- Konu Sahibi nexsxemi istiyorum
-
hiç böyle bir durum yaşayan duyan oldumu.tüp bebekle 6.haftada ikiz gebelik oluştu ve yoğun kanama başladı 7.hafta tekrar yoğun kanamayla doktora gittim üçüz olmuşlar kalpleri atıyor ama ben 8. haftama girdim ve 16 gündür kanamam hiç durmadan bazen az bazen çok ama hep kanamam devam ediyor.bu gidişle kansızlıktan bişey olacak diye korkuyorum. ALLAH AŞKINA böyle bir durumu duydunuz mu. bu arada pıhtılaşma prablemim var kan cıvıtıcı iğne oluyorum
TEŞEKKÜRLER KIZLAR benim ilk değerim 11. gün bhcg 400 cıvarıydı belliydi çoğul olacağı ama 7. hafta üçüz olması benide doktoruda çok şaşırttı.benim doktor seçme imkanım fazla yok ve doktorum tüp bebek doktoru değil.
TEŞEKKÜRLER KIZLAR benim ilk değerim 11. gün bhcg 400 cıvarıydı belliydi çoğul olacağı ama 7. hafta üçüz olması benide doktoruda çok şaşırttı.benim doktor seçme imkanım fazla yok ve doktorum tüp bebek doktoru değil.
hiç böyle bir durum yaşayan duyan oldumu.tüp bebekle 6.haftada ikiz gebelik oluştu ve yoğun kanama başladı 7.hafta tekrar yoğun kanamayla doktora gittim üçüz olmuşlar kalpleri atıyor ama ben 8. haftama girdim ve 16 gündür kanamam hiç durmadan bazen az bazen çok ama hep kanamam devam ediyor.bu gidişle kansızlıktan bişey olacak diye korkuyorum. ALLAH AŞKINA böyle bir durumu duydunuz mu. bu arada pıhtılaşma prablemim var kan cıvıtıcı iğne oluyorum
ya arkadaşlar ben şimdi 11. haftama girdim kocaman bir karnım oldu zaten 9. haftamda karnımın alt tarafı çatlamaya başlamıştı.üçüz olduğu içinmidir bilmiyorum ama şişti.asıl sorun şu benim alt bölgemde aşağıya doğru bir ağrı iniyor karnım ağrımıyor fazla ama vajinaya doğru biçerden bir baskı oluyor çok farklı arasıra kasıklarımda ağrıyor acaba normalmi.sanki vajinanın içinde bir kemik var ve ona bıçak saplanıyor gibi. aslında nasıl anlatacağımı bilemiyorum.salı günü doktora gidicem.2 haftadır gitmemiştim inşallah kalpleri atıyordur çok korkuyorum. birinci bebeğimi 11. hafta kontrole gittiğimde tesadüf öğrenmiştim öldüğünü. şimdi aynısını yaşamam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?