Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Şuan döne döne uyumaya çalışıyoruzzzzzzz. Bakalım :D

Acaba neden...? Bi düşünelim...? Kızımmmmmm senin dışarı çıkmaman senin için daha hayırlı :)
Deli hatunlar yaaa :-)

Hadi gazaniz mübarek olsun. Ben de 1 saat önceden uyku rutinine baskadim, kiz yatakta ama ne zaman uyur bilmem :KK53:

Bizde de gunduz de gece de uyumamak icin elinden geleni yapiyo babasi uyutuyo bebek dogdugundan beri ben bikac kez uyuttum.ancak baya deli oluyo ama bazen ondan once uyuyakaliyo esim :)

Bizde de gunduz de gece de uyumamak icin elinden geleni yapiyo babasi uyutuyo bebek dogdugundan beri ben bikac kez uyuttum.ancak baya deli oluyo ama bazen ondan once uyuyakaliyo esim :)
Çocuk uyutan veya çok ilgilenen eş bana çooook ütopik geliyor :D :p

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee :) güzel bir gün olsun inşallah :)

Herkese gunaydiiin. Esimi yolculadim. Bi uzanayim bakalim, aysecik uyanmadan biraz kestirebilecek mym?..

Herkese hayirli huzurlu bi gün diliyorum.

Arya, nerdesin baciiiim?

Günaydın , güzel günler hepinize :KK3:

Selim uyurken ablamızı servise bırakıp geldim, kızım çok heyecanla gitti, bugün oyun alanına gidecekler okulca , kazasız gider gelir insallah :KK35:

Born, sağolasın cnm, küçük bir can sıkıntısıydı :KK74:
Çocukları yatırayım derken kendisi uyuyakalan bir baba da bizimki :p Bazen abla kardeş el ele odadan kaçıyorlar, babam uyudu diyerek :KK48:

Busmai, keremle avm turunuz güzel geçmiş, darısı tekrarlarına olsun insallah :)
Hepinize güzel günlerEn Büyük TÜRKİYE

yine de tebrikler, yine de tebrikler.. saygıyla eğiliyorum efemmm :KK52:
eşim yanılmıyorsam sadece bir kez ayşeciği uyutmuştu. o günü özlemle, hasretle anıyorum :eek:

Günaydın , güzel günler hepinize :KK3:

Selim uyurken ablamızı servise bırakıp geldim, kızım çok heyecanla gitti, bugün oyun alanına gidecekler okulca , kazasız gider gelir insallah :KK35:

Born, sağolasın cnm, küçük bir can sıkıntısıydı :KK74:
Çocukları yatırayım derken kendisi uyuyakalan bir baba da bizimki :p Bazen abla kardeş el ele odadan kaçıyorlar, babam uyudu diyerek :KK48:

Busmai, keremle avm turunuz güzel geçmiş, darısı tekrarlarına olsun insallah :)
Hepinize güzel günlerEn Büyük TÜRKİYE
Allahın izniyle kazasız belasız gidip döner inş canım.. :KK51:

şu taşınma işiyle alakalı müsait bi zamanda ig de bi kamouyu bilgilendirmesi bekliyoruz cicim :KK39:

Topiğe performans notun sıfır :p :D

Napıyonuz bakıyımmmmm??? Ben okul çıkışı güne gittim 1 saatliğine. Şimdi de oğluşu yıkıylrum. Kapıyı açar açmaz banyo moduna girdi sağolsun. Giderken söz vermiştim akşam banyo yaptırıcam diye de bu kadar çabuk beklemiyordum :D

Topiğe performans notun sıfır :p :D

Napıyonuz bakıyımmmmm??? Ben okul çıkışı güne gittim 1 saatliğine. Şimdi de oğluşu yıkıylrum. Kapıyı açar açmaz banyo moduna girdi sağolsun. Giderken söz vermiştim akşam banyo yaptırıcam diye de bu kadar çabuk beklemiyordum :D
aynen! :KK12:

dip köşe temizlik yaptım bugün.. koltuk örtülerini ve minder kılıflarını falan da yıkadım.
eşim geldi yemek yedi ve arkadaşıyla buluşmak üzere çıktı. yarın arkadaşım gelecek.

kıbrıs tatlısının kekini yaptım, muhallebisini yapıcam.
bir de tahinli çörek tarifif gördüm onu denemek istiyorum.:KK69:

bugün yok yazılanlar:KK67:

-arya
-ilbilge
-busmai
-born
-ecrin
-eaglee
-destiny
-bahar
-şeker portakalımm..

Back