- 14 Ağustos 2014
- 610
- 169
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onu faceten biliyodue diye dusundum :)) ama zaten yine kayboldu canderinOlur mu kiz?! Nüfus %40 artti ya![]()
yerimm tribinini basim gozum ustuneee :))Aksırık tıksırık ve üşümebugün okul buz gibiydi. Bi de saçma sapan bişi için öğlen okulda kalmam gerekti iyice dondum
hala ısınamıyorummmm.
Nfkcım böyle giderse yarın da bu iş yaşne güzel arkadaşsın sen yaaa; bir sürü bişi almışsın arkadaşının çocuğuna. Değerini bilsinler haaaa!! :)
Born ben deyince için rahatlamıyo da nfk deyince mi rahatlıyor?? Trip atıyommmm![]()
hakkat ne kadar sık misafir geliyor yawDün misafirim vardı, pazar da var. Bu yıl bütün misafir haklarımı kullandım sanırım. Seneye ayaklarımı uzatıp yatmak istiyorum.![]()
verdi vermez mi ama onu damlalikla damlattim ben meger onu da karbonat gb sargibezine surmek lazimmis ben nerden bilcem ins bide bu sekilde denicem ins ise yarar sampuanimizda mustelaninki dedigin gb ama yasirde de cok olurdu onu cok.agladigindan pek durulayamazdik bunda o da yok ne olucak bilmem ins gecer hepsiBorn pamukçuk için ilaç verdi mi dr.
Konak içinde mustelanin şampuani vardı galiba
Günaydın. Geçmiş olsun canım.Günaydınlar herkeseeeee. Güzel bir gün olsun inşallah.
Gece ne zaman kalksam oğluş yanımda beni tekmeler şekilde uyuyordu. Yani uykudan bişi anlamadım. Boğazım çok acıyo yutkunamıyorum. Boş yarım günüme sınav koymuşlar yine okula gitmem lazım. Agresifimmmmmmmmmm![]()
Günaydınlar herkeseeeee. Güzel bir gün olsun inşallah.
Gece ne zaman kalksam oğluş yanımda beni tekmeler şekilde uyuyordu. Yani uykudan bişi anlamadım. Boğazım çok acıyo yutkunamıyorum. Boş yarım günüme sınav koymuşlar yine okula gitmem lazım. Agresifimmmmmmmmmm[/QUOTE
Allah bagislasin. Bizimkiler 2012 doğumlu, burasi sandigin topik olmayabilirGünaydın hanımlar,merhaba,topiğe ancak yazabildim :) iş başı yapınca nete girer oldum,evde zorrr ... 31 temmuz doğumlu Öykü Melis adınca cadı mı cadı anası kılıklı bir kızım var![]()
Bi agrikesici alip öyle yat, uyur dinlenirsen yarin iyi uyanirsin inş. Biz de yeni geldik. Aysecigi uyku ritueline sokmaya calisiyorum ama hiiic niyeti yok. Herkese hayirli geceler...Bir baş ağrısıdır yerleştikafamı kaldıracak halim yok ama oğlum da kudurukluğun doruklarında. Saat 9 olsa da uyku seansına gitsekkkkkkk. Yarın bi de nöbet ve sekiz saat ders var. Cuma sendromu yaşıyorummmmm
![]()
şaka yapmıştım kız bağırma bana ağlarım...Eagle tabiki bağırıyorum bol bol!! Senin annen baban yanında ve eşin de anladığım kadarı ile evde olduğu zamanlar çocuklarla vakit geçiriyor. Bizde ben evdeysem bakıcı bile çocukla doğru düzgün ilgilenmiyor ve oğlum bana sarıyor, okuldan gelince de hep benim tepemde. Babasını yatmadan önce bi saat görüyor ki onda da babası "benim dinlenmem lazım" modunda olduğundan ben ortalıkta aralarını yapıyorum. E bunca sorumluluğa bi de çocuğum kudurduğunda hep sakin mi kalıcam![]()
Ahahaahah nerden geldi kiz simdi bu aklina?bugün aklıma geldi 2013 yazında bezsiz bebek projesi yapan kimdi? ben busmai diye hatırladım? hayretle okuyordum o zaman yazdıklarını...