Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Gunaydın herkese sabah 7.30 da içtima alındı bizim:)
Günaydınlar herkeseeeeeeeeee :) güzel bir pazar olsun inşallah :)

Destinycim kurabiye yaparken çok eğlenemedi çocuğum çünkü anası atar yaptı ona bol bol. Herşeyi döküp kırmaya çalıştı. Benim hamuruma musallat olup durdu. Bir daha tövbeeeeeeee.
Hamurun acısını efeden cıkardın yani atarlı giderli anne:)
Siz kek yapın en iyisi. Ver eline cırpıcıyı oturt tezgaha. Daha keyifli oluyor sen de cinlenmezsin

Gunaydın herkese sabah 7.30 da içtima alındı bizim:)
Hamurun acısını efeden cıkardın yani atarlı giderli anne:)
Siz kek yapın en iyisi. Ver eline cırpıcıyı oturt tezgaha. Daha keyifli oluyor sen de cinlenmezsin
Hamur tutmuyor bir yandan. O herşeye bağırıp ağlıyor diğer yandan. E benim de bir sabrım var yani!! Çok yoruyor beni ve son noktada dayanamayıp hırpalıyorum biraz :(

Hamur tutmuyor bir yandan. O herşeye bağırıp ağlıyor diğer yandan. E benim de bir sabrım var yani!! Çok yoruyor beni ve son noktada dayanamayıp hırpalıyorum biraz :KK43:
Bazen öyle hırpalıyoruz malesef hepimiz.:(

Gunaydin bir acikogretim sinav pazar sabahindan.yedek gozcuyum cay poaca internet tv. Allahim sen buyuksun;-)
ne ballısın yav:) ben olsam bayagı gözetmenlik yapıyodum şuan. Bende eşşek şansı:)

Gunaydin bir acikogretim sinav pazar sabahindan.yedek gozcuyum cay poaca internet tv. Allahim sen buyuksun;-)
Ballı:D
Kaç yıl sınavlarda görev aldım. Hiç yedek çıkmadı. Ben de sınavlarda görev almayı bıraktım.:KK59:Teog'da verilen zorunlu görev hariç.:mad:
Akşama misafirim var. Hazırlık yapıyorum. :kk77:

Slm canlar. Gec uyandik kalvalti masasini alalade toplayıp kendimizi disari artik. Hava çok güzel. Herkese güzel bi pazar diliyorum.

Bugün yine 1 saatliğine parka gittik. Sonuç; 3 saat uyuyan bir çocuk!! Da vincinin şifresini çözmüş gibi hissediyorum hahhaha :D

Ay bu nasıl hayat yahuu??? Ölüyorum yorgunluktan!!! Perşembe akşam ig de gördüğünüz kurabiyelerden yapıp attım buzluğa. Cuma akşam patatesli açma börek yapıp attım buzluğa. Cumartesi sabah temizliğimi hallettim öğleden sonra kuzen geldi, üç bebe canımıza okudular. Akşamında eşimin arkadaşları aradılar dışarda buluşalım diye, bize çağırdık, ağırladık. Bugün de kv leri kahvaltıya aldım. Bu aralarda kaç temizlik yaptım kaç hazırlık yaptım anlamadım canım çıktı. Sonrada bana kızıyonuz anacım niye girmiyorum kk ne diye. Ben kazana mı düştüm bu yıl bilemedim ama daha şöyle tv karşısında ayaklarımı uzatıp oturmayı özledimmm!! Neyse ki yarın öğleden sonra dersim yok bol bol yatmayı planlıyorum. Yarın da yeni okul müdürümüz göreve başlıyor, tabi dve gelmeme izin verirse:)

Nfk yıl dönümünüz kutlu olsun canım, nice mutlu senelere daha.... Hediyen de süpermiş güle güle kullan;)

Pembişim dert etme bizde perşembe kurabiyede, cuma da börekte baya kavga ettik kızla:) güya eğleneceğini düşünmüştüm bende deli gb!!

Born çok harap ediyorsun bacım kendini. At babaya, at babanneye yasiri emirvakiyle. Biraz dinlen yahu.

Ay destny ya, ütü dedin aklıma geldi, kalktım bide ütü yaptım mecburen:/ aslında iyi ki hatırlattın tamamen unutmuştum, yarın papaz olurduk adamla:) sen çok yaşa emi:) yatıp uyuyacaktım ne güzel:/

Selam kızlar. Kocam ızınlıydı bugun. Aksam da ceylini evde bırakıp arkadaslara gittik. Ancak geldik. Ceylinin tuvalet eğitimi sorunuyla basım dertte. Özellikle yapmıyor lazımlığa. Yapmak istemıyor. Hatta bunula ilgili konuştugumda bile dinlemıyor. Dinlemek istemıyor. Ay napıcam ben böyle. Yeniden bezlesem daha kötü

Kayıvalide mi bakıyor aryaya. Cok problem cıkarıyormu sana giderken

Bizde de canım kardesım favori:)

Kız busmaiyle sana hastayım hem dizi izleyıp hem de nasıl romantık anlar yasıyonuz:)

Ay gecmişler olsun:KK43: ceylin de aynısını beyaz deri koltuga yapmıştı. Keceli kalemlerin arasındaki beyaz renk keceli kalemle silmiştim

Kıs devlet sırrımı bu söylede biz de bilek:)

http://etkaca.kadinlarkulubu.com.tr/2014/03/evde-utu-ile-pvc-nasl-kaplanr.html?m=1

Belki bu işine yarar ben hiç denemedim. Ama deneyesim var. Evde eski bir ütüm var onunla denemek istiyorum.

Busmaiye katılıyorum sen zaten tatlısın:)
Yok canım annem geldi bu hafta şükür, annem bizimle hala, o bakıyor:)) ama arya göstermelik ağlıyor hep biz giderkenn

kuzulara borcumu ödedim oyun alanına götürdüm hatta jetonlu oyuncaklara bile bindirdim. bu günü biyere yazalım. ağlayarak çıktık valla oyun alanından. yalnız pert oldular bakalım gece nasıl uyuyacaklar. bu arada sınavda yorulmayan ben kuzularla pert oldum.

Ay bu nasıl hayat yahuu??? Ölüyorum yorgunluktan!!! Perşembe akşam ig de gördüğünüz kurabiyelerden yapıp attım buzluğa. Cuma akşam patatesli açma börek yapıp attım buzluğa. Cumartesi sabah temizliğimi hallettim öğleden sonra kuzen geldi, üç bebe canımıza okudular. Akşamında eşimin arkadaşları aradılar dışarda buluşalım diye, bize çağırdık, ağırladık. Bugün de kv leri kahvaltıya aldım. Bu aralarda kaç temizlik yaptım kaç hazırlık yaptım anlamadım canım çıktı. Sonrada bana kızıyonuz anacım niye girmiyorum kk ne diye. Ben kazana mı düştüm bu yıl bilemedim ama daha şöyle tv karşısında ayaklarımı uzatıp oturmayı özledimmm!! Neyse ki yarın öğleden sonra dersim yok bol bol yatmayı planlıyorum. Yarın da yeni okul müdürümüz göreve başlıyor, tabi dve gelmeme izin verirse:)

Nfk yıl dönümünüz kutlu olsun canım, nice mutlu senelere daha.... Hediyen de süpermiş güle güle kullan:KK66:

Pembişim dert etme bizde perşembe kurabiyede, cuma da börekte baya kavga ettik kızla:) güya eğleneceğini düşünmüştüm bende deli gb!!

Born çok harap ediyorsun bacım kendini. At babaya, at babanneye yasiri emirvakiyle. Biraz dinlen yahu.
Ah canım ben de senin gibiyim. Yatmak mumkunmu. Eve gelıyorum pestil bi şekilde. Yemek falan yıyemiyorum. Yorgunluktan yatmak istiyorum ama ceylin elimden tutup odasına göturuyor. Canı oyun istiyor. Ben de cok bunalmış durumdayım. Bu kuzular buyuyene kadar rahat yok bize
Ay destny ya, ütü dedin aklıma geldi, kalktım bide ütü yaptım mecburen:/ aslında iyi ki hatırlattın tamamen unutmuştum, yarın papaz olurduk adamla:) sen çok yaşa emi:) yatıp uyuyacaktım ne güzel:/
Aklına getirdim iyi mi yaptım kötumu yaptım bilemedim:)
Ben de yaptım utuyu bugün. Bi suru gömlek pantolon
Yok canım annem geldi bu hafta şükür, annem bizimle hala, o bakıyor:)) ama arya göstermelik ağlıyor hep biz giderkenn
Annen mi bakacak hep.

kuzulara borcumu ödedim oyun alanına götürdüm hatta jetonlu oyuncaklara bile bindirdim. bu günü biyere yazalım. ağlayarak çıktık valla oyun alanından. yalnız pert oldular bakalım gece nasıl uyuyacaklar. bu arada sınavda yorulmayan ben kuzularla pert oldum.
Dert oldu içine dımı:) cocuklara boyle aktıviteler her gun şart aslında

Bugün babası ile maç izleyecek olan oğluşla mısır patlattık. Çok şaşırdı ve eğlendi :) yerken de mıncık mıncık her yeri batırdı. Küçük şeyler onlar için ne büyük...

Eaglecım iyi yapmışsın canım. Onların da sosyal hayata ve mikroba ihtiyacı var :D çocukların aynı sen bu arada :)

Aryammm amele ruhlu kardeşim benimmmmmm. Yüklenme kız kendine bu kadar. Gerçi tencere dibin kara olayı ama olsun :D

Bugün babası ile maç izleyecek olan oğluşla mısır patlattık. Çok şaşırdı ve eğlendi :) yerken de mıncık mıncık her yeri batırdı. Küçük şeyler onlar için ne büyük...

Eaglecım iyi yapmışsın canım. Onların da sosyal hayata ve mikroba ihtiyacı var :D çocukların aynı sen bu arada :)

Aryammm amele ruhlu kardeşim benimmmmmm. Yüklenme kız kendine bu kadar. Gerçi tencere dibin kara olayı ama olsun :D

Ee maçı izledimi bari efe. Tv de mi izliceklerdi
Oy yarabbim:)

Ceylin uyudu. Öğlen uykusunu tamamen bırakmış durumdayız. Böylelikle aksam da erken sızıyor. Ben de kafamı dınlıyorum. Tavsiye olunur. Bu arada aylar sonra yeniden bez aldım tuhaf oldum. Ceylini bezledim. Ama kulot gıbı gıydırdım. Isın kötusu gece çişe uyanırdı. Son 1 haftadır onuda yapmıyor. Ve gecede 2-3 defa yatagı ıslatmaya basladı. Hasta olacak. Bezledim artık. Ve ceylin bezden hiç rahatsız değil. Napıyım hazır olacak elbet bi gün. Germenın ve gerılmenın alemi yok dedim artık

Ee maçı izledimi bari efe. Tv de mi izliceklerdi
Oy yarabbim:)

Kurtlu oğlum ne kadar izlerse okadar izledi işte :D

Ceylin uyudu. Öğlen uykusunu tamamen bırakmış durumdayız. Böylelikle aksam da erken sızıyor. Ben de kafamı dınlıyorum. Tavsiye olunur. Bu arada aylar sonra yeniden bez aldım tuhaf oldum. Ceylini bezledim. Ama kulot gıbı gıydırdım. Isın kötusu gece çişe uyanırdı. Son 1 haftadır onuda yapmıyor. Ve gecede 2-3 defa yatagı ıslatmaya basladı. Hasta olacak. Bezledim artık. Ve ceylin bezden hiç rahatsız değil. Napıyım hazır olacak elbet bi gün. Germenın ve gerılmenın alemi yok dedim artık

Tabiki hazır olacak birgün. Gecede 2-3 kere alt ıslatılan bir sürecin bezsiz günlere doğal bir geçiş olduğunu düşünmüyorum şahsen. Vakti geldiyse şak diye olur bu iş ;) bezli ilkokula giden yok nasılsa :)

Kızlar size bişey sorcam
Kerem 2 gün ateşlendi, dr a götürdüm "3.gün de sürerse antibiyotik al "dedi sürmedi, oh bitti dedim ama
4.gün akşam tekrar ateş ve öksürük başladı
Napiyim ben şimdi :(

Öksürükten nefret ediyorum

Ohhh ne güzel eğlenmişlerdir.

Biz mısır patlatmayı çoooook seviyoruz.

Kızlar size bişey sorcam
Kerem 2 gün ateşlendi, dr a götürdüm "3.gün de sürerse antibiyotik al "dedi sürmedi, oh bitti dedim ama
4.gün akşam tekrar ateş ve öksürük başladı
Napiyim ben şimdi :KK43:

Öksürükten nefret ediyorum
Geçmiş olsun canım. Dr'yi arayıp bir sorsan.

Back
X