Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Pembis inan benim aklimada okul yılları geliyor. Sanırım asıl çileyi ozaman çekeceğim. UUmarım düşündüğümüz gibi olmaz.
Kitabın yazarı kim?? Alayım onuda

Robert j mackenzie çocuğunuza sınır koyma. İki kitabı var. İki numaralı olan inatçı çocuklar için. Ama 1 de gayet eğitici ;)

Busmai, hiç rahatsız da olmuyorlar degilmi. Ne pis velet çıktı bunlar

Aynen yaaaaaa. Bi de kaçıyor alt değiştirmek isteyince uyuzcan.

Günaydınlar herkeseeeeeeeee. Ne valiz hazır ne bişi. Neyseki akşama kadar vakit çok :) yarın da sabah arkadaşlarla buluşacakmışız yani avm işi yine öğlene kaldı :(

Pembis iyi yolculuklar size. Bol bol alisverisler
Canımmm teşekkür ederim. Kocacanın hediyesini halledeyim bana yeter :D

Busmai şimdi aklıma geldi sana yazmadığım :) macaron alırsam kesin görür ve süpriz bozulur :D burda konuştuğum pastacı kadın halledecek o işi inşallahhhhhhh.

Sa canlar.. Esim mesaide bugün. Biz de neneye geldik. Saclarimi kestirmek için kuaföre gidicem simdi. Sonra da hep birlikte büyük neneye gidicez. Asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayse hatun herkese hayirli huzurlu bi haftasonu diler..

Pembiş nereye gitti. Blog işleriyle uğraşmaktan topicten kalacam:)

Ceylin bana hiç ev işi yaptırmıyor artık. Kuduruk sürekli bi oyun sürekli bir şeyler yapmamı bekliyor. Şahtı şahbaz oldu şimdi

Pembiş nereye gitti. Blog işleriyle uğraşmaktan topicten kalacam:)

Ceylin bana hiç ev işi yaptırmıyor artık. Kuduruk sürekli bi oyun sürekli bir şeyler yapmamı bekliyor. Şahtı şahbaz oldu şimdi
Bu blog işi bağımlılık oluyor bazısında dikkat et sonra bizi bırakma

Pembeeee pazar günü 6.damı kalktın canım:KK57:

busmai iki çocukla misafir ağırladığın içinde seni alkışlıyorum.:KK9:

slm canlar.. herkese güzel pazarlar diliyorum..

erken kalktık, kahvaltı sonrası biraz direksiyon çalıştık. sahilde biraz yürüdük güneş de vardı.
şimdi de hava bi kasvetliiii, yatasım var :KK45:

erken kalktık, kahvaltı sonrası biraz direksiyon çalıştık. sahilde biraz yürüdük güneş de vardı.

buradada hava kasvetli benimde yatasım var:KK12:canımda elmalı kurabiye istedi :KK14:yanında çay.

Pembeeee pazar günü 6.damı kalktın canım:KK57:

busmai iki çocukla misafir ağırladığın içinde seni alkışlıyorum.:KK9:

Çocuklu kadın için pazar da herhangi bir gündür :D :)

Oğluş şimdi uyudu. Ben de yatayım diyorum valla :)

buradada hava kasvetli benimde yatasım var:KK12:canımda elmalı kurabiye istedi :KK14:yanında çay.

Bugün çömüş gibi tatlı yedim o yüzdennn canım çekmedi. Yoksa elmalı kurabiye candır ;)

Guzel baslayan pazar gunu çamasır yıkıyım dedim şimdi elimde patladı çamaşırlar,hava da bozdu,asamadım.nedir benim bu çamaşırla imtihanım.
Bu blog işi bağımlılık oluyor bazısında dikkat et sonra bizi bırakma
yok canım o kadar değil.Her dakika bloğa yazdığımdan değil de Ceylin in sürekli bir faaliyet istemesinden giremiyorum topiğe aslında.

elmalı kurabıye mi ımmmm biri yapsa da yesek

bugun ben yalancı su böreği yaptım tavada,umut sepeti yalancı su böreği diye girdiğinizde çıkar sanırım tarif.Bayıldık ailece.tavsiye olunur

Back
X