Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

herkese günaydıııın!!! hayırlı huzurlu bi hafta olsun inş. :KK36:

eşim işe gitti, ayşeciğe bi kek yapıp fırına attım. kahvaltısını onunla yapsın.
akşama bi de börek yapıcam ama geri kalan yemek hakkında hiiiçbi fikrim yok :confused:

Biz evimize varıp kartopu bile oynadık :D oğluşu eve çıkarmak mümkün olmadı ;) öğleden sonra kim okula gidecek beaaaa :p

Biz evimize varıp kartopu bile oynadık :D oğluşu eve çıkarmak mümkün olmadı :KK66: öğleden sonra kim okula gidecek beaaaa :p
Seeeen! :p
bizimki gecen sene kardan korkup agliyordu. :-) bakalım bu sene ne tepkiler verecek..
burada hava soğuk ama güneş de var. Soyle bi cikip hava alalim. :KK55:

Tembel topikcanlar :p

Aysecigi banyo yaptirip yatirdim. Bi şeyler atistirip yemeğe girisicem. :69:

Bizdende sana yıldızlı pekiyi :KK9::KK9::KK9:

hakediyorsun topiğin can damarı.:nazar::nazar::nazar:

Yol yorgunuyum bennnnnn. Bi de okulda can sıkıcı bişiler yaşadım tadım yok. Oğluş uyusa da çay içsemmmmm donuyom çünkü.

Günaydınlar herkeseeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah :)

Nfk sultan sağolasın. Öğrenci veli başka veli vs gerginlikleri işte. Ağzı olan konuşuyor falan filan. Boşverelim yani ;)

Bugün teyzemiz öğleden sonra yok. Ben de sabahtan kaş bıyık, kocacana pastacı ile görüşme, arkadaşa doğum günü hediyesi alma şeklinde bir çizelge oluşturdum :) yani öğlene kadar naptım yaptımmmmm :)

Günaydın hafta sonu temizlik yapmayinca dün temizlikle geçti vakit.
pembis valla velilerde ugrasmak zor ben veli olduğum halde katlanamiyorum bazisina

Selam kızlar , nasılsınız ?

Sürücü belgemi almaya geldim , öğle tatilinin bitmesini bekliyorum ...

Son gittiğimiz Dr , geniz eti için ilaç önerdi , Almanya'dan sipariş veriliyormuş bir tanesi, insallah işe yarar da geceleri nefes alabilir rahatça kuzucuk ..

Busmai , iyi eğlenceler size :) ben de merak ediyorum çok, yaşıtları ile napar bizim ufaklıklar acaba :)

Cansel, kolay gelsin..

Nfk, dilanaz, Pembiş, destiny, ilbilge ve hepinize iyi günler ..

Back
X