Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

pazar gecesi sineması vardı biz çocukken. onun gibi bi şey sizinki de..
bayağı bi organizasyon..

romantizm değil derken; mesela aşk sahnelerinde birbirimize sarılmıyoruz.:KK48:
zaten duygusal ya da aşk konulu filmler izlemiyoruz.
ama filmin bi yerinde öyle bi muhabbet olunca da, benim sevgili eşim, '
nfk ileri saralım mı?' diyor:KK45:

romantizm; adamın yapısında yok, hiç olmadı, ahahahahah :-)
Niye süsleniyon o zaman kız :) adamı romantikleştirmek için mi
Sen yok musun seeen :)

Bizimki de zaten polisiye bir dizi, romantik sahneler arada çıkıyo

Ondan önce işler güçler izlerdik
Bi diziyi tutturup gidiyoruz işte

Titiz ve uyuz bi oğlak :D

Aferinnnnnnn :D eee naptın şu durumda???

Geçmiş olsun minik kuşumaaaaaaaa.
Yumurta başı romantizm artık bizler için geç bence hhahahahah
Kusup rahatladın ya boşver bence :)

Ama aksiyon filminin ortasında da sohbet olmaz ki canikommm :D
Yumurtayı kocan kırarsa gayet romantik olur benceee
Busmai o diyenlere biride bendim aç karnına mi içtin
Bilmem ki ,
Neyse sonuç olarak rahatladım

canım benim çok masum kuzu bunlar bide heyacanla el çırpıp ben yemek yicem büyücem şeker alcam diyolar...neyse kötü kadın müzeyyen ben onlara yeni bir oyun alanı buldum..eski maxi şimdiki Migros ve sinema ama içine oyun alanı açmışlar. hiç gitmediğimiz biyerdi kuzulara tahsis ediyorum orayı alabilirler. istediğim gibi oyun alanı ve sınırsız 4,5 lira...pazara keyif var:)vicdan yaptırdınız bana tüm topik

Allahımm!! benim gibi birinin bu kadar matematikçi arasında ne işi var:KK17:

çok yemek yiyip büyüyünce oyuncaklara binebilirler öyle mii?
ama yazıııık! ah yavrularım benim, onlar da seni dinleyip ikna oluyorlar öyle mii?:KK37:

Eklentiler

• visnelicheesecake.webp
    visnelicheesecake.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 48

Bilmem ki ,
her vesileyle ortamı ısıtan kadındır. ipin ucunu bırakırsam yine bana zarar. :KK37:
kimi seneler yıldönümünü hiç hatırlamayan adam, bu sene hediye de aldı.
şaşkınlardayım :KK23: yarın için de izin almak istemiş ama ayarlayamamış.

canım benim çok masum kuzu bunlar bide heyacanla el çırpıp ben yemek yicem büyücem şeker alcam diyolar...neyse kötü kadın müzeyyen ben onlara yeni bir oyun alanı buldum..eski maxi şimdiki Migros ve sinema ama içine oyun alanı açmışlar. hiç gitmediğimiz biyerdi kuzulara tahsis ediyorum orayı alabilirler. istediğim gibi oyun alanı ve sınırsız 4,5 lira...pazara keyif var:)vicdan yaptırdınız bana tüm topik
götür annesii.. :KK36:maşallah senin kuzulara:nazar: ben öyle bi oyun alanından geçerken
'şimdi olmaz, büyüyünce..' diyicem de ayşecik de ikna olacak.. yok öyle bi dünya :KK53:

Pembis Angelina'nin kocasıyla filmi vardı ya ikisininde ajan olduğu onda baya romantik sahneler vardı:KK45:

Ayy sen sohbetten bahsetmissin ben nasıl okuyorsam artik

Ama bahsettiğin film güzeldi beaaaaaa :)

Bilmem ki ,

Hiç de romantik değil (kesinlikle olmayacağı için kıskanmadım :p)

Vicdan yap zatennnnnnnn :D

her vesileyle ortamı ısıtan kadındır. ipin ucunu bırakırsam yine bana zarar. :KK37:

götür annesii.. :KK36:maşallah senin kuzulara:nazar: ben öyle bi oyun alanından geçerken
'şimdi olmaz, büyüyünce..' diyicem de ayşecik de ikna olacak.. yok öyle bi dünya :KK53:

Owwww eniştede süper gelişmeler. Çok sevindim çünkü malumunuz ben özel gün manyağıyımdır :D

Halt ettim ve oğluşla kurabiye yapmaya kalktım. Çok özenip süsleme malzemesi ve kalıplar aldım. Ama öncelikle hamuru tutturamadım. Ne kadar yağ koysam da un koysam da sürekli kopan ve masadan kalkmayan bir hamur oldu :( bi de oğlum iyice manyadı mı?!?! En sonunda yuvarlak kurabiyeler yapıp attım fırına. O sinirle aslında çöpe atacaktım da malzemeye üzüldüm. Sonra neyse süsledik de kurabiyeyi yaparkenki
çemkirmelerimi unuttu (inşallah). Kendim kaşınıyorum ama ne bileyim işte etkinlik olsun diye düşündüm. Nöbet gününde yapılmaması gerekirdi o da ayrı bir konu. Bi de kurabiye yapmaktan nefret ediyorum onu da belirteyim :D

kız ne almış ne almış kocamın başını yiyeyim ;)
güle güle kullan canım nice huzurlu sağlıklı el ele uzun senelere...ama boy boy çocuklu:) yaşasın kötülük:) ben el ele tutuşamıyom ya siz de tutuşmayın;)

Eagle el ele tutusmakla ilgili facete paylastigina koptumm :))
pembisim burclarimizdab dolayi mi bilmiyrm bazen seni okurken ben mi yazdim diyorum bizim kurabiye etkinligimiz de ayni sekilde gecti ve bende kurabiye yapmayi hic sevmem bide ozel gunler konusunda ikimizde cok onemsiyoruz hele eskidenn uuu :))
Nfkcim nice nice huzurlu aysecikli yillariniz olsun eviniz hep sicacik askiniz tazecik olsunnn...

Her sabahki gibi yasire ve babamiza gunaydin zumra ve bana iyi uykular bu saate kadar gram uyku uyumadik an itibari ile de yasie aglayarak uyandi 11de karsida dis randevumuz var ne ara uyucaz ne ara cikicaz gidicez bilmiyorum koltukta uyumayi planliyorum :))
guzel bi haftasonu olsun hepinize....

Owwww eniştede süper gelişmeler. Çok sevindim çünkü malumunuz ben özel gün manyağıyımdır :D
senede zaten iki gün var, doğumgünü ve yıldönümü..
ama hatırlamayınca, hatırlamıyor işte..

Halt ettim ve oğluşla kurabiye yapmaya kalktım. Çok özenip süsleme malzemesi ve kalıplar aldım. Ama öncelikle hamuru tutturamadım. Ne kadar yağ koysam da un koysam da sürekli kopan ve masadan kalkmayan bir hamur oldu :KK43: bi de oğlum iyice manyadı mı?!?! En sonunda yuvarlak kurabiyeler yapıp attım fırına. O sinirle aslında çöpe atacaktım da malzemeye üzüldüm. Sonra neyse süsledik de kurabiyeyi yaparkenki
çemkirmelerimi unuttu (inşallah). Kendim kaşınıyorum ama ne bileyim işte etkinlik olsun diye düşündüm. Nöbet gününde yapılmaması gerekirdi o da ayrı bir konu. Bi de kurabiye yapmaktan nefret ediyorum onu da belirteyim :D
bu dediğin şeyi hep yaşıyorum ben. sulu oldu un, kuru oldu su:eek:
bu işin bi püf noktası var da biz mi bilmiyoruz acaba?
neyseki toparlayıp fırına atabilmişsiniz :KK48: tadı nasıl oldu?

kız ne almış ne almış kocamın başını yiyeyim :KK66:
güle güle kullan canım nice huzurlu sağlıklı el ele uzun senelere...ama boy boy çocuklu:) yaşasın kötülük:) ben el ele tutuşamıyom ya siz de tutuşmayın:KK66:
amin, inş canım. yüzük almış. (seneler içindeki istatiki bilgilere bakacak olursak,
2 kez hatırladı, 2 kez unuttu, bu ilk hatırlama artı hediye. yani önümüzdeki iki sene daha unutabilir. :p)

pembisim burclarimizdab dolayi mi bilmiyrm bazen seni okurken ben mi yazdim diyorum bizim kurabiye etkinligimiz de ayni sekilde gecti ve bende kurabiye yapmayi hic sevmem bide ozel gunler konusunda ikimizde cok onemsiyoruz hele eskidenn uuu :))
Nfkcim nice nice huzurlu aysecikli yillariniz olsun eviniz hep sicacik askiniz tazecik olsunnn...
amiiiiin, ecmaiiiin!:KK68:
Her sabahki gibi yasire ve babamiza gunaydin zumra ve bana iyi uykular bu saate kadar gram uyku uyumadik an itibari ile de yasie aglayarak uyandi 11de karsida dis randevumuz var ne ara uyucaz ne ara cikicaz gidicez bilmiyorum koltukta uyumayi planliyorum :))
a canım benim, hemen vur kafayı yat. zaten sızarsın. inş yollar da açık olur hızlıca gelirsiniz. iyi uykular.. :KK15:

herkese günaydın. kahvaltı yaptık, eşim işe gitti. gece 1e doğru yatan ayşeciğin, an itibariyle poposundan
pireler uçuşuyor. belli ki siz de yatıyonuz, hain domdomlar! :-)

uyanıp kahvaltısını yapsın, ayşecikle markete gider eksikleri alırız.
akşama sanırım şu vişneli cheesecake i yapıcam. inş güzel olur..

rüyamda lise arkadaşlarımla buluşuyorduk. biri ivana sert, diğeri ebru gündeş.
pek sönük kaldım yanlarında, ahahahahah :KK70:

kız ne almış ne almış kocamın başını yiyeyim :KK66:
güle güle kullan canım nice huzurlu sağlıklı el ele uzun senelere...ama boy boy çocuklu:) yaşasın kötülük:) ben el ele tutuşamıyom ya siz de tutuşmayın:KK66:

Kötüsün kötüüüüüü :D

Olabilir valla bence ;)

Sana kıyamam canımmmmmmmm. Dişçi koltuğu da tam yatılacak yer :p

senede zaten iki gün var, doğumgünü ve yıldönümü..
ama hatırlamayınca, hatırlamıyor işte..

bu dediğin şeyi hep yaşıyorum ben. sulu oldu un, kuru oldu su:eek:
bu işin bi püf noktası var da biz mi bilmiyoruz acaba?
neyseki toparlayıp fırına atabilmişsiniz :KK48: tadı nasıl oldu?

amin, inş canım. yüzük almış. (seneler içindeki istatiki bilgilere bakacak olursak,
2 kez hatırladı, 2 kez unuttu, bu ilk hatırlama artı hediye. yani önümüzdeki iki sene daha unutabilir. :p)

amiiiiin, ecmaiiiin!:KK68:

a canım benim, hemen vur kafayı yat. zaten sızarsın. inş yollar da açık olur hızlıca gelirsiniz. iyi uykular.. :KK15:

herkese günaydın. kahvaltı yaptık, eşim işe gitti. gece 1e doğru yatan ayşeciğin, an itibariyle poposundan
pireler uçuşuyor. belli ki siz de yatıyonuz, hain domdomlar! :-)

uyanıp kahvaltısını yapsın, ayşecikle markete gider eksikleri alırız.
akşama sanırım şu vişneli cheesecake i yapıcam. inş güzel olur..

Tadı güzel oldu. Ama kalıplarla değil elimle şekil verdim sonuçta :/ ben ayrı bir kaba aldım bi miktar ve ona un ekledim durdum olmadı. Ayrı bir kaba başka bi miktar alıp yağ ekledim durdum yine olmadı. Yani olası hiç yoktu uyuz hamurun!!

Yap bakalım nasıl olacak canikom.
rüyamda lise arkadaşlarımla buluşuyorduk. biri ivana sert, diğeri ebru gündeş.
pek sönük kaldım yanlarında, ahahahahah :KK70:

Arkadaş çevresine bak hahahhaha.

Bizim evde bugün temizlik günü kahvaltı bile hazirlayasim yok

Kolay gelsinnnnnnn. Evden kaçasım geliyo temizlik günlerinde valla :)

Herkese günaydınnnnnnnnnnn :)

Nfk sultan yıldönümünüz kutlu olsunnnnnnn. Nice güzel yıllarınız olsun birlikte :)

Günaydın hanımlar, güzel bir hafta sonu olsun insallah hepimiz için ...
Saat 11 gibi babamız gelecek insallah, ama yarın yine yolcu ): çocuklar anlayamayacak bile ne olduğunu ..
Busmai , Mert'e geçmiş olsun . Bugün daha iyidir insallah ...
Nfk, yıldönümünüz kutlu olsun, insallah nice nice güzel yıllar , sağlıklı hayırlı ömürler versin Rabbim evlâtlarınızla.. Hediyeni de güle güle kullan, nişan yüzüğünden sonra en anlamlı yüzüğün olur o da herhalde :KK37:
Rüyan da hayrolsun , ivana dan neyimiz eksik fazlamız vardır olsa olsa :KK71: Sosyeteden arkadaşlar edinmişsin kendine :KK48:
Cansel, Güzel sözlerin için sağol canım, O senin nazikliğin :KK74:

Born, insallah az da olsa uyuyo dinlenebilmişsindir, diş hekiminde de kolaylıklar ....

Pembiş, belki de hamur tarifi hatalıdır, çünkü bazen verilen tarifi birebir koyuyorsun şak oluveriyor hamur, bazen de uğraştırıyor aynı bahsettiğin gibi, bir de kurabiye etkinliği, şimdilik bizim oğlanlara göre değildir belki. Onlar işe farklı boyutundan yaklaşıp, yuvarlamak yerine , aldıkları değişik şekillerdeki hamur parçacıklarını, dolaplara yapıştırmak falan isterler :KK48:Sıkılgan adam bunlar.. Kızlar gibi kibar kibar iş yapamazlar :)

Eagle, yeni oyun alanınız hayırlı olsun , doya doya oynar kuzucuklar insallah, fiyatı da çok uygunmuş. Hem tenha da olur sizin oralar, biz de mi oraya gelsek n'apsak :)
Kuzular çok masumlar el çırpıp büyüyüp şeker alıcam mı diyorlar oy kıyamam tatlışlara, ben de Selim'e aynı şeyi söyleyerek yemediği şeyleri veriyorum , O da ; büyüyüp baba ocaam ben diyo :)

Öğleden sonra sınavlarım var bugün ve yarın, insallah güzel geçer, bir duanızı alırım ..

Hepinize sağlıklı neşeli bir gün diliyorum :KK54:

Son düzenleme:
Yok buraya taşındığımdan beri temizlikci almadım camlar için alacağım. Eşim evde olunca kolay oluyor. Itme, kaldırma isleride onda

Back
X