O zaman Melisa kolay alışır bence.Herkese merhaba
Pempis antalyaya gitmissiniz iyi gezmeler canim
ilbilgehatun ayyy kolay gelsin bacim bende istiyorum baslamayi ama ben hazir degilim suan gerci melisa cise gidiyor bazen ama kaka da tuvalete kesinlikle gitmek istemiyir once onu yenmemiz gerekir bizim aglatarajda goturmek istemiyorun
Born avm yi begenmenize sevindim beklim gene arada gelirsiniz bulusuruz belli mi olur bize yakin avm yuruyerekde geliriz yani haber ver yeter
Pamukhelva ayyy tamirat islerini bende hic sevmiyorum kolayliklar versin allah ama bitince guzel olacak insallah
Bizde bugun babamiz evde olunca gezmelere gittik darica hayvanat bahcesine gittik guzel ama bakimsiz bir yer ama cok yorulduk melisada uyumadi ev de dandini oldu cikarken offf hadi bana kolah gelsin
Valla sabır sabır ya sabır diyorum. Seninki ilk gün yine tuvalete yapmış. Bence büyük başarı.benimki ilk gün hep altına yapmıştı. Ki bugün de altına yaptı. Sadece iki kez tuvalete yaptı. Biz ödül veriyoruz canım. Petito ayıcık küçük ya ondan aldık. Bonibon aldık. Bir iki tane ondan verdik birinde. Kuzenini çok seviyor. Yaparsan onu getireceğiz dedik.oturunca bile ödül verin diye okudum ben de. Yapmasına gerek yok. Ben artık 30-40 dk arayla götürüyorum.sık olunca daha iyi oldu sanki. Ayy, bilmiyorum ya. Zor işte.başta topiğimizdeki olmak üzere tuvalet eğitimini sinir krizi geçirmeden tamamlayan tüm anneler selam olsun...
madalya falan takıcam kendilerine...
hayal ettiğimden cok daha sinir yıpratıcı bir süreçmiş...
aslında kas gelişimleri tamamlanmıs bence kaçırma falan gibi bi durum yok bilerek isteyerek altına yapıyo kabuss gibi...
ama kesinlikle yaza bırakmadıgıma cok mutluyum cünkü zumra daha da ayaklanınca nasıl olurdu bilmiyorum...
kaka konusunda zzaten asla tuvalete oturmuyo gözyaşları nasıl akıyo mümkün degil adım atmıyo ciş için oyalarsam falan oturuyo ama asla çiş yok hep aitına yaptı yarım saat kadar önce cok az bişey yaptı tuvalaete heryerde cok abartmayın ödül vermeyin falan diyo ama ben pek yakında herseyi vericem bu gidişle yeterki yapsın...
ilbilge sizde durumlar nasıl gerçi daha ilk gün zamanla rayına girer inş ama sabretmekten kendimi yedim ona kızmamak için sakin kalabilmek cok zor...
bi de merak ettiğim alıştırma külotlarını kullanmayı ne zaman bırakmalıyım acaba bunlar oldugu için mi koyveriyo :)
canselcim benim su ana kadar müdahele edilmeyen sadece 6 dişim kaldı onun dişin tüm dişlerim kanal dolgu ve bir tanesi de cekim oldu öndeki üst 6 dişi de kaplama yapmayı önerdi ama kararsızım sen ne durumdasın tekrar agrın falan olmadı dimi