- 14 Ağustos 2014
- 610
- 169
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen diğer hurmayı kastediyorsun galiba, olabilir esasında eğer tadını seviyorsanız... Medine hurmalı da çok şekerli olur ama ya , yine de tadına bakmak lazım :)cheesecake yapıcam vişneli. tadı ekşimsi buruk olduğu için yakışır diye düşünüyorum ama..
http://www.kekevi.com/2009/10/11/hurmali-cheesecake/
yiyen, fikri olan var mı? çok güzel hurmalar var evde, üst sosunu böyle mi yapsam?
ama sanırım bu medine hurması yaa?o zaman vazgeçiyorum.
Kolay gelsin cnm, en yorucusu çekip itmek zaten .. O eşteyse gerisi kolay :)Yok buraya taşındığımdan beri temizlikci almadım camlar için alacağım. Eşim evde olunca kolay oluyor. Itme, kaldırma isleride onda
Aa bolulu pembiş usta nazar mı oldunHalt ettim ve oğluşla kurabiye yapmaya kalktım. Çok özenip süsleme malzemesi ve kalıplar aldım. Ama öncelikle hamuru tutturamadım. Ne kadar yağ koysam da un koysam da sürekli kopan ve masadan kalkmayan bir hamur oldubi de oğlum iyice manyadı mı?!?! En sonunda yuvarlak kurabiyeler yapıp attım fırına. O sinirle aslında çöpe atacaktım da malzemeye üzüldüm. Sonra neyse süsledik de kurabiyeyi yaparkenki
çemkirmelerimi unuttu (inşallah). Kendim kaşınıyorum ama ne bileyim işte etkinlik olsun diye düşündüm. Nöbet gününde yapılmaması gerekirdi o da ayrı bir konu. Bi de kurabiye yapmaktan nefret ediyorum onu da belirteyim![]()
Sağol tatlım kerem hasta :) mert iyi maşallah aramızda bi tek o sağlam çıktı :)Günaydın hanımlar, güzel bir hafta sonu olsun insallah hepimiz için ...
Saat 11 gibi babamız gelecek insallah, ama yarın yine yolcu ): çocuklar anlayamayacak bile ne olduğunu ..
Busmai , Mert'e geçmiş olsun . Bugün daha iyidir insallah ...
Nfk, yıldönümünüz kutlu olsun, insallah nice nice güzel yıllar , sağlıklı hayırlı ömürler versin Rabbim evlâtlarınızla.. Hediyeni de güle güle kullan, nişan yüzüğünden sonra en anlamlı yüzüğün olur o da herhalde
Rüyan da hayrolsun , ivana dan neyimiz eksik fazlamız vardır olsa olsaSosyeteden arkadaşlar edinmişsin kendine
Cansel, Güzel sözlerin için sağol canım, O senin nazikliğin
Born, insallah az da olsa uyuyo dinlenebilmişsindir, diş hekiminde de kolaylıklar ....
Pembiş, belki de hamur tarifi hatalıdır, çünkü bazen verilen tarifi birebir koyuyorsun şak oluveriyor hamur, bazen de uğraştırıyor aynı bahsettiğin gibi, bir de kurabiye etkinliği, şimdilik bizim oğlanlara göre değildir belki. Onlar işe farklı boyutundan yaklaşıp, yuvarlamak yerine , aldıkları değişik şekillerdeki hamur parçacıklarını, dolaplara yapıştırmak falan isterlerSıkılgan adam bunlar.. Kızlar gibi kibar kibar iş yapamazlar :)
Eagle, yeni oyun alanınız hayırlı olsun , doya doya oynar kuzucuklar insallah, fiyatı da çok uygunmuş. Hem tenha da olur sizin oralar, biz de mi oraya gelsek n'apsak :)
Kuzular çok masumlar el çırpıp büyüyüp şeker alıcam mı diyorlar oy kıyamam tatlışlara, ben de Selim'e aynı şeyi söyleyerek yemediği şeyleri veriyorum , O da ; büyüyüp baba ocaam ben diyo :)
Öğleden sonra sınavlarım var bugün ve yarın, insallah güzel geçer, bir duanızı alırım ..
Hepinize sağlıklı neşeli bir gün diliyorum![]()
valla kıyamıyorum söyle yazınca...çözüm!!!!! şu oyun grubu fikrini değerlendirsene yada eşin gelince yasirle babaannede vakit geçirsin sen evde zümrayla biraz uyursunHer sabahki gibi yasire ve babamiza gunaydin zumra ve bana iyi uykular bu saate kadar gram uyku uyumadik an itibari ile de yasie aglayarak uyandi 11de karsida dis randevumuz var ne ara uyucaz ne ara cikicaz gidicez bilmiyorum koltukta uyumayi planliyorum :))
guzel bi haftasonu olsun hepinize....
ne güzel yazmışsın teşekkür ederim . şu yapbozlara ben de bakıcam. tak çıkar pembişin gibi olanlardan var. artık ezberlemişler takıp kenara itiyolar yada onun değişik modellerini alıcam...İstanbul çok iyi bu konuda tahtakalede gökmen oyuncak var harika..burda toysa talimEagle, çocuklarla evde neler yapıyorsunuz demişsin, hava yağışlı değilse , yarım saat de olsa dışarı gidip geliyoruz, temiz hava almak çok olumlu etkiliyor kuzuları, negatif enerjilerini ; toprak ve hava alıyor kesin... Sürekli evde olmak hırçınlaştırıyor bizimkileri...
Yağışlı günlerde ya da çıkamadığımızda çatıda oynuyoruz biraz, salıncaktan kaydırağa oradan oraya koşuşturmak iyi geliyor yine... Çok eşya olmadığı için orada , daha rahat koşup oynuyorlar..
Evde de klasik oyuncaklar, bana birşeyler çizdiriyor, onları karalıyor , sonra da kendisi halı duvar üzerinde özgün çalışmalar yapıyor :)
en çok puzzle yapmayı seviyor... Bana soruyor bu nereye bu nereye , yerini gösterince bir sevinç yerleştiriyor parçaları.... hikaye kitaplarından bazen getiriyor oku diye, sonra da o bana anlatıyor kendince :)
oyun hamuru bir de ; büyüğün de küçüğünde başında en çok oyalanabildikleri şey, onu yoğururken hem eğlenip hem rahatlıyorlar.. Aklımda parmak boyası var , boyama önlüğünü giydirip vericem eline, bakalım neler yapacak ?
Destiny, çocuğun inatlaşması en zoru galiba wc eğitiminde, bizde kızım 2 yaş 2 aylık falandı, aynı bahsettiğin gibi İnatlaşıp istemedi inatla altına yaptı , ama ben çok uzun yol katetmemiştim, o yüzden ne kendimi ne onu üzdüm , beze geri döndüm.... 2 yaş 7 aylıkken de kendisi söyledi ... Bir gün banyodan çıkmıştı bornozluydu, anne çabuk bezimi tak dedi, hemen wc ye koştuk, o gün bezi atmış olduk kendi rızası ile..
Ceyline bezini takıp; çişin gelirse bana söyle, ama tuvalete gitmek istemiyorsan bezine de yapabilirsin desen , nasıl olur acaba? bezsiz rahatlığa alıştığı için , bezi istemeyip, rahatsız olup söyler mi bilemedim ?..
Insallah kolayca hallolur prensesin bu sorunu..
Dişçi koltuğu iyidir :)Her sabahki gibi yasire ve babamiza gunaydin zumra ve bana iyi uykular bu saate kadar gram uyku uyumadik an itibari ile de yasie aglayarak uyandi 11de karsida dis randevumuz var ne ara uyucaz ne ara cikicaz gidicez bilmiyorum koltukta uyumayi planliyorum :))
Hahaharüyamda lise arkadaşlarımla buluşuyorduk. biri ivana sert, diğeri ebru gündeş.
pek sönük kaldım yanlarında, ahahahahah![]()
Ay inanmıyorumYok buraya taşındığımdan beri temizlikci almadım camlar için alacağım. Eşim evde olunca kolay oluyor. Itme, kaldırma isleride onda
Ben de o anadolu erkeğini yerim :)Ayyy iki kibar beyfendiyi yerim. Biz anadolu erkegiyiz![]()
Kız ben gülmedim valla nfk güldü :)ne güzel yazmışsın teşekkür ederim . şu yapbozlara ben de bakıcam. tak çıkar pembişin gibi olanlardan var. artık ezberlemişler takıp kenara itiyolar yada onun değişik modellerini alıcam...İstanbul çok iyi bu konuda tahtakalede gökmen oyuncak var harika..burda toysa talimoyun hamuru çok pisletiyor tembel kadın ben denemiyorum ama evde hamur yapardım tekrar başlayayım. hey gidi eskiden ne güzelmiş at sokağa oynasın..eskiden iş çokmuş ama çocuk bakmak daha kolaymış. şimdi akvaryumda balık besliyoruz biz çocuk bakmak değil sadece yaptığımız şey..
kız busmai gülme bana geldi başınao mertiş büyüsün kocanla yalnız kalınca yolda nasıl yürüneceğini unutacaksın. bizim elimiz ayağımız dolaşıyo kırk yılda bir yalnız kalınca..kereme de geçmiş olsun bu arada..
önümüzdeki yıl kreş planların değişiyor annemler sağlık sıkıntısı olmazsa seneye de gelicez diyor:) gözümden yaş döküldü valla...anam canım anam
Boşver kız efe eğlendımı sen ondan haber ver. Yemişim kurabiyesını:)Halt ettim ve oğluşla kurabiye yapmaya kalktım. Çok özenip süsleme malzemesi ve kalıplar aldım. Ama öncelikle hamuru tutturamadım. Ne kadar yağ koysam da un koysam da sürekli kopan ve masadan kalkmayan bir hamur oldubi de oğlum iyice manyadı mı?!?! En sonunda yuvarlak kurabiyeler yapıp attım fırına. O sinirle aslında çöpe atacaktım da malzemeye üzüldüm. Sonra neyse süsledik de kurabiyeyi yaparkenki
çemkirmelerimi unuttu (inşallah). Kendim kaşınıyorum ama ne bileyim işte etkinlik olsun diye düşündüm. Nöbet gününde yapılmaması gerekirdi o da ayrı bir konu. Bi de kurabiye yapmaktan nefret ediyorum onu da belirteyim![]()
Canım ya gecmiş olsun şimdiden. Şu kv deni dövesim var. Ne insafsızlar. Sen git kal kv de de bir iki gün. Zumrayıda kakala babanneye. Ay basım agrıyor de uyuHer sabahki gibi yasire ve babamiza gunaydin zumra ve bana iyi uykular bu saate kadar gram uyku uyumadik an itibari ile de yasie aglayarak uyandi 11de karsida dis randevumuz var ne ara uyucaz ne ara cikicaz gidicez bilmiyorum koltukta uyumayi planliyorum :))
Hayırlı huzurlu bereketli sağlıklı bol paralı en önemlisi her zaman birlikte uzun uzun seneler canım.senede zaten iki gün var, doğumgünü ve yıldönümü..
ama hatırlamayınca, hatırlamıyor işte..
bu dediğin şeyi hep yaşıyorum ben. sulu oldu un, kuru oldu su
bu işin bi püf noktası var da biz mi bilmiyoruz acaba?
neyseki toparlayıp fırına atabilmişsiniztadı nasıl oldu?
amin, inş canım. yüzük almış. (seneler içindeki istatiki bilgilere bakacak olursak,
2 kez hatırladı, 2 kez unuttu, bu ilk hatırlama artı hediye. yani önümüzdeki iki sene daha unutabilir.)
amiiiiin, ecmaiiiin!
a canım benim, hemen vur kafayı yat. zaten sızarsın. inş yollar da açık olur hızlıca gelirsiniz. iyi uykular..
herkese günaydın. kahvaltı yaptık, eşim işe gitti. gece 1e doğru yatan ayşeciğin, an itibariyle poposundan
pireler uçuşuyor. belli ki siz de yatıyonuz, hain domdomlar!
uyanıp kahvaltısını yapsın, ayşecikle markete gider eksikleri alırız.
akşama sanırım şu vişneli cheesecake i yapıcam. inş güzel olur..
Kıs nfk sen ne içiyon bacım iyi kafa yapıyor:) söylede biz de içekrüyamda lise arkadaşlarımla buluşuyorduk. biri ivana sert, diğeri ebru gündeş.
pek sönük kaldım yanlarında, ahahahahah![]()
Bence bı sonraki buluşmaya kocalar da gelsin. Senin koca bizim kocalara bi ayar çeksin:)Yok buraya taşındığımdan beri temizlikci almadım camlar için alacağım. Eşim evde olunca kolay oluyor. Itme, kaldırma isleride onda
Bugun senin dediğini sordum ceyline ııh ıhh dedi. Hadi be takalımmı kızım. Dırendı. Onu da istemiyorEagle, çocuklarla evde neler yapıyorsunuz demişsin, hava yağışlı değilse , yarım saat de olsa dışarı gidip geliyoruz, temiz hava almak çok olumlu etkiliyor kuzuları, negatif enerjilerini ; toprak ve hava alıyor kesin... Sürekli evde olmak hırçınlaştırıyor bizimkileri...
Yağışlı günlerde ya da çıkamadığımızda çatıda oynuyoruz biraz, salıncaktan kaydırağa oradan oraya koşuşturmak iyi geliyor yine... Çok eşya olmadığı için orada , daha rahat koşup oynuyorlar..
Evde de klasik oyuncaklar, bana birşeyler çizdiriyor, onları karalıyor , sonra da kendisi halı duvar üzerinde özgün çalışmalar yapıyor :)
en çok puzzle yapmayı seviyor... Bana soruyor bu nereye bu nereye , yerini gösterince bir sevinç yerleştiriyor parçaları.... hikaye kitaplarından bazen getiriyor oku diye, sonra da o bana anlatıyor kendince :)
oyun hamuru bir de ; büyüğün de küçüğünde başında en çok oyalanabildikleri şey, onu yoğururken hem eğlenip hem rahatlıyorlar.. Aklımda parmak boyası var , boyama önlüğünü giydirip vericem eline, bakalım neler yapacak ?
Destiny, çocuğun inatlaşması en zoru galiba wc eğitiminde, bizde kızım 2 yaş 2 aylık falandı, aynı bahsettiğin gibi İnatlaşıp istemedi inatla altına yaptı , ama ben çok uzun yol katetmemiştim, o yüzden ne kendimi ne onu üzdüm , beze geri döndüm.... 2 yaş 7 aylıkken de kendisi söyledi ... Bir gün banyodan çıkmıştı bornozluydu, anne çabuk bezimi tak dedi, hemen wc ye koştuk, o gün bezi atmış olduk kendi rızası ile..
Ceyline bezini takıp; çişin gelirse bana söyle, ama tuvalete gitmek istemiyorsan bezine de yapabilirsin desen , nasıl olur acaba? bezsiz rahatlığa alıştığı için , bezi istemeyip, rahatsız olup söyler mi bilemedim ?..
Insallah kolayca hallolur prensesin bu sorunu..
Selim'in yeni soru stili; anne televizyonu açar mısın mı ? Kibarcık![]()
Ne guzel ya. Bu anaların hakkı zaten ödenmezdi de. Biz hiç ödeyemeyizne güzel yazmışsın teşekkür ederim . şu yapbozlara ben de bakıcam. tak çıkar pembişin gibi olanlardan var. artık ezberlemişler takıp kenara itiyolar yada onun değişik modellerini alıcam...İstanbul çok iyi bu konuda tahtakalede gökmen oyuncak var harika..burda toysa talimoyun hamuru çok pisletiyor tembel kadın ben denemiyorum ama evde hamur yapardım tekrar başlayayım. hey gidi eskiden ne güzelmiş at sokağa oynasın..eskiden iş çokmuş ama çocuk bakmak daha kolaymış. şimdi akvaryumda balık besliyoruz biz çocuk bakmak değil sadece yaptığımız şey..
kız busmai gülme bana geldi başınao mertiş büyüsün kocanla yalnız kalınca yolda nasıl yürüneceğini unutacaksın. bizim elimiz ayağımız dolaşıyo kırk yılda bir yalnız kalınca..kereme de geçmiş olsun bu arada..
önümüzdeki yıl kreş planların değişiyor annemler sağlık sıkıntısı olmazsa seneye de gelicez diyor:) gözümden yaş döküldü valla...anam canım anam
Biz hep öyleyiz bacım:)Destiny bugün neyazikki yardımı olmadı. Arabayi tamire götürdü geldiğinde saat 7 olmuştu. Kendim yaptım kalan yerler yarına