Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydın hepinize , güzel bir gün olsun insallah :anneadayı:

Nfk, sağol cnm güzel gecti sınavlar çok şükür, kekler nefis görünüyor, her misafir sen gibi düşünceli olsa :D

Cansel, geçmiş olsun Kerem'e, bugün daha iyidir inşaallah ...

Busmai, Kerem nasıl oldu , insallah bir daha ateşlenmemiştir..

Destiny, nöbette kolaylıklar ...

Belki görmüşsünüzdür , benim yeni ilgimi çekti, pepe nin köftesini de çıkarmışlar :KK70: Dergisi , kıyafeti, oyuncağı, suyu, vitamini derken iyice ilerletmişler işleri.. Zaten bi pepe yi yapanlar , bi de simit sarayı nı ilk açan adam , işi biliyorlar :KK19:

Sağlıklı günler hepinize :KK25:

gü-nay-dıııııın!!!:KK54:

herkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum.
pembişim, kekler harika olmuştu.:kk77: normalde ben bi şeyi bi güzel yaparım. sonraki kötü olur.
ama bunlarda kalite standarta bağlandı. yiyenler de çok beğendi, iltifat etti. çok öpüyorum bacımm:KK74:

gece yarısından sonra yatan ayşecik hala uykuda. birazdan uyanır minik toto :KK48:
(ay bu kız hiç anasına çekmedi yauv ahahahahahah :KK70:)

cansel, çok geçmiş olsun.. inş kısa sürede iyi olur yavrum.
busmai, kerem nasıl oldu? ateşi var mı hala, ilaç veriyor musun?
destiny, kolay gelsin bacım.. :KK15:

O kek tarifinde aslında şeker 2 bardak biliyor musun?? Ben 1,5a düşürdüm yani artık düşün :D ama hakkaten garanti tarif ve herkes beğeniyor ya bilmeyen kalmasın yani :) eline koluna sağlık senin de çok güzel yapıyorsun valla.

Günaydın hepinize , güzel bir gün olsun insallah :anneadayı:

Nfk, sağol cnm güzel gecti sınavlar çok şükür, kekler nefis görünüyor, her misafir sen gibi düşünceli olsa :D

Cansel, geçmiş olsun Kerem'e, bugün daha iyidir inşaallah ...

Busmai, Kerem nasıl oldu , insallah bir daha ateşlenmemiştir..

Destiny, nöbette kolaylıklar ...

Belki görmüşsünüzdür , benim yeni ilgimi çekti, pepe nin köftesini de çıkarmışlar :KK70: Dergisi , kıyafeti, oyuncağı, suyu, vitamini derken iyice ilerletmişler işleri.. Zaten bi pepe yi yapanlar , bi de simit sarayı nı ilk açan adam , işi biliyorlar :KK19:

Sağlıklı günler hepinize :KK25:

Sınavların için geçmiş olsun diyelim şekerim. Pepee köftesini bilmiyordum. Hakkaten tespitlerin çok doğru :D

Önce bi saç kesimine sonra da kaş bıyığa gidip sonra macaron avına çıkacağım şehirde. Sanırım tek bi yer yapıyor burda ve açıkcası ben çok bayılmamıştım lezzetine :( evde yapmak için çok tarif baktım ama yemedi açıkcası :p zaten kurabiye konusunda mimliyim biliyorsunuz :D olmadı Ankaradan kardeşim yolu ile alayım diye düşündüm. Planlar planlar planlar... :)

Önce bi saç kesimine sonra da kaş bıyığa gidip sonra macaron avına çıkacağım şehirde. Sanırım tek bi yer yapıyor burda ve açıkcası ben çok bayılmamıştım lezzetine :KK43: evde yapmak için çok tarif baktım ama yemedi açıkcası :p zaten kurabiye konusunda mimliyim biliyorsunuz :D olmadı Ankaradan kardeşim yolu ile alayım diye düşündüm. Planlar planlar planlar... :)
bence de hazır almak mantıklı.
http://fruitflowers.com.tr/kategori/macaron-lezzetleri

Ay aklıma deli manyak bişi geldi!!! Altı çikolatalı cheesecake üstü macaronla süslenmiş bir doğum günü pastası!!! :D
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ayşecik amcası ve babaannesiyle kahvaltı yapmaya gitti, ben de o yokken evi temizleyeyim.:KK69:

Ay aklıma deli manyak bişi geldi!!! Altı çikolatalı cheesecake üstü macaronla süslenmiş bir doğum günü pastası!!! :D
Kahve aromalı macaronlu tiramisu pasta varmış,
O da olur neden olmasın :kk77:
Pasta kısmını sen yapacaksan, macaron gönderelim istanbuldan :)
Inanmıyorum, biz de öyle alalede bir boncuk kümesi diye bakıp geçtik:KK48:
Ne meziyetleri varmış meğer :)

gü-nay-dıııııın!!!:KK54:

herkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum.
pembişim, kekler harika olmuştu.:kk77: normalde ben bi şeyi bi güzel yaparım. sonraki kötü olur.
ama bunlarda kalite standarta bağlandı. yiyenler de çok beğendi, iltifat etti. çok öpüyorum bacımm:KK74:

gece yarısından sonra yatan ayşecik hala uykuda. birazdan uyanır minik toto :KK48:
(ay bu kız hiç anasına çekmedi yauv ahahahahahah :KK70:)

cansel, çok geçmiş olsun.. inş kısa sürede iyi olur yavrum.
busmai, kerem nasıl oldu? ateşi var mı hala, ilaç veriyor musun?
destiny, kolay gelsin bacım.. :KK15:
Bende istiyorum aynı tarifiiii://

Ben
Önce bi saç kesimine sonra da kaş bıyığa gidip sonra macaron avına çıkacağım şehirde. Sanırım tek bi yer yapıyor burda ve açıkcası ben çok bayılmamıştım lezzetine :KK43: evde yapmak için çok tarif baktım ama yemedi açıkcası :p zaten kurabiye konusunda mimliyim biliyorsunuz :D olmadı Ankaradan kardeşim yolu ile alayım diye düşündüm. Planlar planlar planlar... :)
Bende hiç denemedim, baya merak ediyorum makaronu. Tadı beze vari birşey mi bacımm?
Birde niye makaronlu pasta yapmak istediğini merak ettim:) eşin onu mu çok seviyor, görüntüsü mü güzel oluyor? Ama ciddn hiç duymamıştım meraktayım yani, aydınlat benii:))

Bende istiyorum aynı tarifiiii://
HAVUÇLU TARÇINLI KEK

3 yumurta
1,5 sb şeker
1 sb sıvı yağ
1 sb süt
1 sb rende havuç
1 sb ceviz
1 tatlı kaşığı tarçın
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
3 sb un.

şeker ve yumurta 2-3 dk çırp,
süt ve yağ ekle karıştır.
un, kabartma tozu, vanilya, tarçın karıştır. havuç ve cevizi ekle.
önceden ısıtılmış 170 derecede 40-45 dk.

Sağol
HAVUÇLU TARÇINLI KEK

3 yumurta
1,5 sb şeker
1 sb sıvı yağ
1 sb süt
1 sb rende havuç
1 sb ceviz
1 tatlı kaşığı tarçın
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
3 sb un.

Sağol canım;)
Bu akşam yapmaya çalışacağımm. Bayılırım havuçlu tarçınlı keke.)

Sevgili Arkadaslar;

latin
ya da ballroom dans / damat ya da gelin dugun / nisan / soz ayakkabilarina ihtiyaci olan varsa lutfen bana adresinden yazarak haber versin.

ÇİN MALI OLMAYAN (baska ğlkelerden gelen Çin malı hiç değil)%100 TÜRK ustasının el emeği olan (atelyeyi gezebilirsiniz), %100 gerçek deriden, %100 size uygun çünkü ayağınızın ölçüsü alınarak yapılan ayakkabılar. Bir kere olsun size özel bir ayakkabınız olsun ,-) Bunu hissetmek size özel gelecek ,-)

Not: Reklam unsuru yapmamak için site ve marka adı vermedim ama bahse konu ayakkabılar zaten halihazırda ebay ve alibaba'da o müşteri kitlesine özel fiyatlarla satılmaktadır.

Son düzenleyen: Moderatör:
01.webp

Ben

Bende hiç denemedim, baya merak ediyorum makaronu. Tadı beze vari birşey mi bacımm?
Birde niye makaronlu pasta yapmak istediğini merak ettim:) eşin onu mu çok seviyor, görüntüsü mü güzel oluyor? Ama ciddn hiç duymamıştım meraktayım yani, aydınlat benii:))

Güzeli gayet güzel oluyo yani iç kreması yoğun olanları. Ama burda okadarı yok malesef. Bana göre acıbadem hepsini döver :D

Bana çok cazip geldi:)) her ne kadar makaron tadını bilmesem de...

Ben yapmıcam. Bi yerle konuştum burda oraya yaptırıcam ;)

HAVUÇLU TARÇINLI KEK

3 yumurta
1,5 sb şeker
1 sb sıvı yağ
1 sb süt
1 sb rende havuç
1 sb ceviz
1 tatlı kaşığı tarçın
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
3 sb un.

Ben tarçını daha çok koyuyorum çünkü bol tarçınlı seviyorum ;)

Back
X