Günaydın hanımlar

Teşekkür ederim iyi dileklerinize
Busmai, menü çok güzelmiş

Ellerine sağlık .. Biz pirinci hiç ıslatmayız, yıkayıp hop tencereye...
Ben de menü önerisi istiyorum. Hafta sonu toplam 10 kişi olacağız,
Çorba : ??
Ana yemek: krep sarma & elma dilim patates...
Z.yağlı : Bamya... ya da fırında mücver mi??
Kırmızı biber salatası & Antep dolması, yoğurtlu brokoli...
Tatlı ?
Ne eklesem ya da çıkartsam ? Çorba ne olur bu menüye? Düşünemiyorum.
Canseeel, ben koçum

bazen ani Ruhi dalgalanmaları ve aniden parlamaları dışında iyidir koçlar ama
Nfk, Allah hayırlısını nasib etsin , tabii ki bir can gelecekse dünyaya , saati günü belli de ; işte biz anneler her detayı düşünüyoruz .. Bence ilk bahar ayları mükemmel , Haziran'a kadar da hava çok kavurucu olmuyor; yeni doğan bebek için en ideal dönemler....kızım Eylül doğumlu, yeni doğan ziyaretine gelen öksürüp aksıranlar yüzünden çok çektik , banyo yaptırması, Sokağa çıkarttığında koruması ayrı dert....ama yaz bebesi öyle mi, giydir ince bir hırka , patik..
Cansel haklısın Eylül doğumlu olmak okul açısından dezavantaj oluyor biraz . Sınıfta sene başında doğanlarla bir arada, algıda sıkıntı olmuyor çok şükür de, bazı açıkgöz çocukların arasında çok saf kalıyor
Eagle, okullarını severler insallah kuzucuklar , ikisi birbirine destek de olur , yabancılık çekmezler şanslılar
Busmai, ben de ikisi ile misafirliğe gitmekten hiç haz etmiyorum , hangisine sahip çıkayım şaşıyorum :) en iyisi biraz yorucu olsa da, misafir kabul etmek .. En azından çocuklar istedikleri gibi döküp saçsın problem yok :)
Pembiş. Ilahi.. Ama öyle hakikatten ya :) garibim burçlara mal ediliyor sonra onca kabalıklar :)
Hayırlı günler herkese