Ay bu nasıl hayat yahuu??? Ölüyorum yorgunluktan!!! Perşembe akşam ig de gördüğünüz kurabiyelerden yapıp attım buzluğa. Cuma akşam patatesli açma börek yapıp attım buzluğa. Cumartesi sabah temizliğimi hallettim öğleden sonra kuzen geldi, üç bebe canımıza okudular. Akşamında eşimin arkadaşları aradılar dışarda buluşalım diye, bize çağırdık, ağırladık. Bugün de kv leri kahvaltıya aldım. Bu aralarda kaç temizlik yaptım kaç hazırlık yaptım anlamadım canım çıktı. Sonrada bana kızıyonuz anacım niye girmiyorum kk ne diye. Ben kazana mı düştüm bu yıl bilemedim ama daha şöyle tv karşısında ayaklarımı uzatıp oturmayı özledimmm!! Neyse ki yarın öğleden sonra dersim yok bol bol yatmayı planlıyorum. Yarın da yeni okul müdürümüz göreve başlıyor, tabi dve gelmeme izin verirse:)
Nfk yıl dönümünüz kutlu olsun canım, nice mutlu senelere daha.... Hediyen de süpermiş güle güle kullan
Pembişim dert etme bizde perşembe kurabiyede, cuma da börekte baya kavga ettik kızla:) güya eğleneceğini düşünmüştüm bende deli gb!!
Born çok harap ediyorsun bacım kendini. At babaya, at babanneye yasiri emirvakiyle. Biraz dinlen yahu.