsin galiba :KK66:
bu arada kuzulara yönetimi bırakmama çabalarım ne zamana kadar sürecek bakalım.

Cidden mi?? Öncelikle nasıl izlemişim diye kendimi kınıyorum :) sonra da öpüyorum seni de kuzularını da :D

Günaydınlar herkeseeeeee :)

Bi kalktık yine elektrik yok!! Yemek ve duş planım vardı yalan oldu :(

Güzel bir gün olsun inşallah.

Günaydın , hayırlı cumalar kızlar ,

Teşekkür ederim temennilerinize, napalım olan olmuştu artık, içten içe kızsam da sesimi çıkaramadım, sakinlik eşimden bulaştı bana, dünyada tanıdığım en sakin insandır kendisi :) oğlunun yaptığı koca leke çıkmazsa, kendisinden halıyı yenilemek için talepte bulunduğumuzda da sakin kalabilecek mi bakalım :KK48:
Busmai, estagfurullah ; senin gözlerinin güzelliğinin yanında :oops: Hepiniz ayrı ayrı çok güzeldiniz hakikatten , sanki 40 yıldır tanışıyormuşuz gibi hissettim :KK68: Bebelerin güzellik sebepleri belli oldu :KK60:

Cansel, o leke çıkarıcının adını hatırlayabiliyor musun , kosla hiç denemedim çünkü sildikçe yayılıyor pis keçeli kalem ):
Destiny, beyaz kalemle silmek de güzel fikirmiş, halıda da işe yarasa, beyazı da yok bizdeki boyaların gerçi .. Bir de, Link kopyalamak yasak kk ya.. O yüzden hata vermiştir..

Kızımı servise indirip geldim , Selim uyanmamış çok şükür. Hepinize güzel ve sağlıklı bir gün olsun:KK25:

Kızlar gerçekten grubun ortak özelliği sıcak kanlı olmasi sanirsam. Bende kırk yıldır tanışıyor musuz gibi rahattim yanınızda pamuk helva tam tahmin ettiğim gibi çıktın çok naifsin..

Ben de busmai vardınız mı dicektim ki busmai varıp valiz bilem boşaltmış. Atom karıncaaaaaaa :) valla senle ve bornla hiç rahat sohbet edemedik içimde kaldı :KK43: belki bi dahakine :KK66:

Eagle seni topiğin yeni cadısı ilan edicem :D kız demek avmnin oyun alanını bilmiyorlar ha :) ben arayıp söylicemmmmm :p

Nfk kekin şekerini kısmamana sevindim :)

Pamuk helva ben kafayı yerdim kızımmmmmm :)
Hasta olmasaydım daha fazla oturabilirdim ama nane-limonun kusturucu etkisi beni bitirdi içmeseydim keşke :)
busmai asıl tatlı olan sensin. duruşun nötr gözükmesine rağmen gözlerinle konuşuyorsun. öpüyorum seni ve oğullarını
Biraz soğuk gözükürüm ama hastayken de ölüden farkım yoktu :) şanssızlık
Busmai bırak gezmeyi doğru düzgün konusamadik bile inşallah bir dahaki sefere bol bol konuşmaya vaktimiz olur
Ay İnşallah

gününüz aydın cumanız mübarek olsun canlar..
eşim sen yat dedi, ayşecikle 9.30a kadar uyumuşuz. keyfim yerinde valla :D

kahvaltımızı yaptık, evi toparlıyorum. kv evdeymiş, iyi oldu kızı ona bırakıcam.
bugün cuma sohbetine gidicem.

Kafama göre bir dizi bulsam izleyeceğim kız.

Aramızda Kalsın'a biraz ben de baktım. Sonra Yadigar ile Cşvan'a uyuz olup bıraktım.
ben söylemeyi unuttum ya, sıkı bi ahmet kural-murat cemcirci olarak 'kardeş payı'nı izliyorum.
sezon finalinden bu yana aylar geçti film çekiyorlarmış.
neyse ki yakında başlayacak. bu arada netten tekrar izledim bölümleri. şiddetle tavsiye olunur!:KK28:

selam hatunlar evet topiği de sosyal platformları da ihmal eder olduk nazara mı geldik yoksa.
ben suyuma ve çayıma kabuk tarçın atmaya başladım şu tatlı boğazımı keseyim diye yoksa ben rejim yapamıyorum spor zaten yok belki tarçın benimle başa çıkabilir...kuzular iyi çok şükür ama evde yetemiyorum hava da soğuk...öyle oturup resim de yapmıyorlar. avm de hoplamalı tırmanmalı oyun alanı varmış yeni keşfettim ama biricik avm mizi çocuklara kaptırmaya niyetim yok hala götürmedim bidaha bizi diğer katlarda gezdirmezler diye...siz neler yapıyosunuz evlerde...şu yeni oyuncak biraz oyalıyor ama kartları pvc yaptırıcam mübarek tanesine en az isteyen 3 lira istemişti 10 kart olunca fazla gelmişti..biyer bulduk 1.5 liradan sonra daha rahat vericem ellerine...
tüm hasta kuzucuklara ve uykusuz anacıklara Allah kolaylık ve şifa versin...öptüm herkesi...
dönemsel bi yoğunluk olabilir, biliyorsun bizimki uzun soluklu bi ilişki :KK37:

ben tatlı aramıyorum da, çayı da hiiç şekersiz içemiyorum. o yarım kaşık şeker olmazsa, içilmiyor sanki :110:
avm de iki çocukla gezmek zor olur yauv. yani bi yerde ittifak yaparlar, sizin hükümeti devirebilirler :KK48:
hava soğuksa da, yağmur yağmıyorsa çıkıyoruz biz. yürüyoruz biraz, markete fırına gidiyoruz,
dönüşte biraz
salıncak, kuruysa az da kaydırak tamam. :KK49:
yeni bi lego seti var, bu ara ayşecik onlarla epey zaman geçiriyor.

Ben de busmai vardınız mı dicektim ki busmai varıp valiz bilem boşaltmış. Atom karıncaaaaaaa :) valla senle ve bornla hiç rahat sohbet edemedik içimde kaldı :KK43: belki bi dahakine :KK66:

Eagle seni topiğin yeni cadısı ilan edicem :D kız demek avmnin oyun alanını bilmiyorlar ha :) ben arayıp söylicemmmmm :p

Nfk kekin şekerini kısmamana sevindim :)

Pamuk helva ben kafayı yerdim kızımmmmmm :)
grup kalabalık olunca... bi dahaki sefere masa etrafında rotasyon yapalım.:KK58:
Selam kızlar. Kocam ızınlıydı bugun. Aksam da ceylini evde bırakıp arkadaslara gittik. Ancak geldik. Ceylinin tuvalet eğitimi sorunuyla basım dertte. Özellikle yapmıyor lazımlığa. Yapmak istemıyor. Hatta bunula ilgili konuştugumda bile dinlemıyor. Dinlemek istemıyor. Ay napıcam ben böyle. Yeniden bezlesem daha kötü

Kayıvalide mi bakıyor aryaya. Cok problem cıkarıyormu sana giderken

Bizde de canım kardesım favori:)

Kız busmaiyle sana hastayım hem dizi izleyıp hem de nasıl romantık anlar yasıyonuz:)

Ay gecmişler olsun:KK43: ceylin de aynısını beyaz deri koltuga yapmıştı. Keceli kalemlerin arasındaki beyaz renk keceli kalemle silmiştim

Kıs devlet sırrımı bu söylede biz de bilek:)

http://etkaca.kadinlarkulubu.com.tr/2014/03/evde-utu-ile-pvc-nasl-kaplanr.html?m=1

Belki bu işine yarar ben hiç denemedim. Ama deneyesim var. Evde eski bir ütüm var onunla denemek istiyorum.

Busmaiye katılıyorum sen zaten tatlısın:)
eminim çok sıkıldın, bunaldın ama şu saatten sonra altını tekrar bezlemek; emeklerinizi boşa götürür :KK43:

nadiren eşimle film izliyoruz. evet; beraber zaman geçirmek oluyor, güzel oluyor
ama romantizm kesinlikle değil :KK53: çocukları bırakıp bi yerlere gidilemeyeceğinden tesellimiz işte :KK48:

Cidden mi?? Öncelikle nasıl izlemişim diye kendimi kınıyorum :) sonra da öpüyorum seni de kuzularını da :D

Günaydınlar herkeseeeeee :)

Bi kalktık yine elektrik yok!! Yemek ve duş planım vardı yalan oldu :KK43:

Güzel bir gün olsun inşallah.
halletmediler mi şu işi yaaa?!:KK12:
Kızlar gerçekten grubun ortak özelliği sıcak kanlı olmasi sanirsam. Bende kırk yıldır tanışıyor musuz gibi rahattim yanınızda pamuk helva tam tahmin ettiğim gibi çıktın çok naifsin..
imzamı attım :KK37::KK48:

pazar, evlilik yıldönümümüz. güzel bi pasta yapmak istiyorum. var mı tavsiyesi olan?:KK51:

pazar, evlilik yıldönümümüz. güzel bi pasta yapmak istiyorum. var mı tavsiyesi olan?:KK51:
Aiyyyy çok heyecanlııııı :) yaş pasta mı yapacaksın yoksa sevdiği herhangi bir pastayı mı?? En sevdiği pasta türünden yap bence hazır krema ile :D örneğin muzlu yada çakıl taşlı yada fıstıklı falan. Ben de eşimin doğum günü için pasta arayışlarındayım. Yani aslında kafamda macaronlu olacağı var da bakalım şu memlekette istediğimi yapabilecekler mi?? :) daha bir ay var bu arada ama ben manyak olduğum için herşeyi önceden ayarlamalıyım ;)

Aiyyyy çok heyecanlııııı :) yaş pasta mı yapacaksın yoksa sevdiği herhangi bir pastayı mı?? En sevdiği pasta türünden yap bence hazır krema ile :D örneğin muzlu yada çakıl taşlı yada fıstıklı falan. Ben de eşimin doğum günü için pasta arayışlarındayım. Yani aslında kafamda macaronlu olacağı var da bakalım şu memlekette istediğimi yapabilecekler mi?? :) daha bir ay var bu arada ama ben manyak olduğum için herşeyi önceden ayarlamalıyım :KK66:
pazar günü evde olacağı için, cumartesiden yapmayı düşünüyorum.
bol kremalı ve meyveli pasta sever. ama çikolatalı bi şey de olabilir.
hazır krema dediğin dr oetker in hazır toz karışımları var ya ondan mı?

vayyy! macaronlu pasta!!! :rolleyes: bu arada eşin yay mı oğlak mı?

Kerem dün ateşlendi
Calpol-dolven ikilisiyle gidiyoruz bakalım

Selam kızlar. Kocam ızınlıydı bugun. Aksam da ceylini evde bırakıp arkadaslara gittik. Ancak geldik. Ceylinin tuvalet eğitimi sorunuyla basım dertte. Özellikle yapmıyor lazımlığa. Yapmak istemıyor. Hatta bunula ilgili konuştugumda bile dinlemıyor. Dinlemek istemıyor. Ay napıcam ben böyle. Yeniden bezlesem daha kötü

Kayıvalide mi bakıyor aryaya. Cok problem cıkarıyormu sana giderken

Bizde de canım kardesım favori:)

Kız busmaiyle sana hastayım hem dizi izleyıp hem de nasıl romantık anlar yasıyonuz:)

Ay gecmişler olsun:KK43: ceylin de aynısını beyaz deri koltuga yapmıştı. Keceli kalemlerin arasındaki beyaz renk keceli kalemle silmiştim

Kıs devlet sırrımı bu söylede biz de bilek:)

http://etkaca.kadinlarkulubu.com.tr/2014/03/evde-utu-ile-pvc-nasl-kaplanr.html?m=1

Belki bu işine yarar ben hiç denemedim. Ama deneyesim var. Evde eski bir ütüm var onunla denemek istiyorum.

Busmaiye katılıyorum sen zaten tatlısın:)
Allahallah neden öyle yapıyor acaba
Beze dön bence daha kolay :) belki istemez bile bezli dolaşmayı lazımlığı seçer.

Bizim dizide aile tabloları bolca var
Orda anne babamızı düşünüp duygulanıyoruz mesela omuz omuza..
Aşk konularında da birbirimize sarılıyoruz:)

Dizi günü Yemeğim güzel olur ve eşim tatlı alır çay demleriz
Çocuklar da erken yatarsa tadından yenmez
tabi bu durum pazartesi akşamına özel; diğer günler herşey normale dönüyor hahaha
Busmai nane limon iyi gelir diye kim dedi ki:KK53:
Ben dahil hepimiz :) midemi harekete geçirdi resmen
Kimseyle vedalaşamadan kaçtım wc ye
gününüz aydın cumanız mübarek olsun canlar..
eşim sen yat dedi, ayşecikle 9.30a kadar uyumuşuz. keyfim yerinde valla :D

kahvaltımızı yaptık, evi toparlıyorum. kv evdeymiş, iyi oldu kızı ona bırakıcam.
bugün cuma sohbetine gidicem.

ben söylemeyi unuttum ya, sıkı bi ahmet kural-murat cemcirci olarak 'kardeş payı'nı izliyorum.
sezon finalinden bu yana aylar geçti film çekiyorlarmış.
neyse ki yakında başlayacak. bu arada netten tekrar izledim bölümleri. şiddetle tavsiye olunur!:KK28:

dönemsel bi yoğunluk olabilir, biliyorsun bizimki uzun soluklu bi ilişki :KK37:

ben tatlı aramıyorum da, çayı da hiiç şekersiz içemiyorum. o yarım kaşık şeker olmazsa, içilmiyor sanki :110:
avm de iki çocukla gezmek zor olur yauv. yani bi yerde ittifak yaparlar, sizin hükümeti devirebilirler :KK48:
hava soğuksa da, yağmur yağmıyorsa çıkıyoruz biz. yürüyoruz biraz, markete fırına gidiyoruz,
dönüşte biraz
salıncak, kuruysa az da kaydırak tamam. :KK49:
yeni bi lego seti var, bu ara ayşecik onlarla epey zaman geçiriyor.

grup kalabalık olunca... bi dahaki sefere masa etrafında rotasyon yapalım.:KK58:

eminim çok sıkıldın, bunaldın ama şu saatten sonra altını tekrar bezlemek; emeklerinizi boşa götürür :KK43:

nadiren eşimle film izliyoruz. evet; beraber zaman geçirmek oluyor, güzel oluyor
ama romantizm kesinlikle değil :KK53: çocukları bırakıp bi yerlere gidilemeyeceğinden tesellimiz işte :KK48:

halletmediler mi şu işi yaaa?!:KK12:

imzamı attım :KK37::KK48:
Romantizm neden değil anlamadım ??
Yumurta pişirirken bile romantizm bulur arayan :)
Kardeş payında hemfikiriz muhtarım

Dönüş yolu bizim çok güzel geçti çok keyif aldım
Giderken telaşlıydım ve sonra hasta olduk.
Gelirken rahattım hava da güzeldi
Sohbet ede ede geldik çocuklar da bol bol uyudu çok güzel oldu şükür

Kerem dün ateşlendi

Beze dön bence daha kolay :) belki istemez bile bezli dolaşmayı lazımlığı seçer.

tabi bu durum pazartesi akşamına özel; diğer günler herşey normale dönüyor hahaha

pazar gecesi sineması vardı biz çocukken. onun gibi bi şey sizinki de..
bayağı bi organizasyon..

romantizm değil derken; mesela aşk sahnelerinde birbirimize sarılmıyoruz.:KK48:
zaten duygusal ya da aşk konulu filmler izlemiyoruz.
ama filmin bi yerinde öyle bi muhabbet olunca da, benim sevgili eşim, '
nfk ileri saralım mı?' diyor:KK45:

romantizm; adamın yapısında yok, hiç olmadı, ahahahahah :-)

Avm turunda alisveris yok canim onlar nereye bakmak isterse ona bakiyoruz. Yani kuru alanda yuruyus aslinda bu konuda kontrol onlarin. Zaten genelde kizimla ben oglanla babasi ayri gezer. Ama oyuncak almak yada binmek yok. "Cok yemek yicekler. Buyucekler sonra. "Diye diye onlar bile oyle saniyo:-P
Gozlem konusu meslek hastaligi. Matematikci oluncaanladim diyenin gozunden anlamadigini, anlamadim diyenin bazen bunu vakit gecirmek icin soyledigini anlamamiz gerekiyor.

Avm turunda alisveris yok canim onlar nereye bakmak isterse ona bakiyoruz. Yani kuru alanda yuruyus aslinda bu konuda kontrol onlarin. Zaten genelde kizimla ben oglanla babasi ayri gezer. Ama oyuncak almak yada binmek yok. "Cok yemek yicekler. Buyucekler sonra. "Diye diye onlar bile oyle saniyo:p
Gozlem konusu meslek hastaligi. Matematikci oluncaanladim diyenin gozunden anlamadigini, anlamadim diyenin bazen bunu vakit gecirmek icin soyledigini anlamamiz gerekiyor.
Allahımm!! benim gibi birinin bu kadar matematikçi arasında ne işi var:KK17:

çok yemek yiyip büyüyünce oyuncaklara binebilirler öyle mii?
ama yazıııık! ah yavrularım benim, onlar da seni dinleyip ikna oluyorlar öyle mii?:KK37:

pazar günü evde olacağı için, cumartesiden yapmayı düşünüyorum.
bol kremalı ve meyveli pasta sever. ama çikolatalı bi şey de olabilir.
hazır krema dediğin dr oetker in hazır toz karışımları var ya ondan mı?

vayyy! macaronlu pasta!!! :rolleyes: bu arada eşin yay mı oğlak mı?

Titiz ve uyuz bi oğlak :D

Eneeem! Kiz bugün ayin 5iymis. Yildonumu yarin! :)

Aferinnnnnnn :D eee naptın şu durumda???
Kerem dün ateşlendi

Geçmiş olsun minik kuşumaaaaaaaa.
Yumurta başı romantizm artık bizler için geç bence hhahahahah
Kusup rahatladın ya boşver bence :)

pazar gecesi sineması vardı biz çocukken. onun gibi bi şey sizinki de..
bayağı bi organizasyon..

romantizm değil derken; mesela aşk sahnelerinde birbirimize sarılmıyoruz.:KK48:
zaten duygusal ya da aşk konulu filmler izlemiyoruz.
ama filmin bi yerinde öyle bi muhabbet olunca da, benim sevgili eşim, '
nfk ileri saralım mı?' diyor:KK45:

romantizm; adamın yapısında yok, hiç olmadı, ahahahahah :-)

Ama aksiyon filminin ortasında da sohbet olmaz ki canikommm :D

Pembis Angelina'nin kocasıyla filmi vardı ya ikisininde ajan olduğu onda baya romantik sahneler vardı:KK45:

Back
X